torstai 18. heinäkuuta 2019

Ihanat IsaDora luomiväripaletit

Lukijan toiveen toteutusta :) Esittelyssä kaikki IsaDoran luomiväripalettini. IsaDoran paleteista pidän koska etenkin kausikokoelmien paletit ovat erilaisia, inspiroivia ja vastustamattomia :D hinta on kohtuullinen, saatavuus ja pigmentti on hyvät! 


Matte Chocolates taisi olla ensimmäisiä IsaDoran palettejani. Viisi suklaista eriasteista mattasävyä, näillä luo tosi nätin meikin vihreille silmille. Sävyt ovat hyvin pigmenttiä ja kauniisti häivyttyviä. Tosi hyvä arkipaletti ja hintaa vain 20 euroa.


Sunset Glow oli viime kesän le-paletti. Tämä jäi häiritsemään mieltä koska näytti aivan ihanalta vihreille silmille! Punainen mattasävy on hyvä häivyttelyyn, muut sävyt sopivan kimalteisia luomella. Tämäkin on nätti arkipaletti jolla saa näkyvyyttä vihreille silmille. Yksi parhaita IsaDoran paletteja.

Muddy Nudes taitaa olla yksi klassikkopaleteista. Veikkaan että tätä löytynee aina myynnistä. Tätä on valmistettu ajat sitten vanhalla paletilla, tämä paletti on pr-näyte ja muistaakseni viime syksyn kokoelmasta. Satiiniset mattasävyt toimivat kaikilla ja häivyttyvät todella helposti. Hirmu voimakkaita meikkejä tällä ei saa mutta klassista arkimeikkiä kyllä. Siinä IsaDoran paletit juuri toimivat parhaiten ;) 


Smoky Velvets on parin vuoden takainen syksypaletti. Tumma petrooli tuo kivan säväyksen malvan sävyihin. Tämä paletti ei ole suosikkini, käytän lähinnä syksyllä. Näin kesällä en näe sävyjen pukevan minua :) pigmenttiä kyllä riittää ja tällä saa sitä tummaa meikkiä! Tykkään että IsaDoran paleteissa on aina tummin sävy mattaa, sopii hyvin varjostamiseen. 

Tropical Garden on neljän napin shimmerpaletti. Tämän olen saanut bloggaajakollegalta joten mulla ei ole hajua miltä vuodelta tämä on. Tässä on kaksi tosi kaunista kultaa ja näyttävät vihreä sekä sininen. Meikkaan tällä aina niin että laitan yhtä hohtavaa sävyä luomelle ja varjostan jollain mattaruskealla. Tykkään tosi paljon kaikista tämän sävyistä, todella näkyviä ja hehkuvia luomella, mutta kuten totesin, mattaiset varjostussävyt on haettava muualta.


Surf & Sun on joidenkin vuosien takainen kesäpaletti. Tosi ihanat, kevyet ja värikkäät sävyt. Tämäkin on suosikkejani, ei jotenkin petä koskaan ja on äärettömän helppo käyttää jos haluaa kevyen värimeikin. Violetti on tosi hyvä lisä palettiin :)


Smoky Mauves on kaunis paletti vihreille silmille. Kevyet mutta pigmenttiset malvan sävyt toimivat hyvin kauniisti arkimeikissä. Tällä saa silmämeikkiin syvyyttä ja satiiniset sekä hohtavat sävyt toimivat hyvin yhdessä. Pr-näytteenä saatu. 


Nude Sculpt on sellainen peruspaletti jonka soisi löytyvän kaikilta. Taas kerran perushyvät arkisävyt, hohtavaa ja satiinia, äärettömän hyvin toimivat ja häivyttyvät sävyt. Hyvin nopea paletti arkeen. Tälläkin on hintaa n. 20 euroa, joten melko edullisista paleteista puhutaan. 

Mikä on sun mielestä paras IsaDoran paletti? Saa toki mainita useammankin, jos sulta löytyy yhtä kiva kokoelma näitä :)

17 kommenttia:

  1. Oi mikä kokoelma sulla on näitä! Multa ei enää taida löytyä yhtään IsaDoran palettia. Noita nelikoita mulla oli joskus muutama kappale ja ne oli kauniita, mutta jotenkin tartun herkemmin vähän isompiin paletteihin niin annoin ne sitten pois. Näistä sun paleteista en oo yhtään omistanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle nää IsaDorat on sellaisia arjen apureita, työaamuina ei ennätä tarttua niihin isoihin ja tosi pigmenttisiin paletteihin :)

      Poista
  2. Nämä on kyllä kaikki sellaisia, jotka olisivat helposti käytettäviä tällaisen arkajalankin kanssa. Paitsi ehkä Surf & Sun ja tuo Tropical Garden. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arkajaloille just hyviä :D ja just ihania työmeikkiin jonka ei tarvitse aina olla huomiota kiinnittävä tai kovin värikäs :)

      Poista
  3. Mulle Sunset Glow on ehdoton ykkönen, jos joskus tulisi vastaan tuo LE, niin ostaisin back upin, mutta ei ole näkynyt. :(

    VastaaPoista
  4. Mulla on löytynyt vain tuo surf and sun paletti. Mutta senkin oon laittanut jo eteenpäin. Mutta jotain muita nelikkoja mulla on löytynyt ja niillä sai kyllä hyvän arkimeikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana paletti <3 ja just hyvä värikkääseen arkimeikkiin :)

      Poista
  5. Onkohan mulla yhtään isadoraa jäljellä? Ehkä se keväinen viiden pyöreän napin paletti ,pitääkin tarkistaa.

    VastaaPoista
  6. Oisko ideaa, miltä merkiltä löytyisi niinkin tylsä mutta turvallinen paletti, missä ois vaikka vaan kolme nappia. Eli musta, tummanruskea ja vaalea nude? 🤔 Ois aivan täydellinen arkiaamuisin, milloin käytän vaan noita edellä mainittuja, mustaa ainoastaan rajausten tekoon.
    Essencen irtonappeja siihen itsekoottavaan palettiin ei enää saa 😭 vielä täydellisempi jos olisi neljäskin väri, vaaleampi ruskea. Siis mistään en löydä 😂
    -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kokoaisin vastaavan MAC:ilta, esim. Eleveniltä saa yksittäisiä refill -nappeja paletin koontiin ja niitä tyhjiä paletteja. MAC pigmentit on ihan huiput ja itse mitä ostin niitä yksittäisiä nappeja niin kovasti tykkään ja niillä onnistuu kiireaamuisinkin <3 jos haluat satsata niin voin suositella yksittäisiä sävyjä, heti tulee mieleen neljä hyvää sävyä :)
      Jos taas haluat halvempaa niin meidän Tokmannilla näyttää olevan poistossa ne essencen pikku napit ja paletit, en tiedä onko kaikkia värejä enää. Voin kattoo jos haluat ja vaikka ostaa. Sokkarilta vois olla We Care Iconilla ( kai sitä myydään vielä? ), Dr.Hauschalta ja ehkä IsaDoralla ruskeana? Ja onhan Sokkarilla MAC, siitä saa yksittäisiä mutta ne joutuu depottaamaan kun niillä ei ole refillejä :)

      Poista
    2. Apuae unohin vastata siulle 🙈
      Mie ehkä joudun nyt "luopumaan" tosta essencestä, koska sitä ei sit jatkossa oo enää saatavilla ja haluisin pitkäikäisemmän ratkaisun 🤔 mac alko kyllä kiinnostelee, pitääpäs tutustua! Tänks! 🤗
      -Hanna

      Poista
  7. Kiitos tästä toivepostauksesta! :)
    Minulta löytyvät myös Sunset glow ja Matte Chocolates.
    Lisäksi minulla on Blooming spring, joka harmillisesti lopetettiin, Coffee and Cream sekä vaaleanpunainen pystyraitapaletti, jonka nimeä en muista ja on hyvässä tallessa. ;/
    Lempparini paleteista ovat Sunset glow ja Blooming spring.
    Noita kahta alinta sinulla olevaa olen katsellut kaupassa. Jonkin paletin Isadoralta melko varmasti aion hankkia tulevaisuudessa. Laadukkaita ja kohtuuhintaisia. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ;) Blooming Spring on muuten kanssa löytynyt itseltäni ja heti piti googlettaa! Menikin hetki muistellessa vanhoja ja lukiessa Karkkipäivän postauksia :) olinpa unohtanut paletin kokonaan, hyvä kun muistutit! Niin sievä on mutta tosiasia lienee siitä luopuessa ollut ettei siinä ollut niitä mattavärejä mitä meikäläinen tarvitsee...

      Poista
  8. Mä en enää osta Isadoran luomivärejä. Mulla on muutama paletti ollu ja ne kaikki oli tosi surkeita laadulta. Väriä ei irronnut paljoa mitään vaikka mitä yritin. Tais olla jotain maanantaikappaleita kaikki, mutta en uskalla ottaa enää riskiä ja tuhlata rahoja jos uudet olis kans huonoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki ei tietenkään voi kaikesta tykätä, harmi että sulla on huonot kokemukset...kannattaa kokeilla vaikka tuota Matte Chocolatesia, ihan huikee pigmentti ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3