maanantai 6. huhtikuuta 2020

Kaikki mun huulimeikit

Hei! Keksin kivan postausidean kun itse tykkään katsella muiden kokoelmia tai huulipunien declutteria...päätin kuvata kaikki mun huulimeikit!! Joskus mulla oli huulimeikkejä aivan valtavasti ja liikaa niitä on edelleenkin siihen verrattuna miten paljon niitä käytän. Nykyään yritän olla ostamasta ihania huulikiiltoja alennuksesta muistaen kotona olevan määrän ;) tässä postauksessa muuten näkyy noita pois menneitä mutta ei välitetä niistä ;)

Käytän mieluummin huulipunia kuin kiiltoja mutta ihan mieluisampia ovat mattapunat. Ne pysyvät parhaiten eikä puikko ala hangata reunoja mikä on ongelmana huulipunissa ja se jos mikä ärsyttää minua :D huulipunissa tuntuu myös ikä tulevan aika äkkiä vastaan ja pintaan tulee kuplia. Moni huulipuna ei myöskään säily lämmössä esim. autossa tai taskussa. Ne pehmenevät ja saattavat muhjaantua laittaessa.


Huulimeikkini säilytän fb Marimekko -kirpparilta ostetusta itsetehdyssä meikkipussissa. En muista tuon kuosin nimeä mutta musta-valkea on ajaton valinta ja mulla on itseasiassa tuolla kuosilla oleva kännykkäpussukka jonka voi laittaa olan yli. Kätevä kesällä tapahtumissa kulkiessa kun ei halua kantaa käsilaukkua. Tämäkin ostettu samaiselta kirpparilta :) Huulimeikeistä suosikit merkitty *-merkillä :)


Jeffree Star Scorpio, Delicious, Posh Spice, Mannequin, Celebrity Skin, Gemini*, Calabasas ja Wifey*. Huomaa etten käytä erikoisempia sävyjä Jeffreen punista ;D nämä kaikki on kyllä ihania ja mulla on koko ajan pari Jeffreen punaa ostoslistalla. Haluaisin ostaa Red Rumin ja Unicorn Bloodin. Jeffreen puniin tulee helposti kerää koko sarja -fiilis, kaikki lähti kahdesta mattapunasta O_o


Clarins Rose Praline, Tawny Rose*, Pink Cherry ja Soft Plum. Lavera Berry Pastel, IsaDora Classy Nude* ja Rendesvouz Red. Nämä kaikki ( viimeistä lukuunottamatta ) ovat sellaisia turvallisia arkipunia. Tykkään eniten Clarinsin huulipunien mallista, vinopäinen puna ei katkea ja ala hangata reunoja kuten perinteinen puna. Vaikka miten varovaisesti yritän laittaa, saan aina huulipunapuikot ikävän näköisiksi!


MACin huulimeikkejä mulla on enää näin vähän!! Kiilloista La Salsa*, Hello Kittyt Fast Friends ja Nice Kitty. Huulipunat Blankety, Stone* ja Burning Love. Stone on ihanin erikoisen värinsä takia mutta eipä sitä tule arkena käytettyä, on kuitenkin sen verran erikoinen. 


Sekalainen seurakunta. Mellow mattapuna Tehran tuli LF joulukalenterissa. Estee Lauder Berry Provocative*, Make Up Store Stucco, Buxom Celeste* ja White Russian*. NYX mini huulimeikit Stone Fox, Simply Vamp ja Raspberry Tart*. Butter Glossit on kivoja ja niitä voisin hankkia lisää. Minikoot on kyllä hyviä kun näitä olen jopa saanut käytettyä loppuun! 
Buxomin kiillot on todella laadukkaita, ihanan viilentäviä huulilla ja värit pysyviä. Näitä ostaisin lisää, molemmat olen ostanut tarjouksesta jolloin eivät ole niin pahan hintaisia :) en oikein käytä enää esim. essencen halpiskiiltoja tms. kun en niistä pidä. Niissä se halpuus jotenkin tuntuu ja en halua kerätä ylimääräistä roinaa jota en käytä. Ostan mieluummin kalliimman huulimeikin jos se on tae siitä että tulisi käytettyä..


Huultenrajauskyniä mulla on lähinnä nuden ja punaisen sävyissä. NYX Nude Pink, essence Undress My Lips, Illamasqua Raw*, IsaDora Classy Nude*, essence Melt Your Heart ja Burgundy Spirit. essencen kynät eivät ole kovinkaan laadukkaita, murustuvat laitettaessa ja saattavat levitä huulilla. Mulla on tosi vähän rajauskyniä kun en välttämättä tykkää käyttää. Enkä jaksa korjata huulimeikkiä kynällä päivän aikana niin ei kannata hamstrata näitä. Tai jos hamstraa niin jotain halpoja sitten!

Mielestäni huulimeikkikokoelmani on ihan järjissään tätä nykyä. Mä nimittäin luulen että ainakin puolet saisin näistä käytettyä tänä vuonna, jos aktivoidun ja käytän huulimeikkiä jokaikinen päivä. Arkena yleensä käytän MAC Blanketyä tai Clarinsin nudepunia. Iltamenoissa tai tapahtumissa Jeffreen punaisia punia. Erikoisemmat värit on ihania mutta liian harvoin tulee käytettyä. 
Yritän koko ajan olla ostamatta huulipunia koska esim.essencen halvalla hyllyllä on helppo sortua. Ei siitä ollut pitkä aika kun kävelin Tokmannilla essencen kausikokoelman kiilto käsissä koska sitä olisi kiva kokeilla. Mutta kun ei oikeasti tulisi sitten käytettyä!! Olen oikeasti joutunut heittämään huulikiiltojakin pois koska ei ne tahdo säilyä vuosikausia. Yritän siis pitää järjen kädessä tässä hommassa ;)

Kuulisin mielelläni missä mitoissa teidän huulimeikki kokoelmanne on? Millaista huulimeikkiä käytät päivittäin vai käytätkö harvemmin?


18 kommenttia:

  1. Jäin miettimään ertä mitä reunoja se huuliouna raapii? Hylsynkö
    Kiva kokoelma. Mulka varmaan samaa luokkaa. Kiiltoja on enemmän vaikka en niitä juurikaan käytä. Itseasiassa eniten menee huulirasvaa. Suosikkejani ovat väriä vaihtavat, your lips but better tyyppiset kiillot. Esim lipstic queenin frog, joka tuli lf.n kalenterista 2018

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä huulipunan hylsyn reunaa. Siihen puikkoon tulee aina jälki ja sekös se ärsyttää...

      Poista
  2. Kiva olis ottaa kuva huulimeikeistä, mutta ei pysty =D Hiki tulee pelkästä ajatuksesta.
    Matta on mun ehdoton lemppari edelleen, harva kiiltävä puikkopuna näyttää omalta. Huulikiillot kuivattaa huulia aika paljon talvisaikaan ja kesällä on tukka kiinni niissä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mattahuuliin ei kyllä jää tukka kiinni tai sit pitää olla näin lyhyt ku mulla ;) joo sulla varmaan on vähän isompi kokoelma ;)

      Poista
  3. Ihana kokoelma<3 Clarinsin huulipunat on kyllä superhyviä - ne on laadukkaita ja hylsyt on kauniita ja toimivia :) Jeffree Starin huulimeikkejä oon halunnut testata jo pitkään, mutta yhä edelleenkään en oo saanut ostettua :D Ne kaikkein erikoisimmat sävyt ei mua niin houkuta, mutta toi sun kattaus näyttää aika hyvältä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nudesävyistä on hyvä lähteä liikkeelle, tosin yllättävän moni näyttää jotenkin eriväriseltä eikä niin nudelta mun huulilla...mutta nämä on kivoja ja punaiset kans aivan ihkuja <3

      Poista
  4. Mulla on yllättävän paljon huulimeikkejä; yhteensä 20, jos mukaan lasketaan myös värilliset huulirasvat ja huultenrajauskynät. En tosin käytä säännöllisesti kuin paria kolmea, jotka alkaa ollakin jo melkein loppu. Onhan niitä jo vuoden päivät pannutettu.
    Mullakin on Marimekon pussukka huulimeikeille. :)

    VastaaPoista
  5. Olipa kiva postaus, viimeistään kesälomalla, jos ei ennen kuin on kunnolla aikaa, taidan itsekin kuvata mun huulimeikit. Oletan, että niitä ei ole ihan hirveästi, mutta.... :D

    Mä tykkään tosi värikkäistä punista, mut niiden käyttö on lähinnä jäänyt vapaalle. Töissä ei pääset välttämättä moneen tuntiin katsoon miltä huulimeikki näyttää, joten suosin siellä aika neutraaleita sävyjä tai kiiltoja, jotka tiedän kuluvan nätisti pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama mulla, en halua olla töissä liian huomiota herättävässä huulimeikissä kun muut ei meikkaa...ja tuleepahan käytettyä arkena noita nudeja pois :)

      Poista
  6. Käyttöön nähden mulla on aivan liikaa huulimeikkejä :D Mutta ne on vaan niin ihania! Hetki sitten just kävin läpi ihan kaikki ja laitoin pois ylimääräiset ja heitin roskiin vanhentuneet. Voisi itsekin pistää blogiin esille ihan kaikki! Samalla voisi vaikka käydä uudemman harkintakierroksen, että tarvitseeko niitä ihan kaikkia. Käytän ite enimmäkseen huulikiiltoja, samasta syystä kuin Jonna tuossa ylempänä mainitsi, eli kuluvat nätimmin pois ja voi lisätä vaikka ilman peiliä. Muutoin tykkään kyllä punaisista ja räväköistä huulista, mutta just se korjailu on se ongelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tee oma postaus aiheesta! Olisi kiva lukea, toisten huulimeikit kiinnostaa käsittämättömän paljon ;DD

      Poista
  7. Mullakin on Marimekon pieni Unikko-pussi huulimeikeille :) Mä karsin huulimeikkikokoelmaa kovalla kädellä vuodenvaihteessa ja heitin kylmästi pois tuotteita, joita olin säilönyt vaikka ne oli varmasti ollu vanhentuneita jo jonkun aikaa. Kokoelmaan kuuluu nyt kaksi huulipunaa ja kolme huultenrajauskynää (kaikki Urban Decayta), kymmenen Jeffreen mattapunaa ja viisi Jeffreen kiiltoa. Voin kyllä suositella Redrumia ja Unicorn Bloodia jos ne houkuttaa, tosi nätit sävyt vaikka toi Unicorn Blood onkin aika näyttävä muusta meikistä riippuen.

    Arjessa käytän nykyään tosi paljon kiiltoja tai jopa pelkkää huulirasvaa, enpä ois ikinä uskonu, ennen käytin monena päivänä viikossa mattapunia ja huulipunia. Mutta kausittain tää taitaa mulla mennä, kohta varmaan taas tulee käytettyä mattapunaa koko ajan :D mutta tällä hetkellä niitä tulee laitettua lähinnä johonkin tilaisuuksiin tai "perjantaimeikkiin" kun on hetki enemmän aikaa laittautua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unicorn Blood mulla on ainakin ostoslistalla, Redrumia vähän mietin, onkohan se miten lämmin punainen? Töissä en punaisia käytä, tai korkeintaan jotain roosaa tai vaaleampaa punaista :) enemmän viikonloppu ja juhlakäytössä. Jeffreen huulimeikit on kyllä ihania ja sun kokoelmakin kuulostaa ihanalta <3

      Poista
  8. Kiitos tästä postauksesta. Täytyy ottaa asiaksi käydä oma huulipuna ja -kiiltokokoelma lävitse ja heittää vanhat pois. Haaveilen kokoelmasta, joka sisältää enimmäkseen luonnonkosmetiikan huulituotteita. Viime viikkoina olen käyttänyt lähinnä vain huulirasvaa ja -öljyä. Tykkään värikkäistä huulimeikeistä.
    Minäkin yritän olla valikoiva huulipunia ostaessa, etteivät ne jää käyttämättä ja lojumaan niiden lyhyemmän käyttöajan vuoksi. Huulimeikit ja kynsilakat ovat kummatkin tarkan harkinnan tuotteita minulla.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennen mulla oli tapana ostaa huulimeikkejä jatkuvasti...joku parin euron kiilto tuntui niin edulliselta ja kaupassa rohmusin aina kaikki alelaarien huulimeikit. Mutta siinä kävi sitten niin että roskiin meni kun ei ehtinyt käyttää tai ei tykännytkään. Nykyään ostan mieluummin pitkän harkinnan päätteeksi vaikka jonkun kalliimman, mutta sellaisen jota tulisi sitten käytettyä :)

      Poista
  9. Mä tykkään Clarinsin punista. Ne ei tunnu huulissa, ja pysyy hyvin. Mä tykkään klassisen kermaista koostumuksista. Mattapunat kuivattaa mulla huulia tosi paljon. En myöskään tykkää huulikiillosta, ne tuntuu niin tahmaisilta huulissa, joten ne sivuutan nykyisin samantien.
    Mulla on huulipunia jo liikaakin, voisin jo kohta kaupan perustaa niillä. �� Olen myös ollut ale-laarien hamstraa ja, mutta en enää, koska en ehdi käyttää niitä ennen kuin ne menee jo huonoksi. Joten nykyisin koitan vain harventaa kokoelmaani ja oikeasti käyttää niitä pois. Onhan niissä rahaakin kiinni jonkin verran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoja ajatuksia kuin mulla :) ennen ostin aina jostain alekorista huulimeikkejä ja arvata saattaa ettei niitä ehdi käyttää. Nyt on ihan sopivan kokoinen kokoelma :)

      Poista

Kiitos kommentista <3