lauantai 6. huhtikuuta 2019

Maaliskuun kosmetiikkaostokset

Moikka! Kurkataan tänään mitä kivaa olen shoppaillut viime kuussa :)


Tarpeeseen olen ostanut NYX Epic Ink Linereita kaksin kappalein. Minusta tämä on paras eyeliner joten eipähän lopu taas kesken. Tätä ei ole hinnalla pilattu, n.11-12 e ostopaikasta riippuen. Toisen ostin Sokokselta ja toisen Cocopandalta.
Cocopandan tilauksessa tuli myös mun suosikki meikkimunia Real Techniquesilta. Näissä on paras tuntu ja pehmeys. Silmänalusille kokeiluun W7 sieniä :) isolla meikkimunalla on joskus hankala töpöttää peiteaine silmien alle koska meikkaan silmät aina ensin.


Käytin Kicksissä -20% alekupongin sekä pari bonusshekkiä. Ostin ihan p*skana oleville kynsilleni Trind Nail Repairin mattaversiona sekä hellävaraisen Dependin vihreän kynsilakanpoistoaineen. Tätä Dependin vihreää olen käyttänyt joskus vuosia vuosia sitten mutta nyt lukijani siitä muistutti ja nyt muistin sitä ostaa :) se on siis todella hellävaraista ja sopii kuiville sekä lohkeileville kynsille.  


CesarsShopilta tilasin jo aiemmin yhden F.U.N Lacquer lakan sekä Uberchicin 3 laattasetin. Stargazing lakka on violetti glitterihanuus! Jos muistan nyt oikein enkä valehtele, olen viimeksi syyskuussa ostanut kynsilakan!! Picture Polishin Amberin! Laattoja olen ostanut mutta lakkoja en. Ei ole ollut tarvetta enkä ole oikein seurannut uusia kokoelmia. Olen vaan lakannut vanhoilla. Tässä muuton myötä karsin lakkakokoelmastani varmasti liki puolet. Annoin vaan pois, itse ostamia kalliimpia lakkoja möin. Helmerit annoin autotalliin poikaystävälle ja ostin Ikean Alexit tilalle.
Tykkään kyllä lakata mutta muutto ja uuden lakkaus-/kuvauspisteen rakentaminen ottaa aikansa. Ei jaksa paneutua koristeluun aina. Ja kun ei ole uusia lakkoja, ei jaksa kuvata ellei ole jotkut tosi ihanat koristelut :) mutta bloggaaminen on edelleen kivaa enkä ole tätä lopettamassa!

Samassa kuvassa kirppariostoksia! Eli F.U.N Lacquerit Million Dollar Dream, 24 Karat Diamond ja Picture Polish Allure


Kaupasta nappasin mukaan ohutpäisen Maybellinen kulmakynän. Kadotin aiemmin ostamani NYXin kynän johonkin muuttolaatikkoon! Maybelline Brow Precise on kyllä ollut hyvä, otin tällä kertaa vaaleimman sävyn Blonde. Tämä taisi maksaa 7 euroa. Sävy on hyvä vaalea ja kylmänpuoleinen. 
Minusta on kiva että ihan ruokakaupassa myydään edes jotain meikkejä, saa hätätapauksessa ostettua. Nurmeksen S-Marketissa oli Miss Beauty Londonia, Maybellineä ja Lumenea. Ihan hyvä että pienemmiltä paikkakunnilta saa jotain eikä aina tarvii tilata netistä. Itse en oikein jaksa lähteä kulmakynän takia jonnekin Sokokselle pyörimään. En edes kaupungissa asuessa eikä täällä nyt Sokosta olekaan.


Kollegalta ostin Urban Decayn Vice 3 luomiväripaletin. En varmasti tarvinnut mutta palettihullu ei voinut vastustaa näitä värejä! Ihana värikimara ja hyvä laatu. Mattavärejä olisi voinut olla enemmän mutta ihan hyvä näinkin.



Kävin paikallisella Tokmannilla poikaystävän mukana. Mulla ei ollut lompakkoa mukana ja voi prkl mitä hyllyssä näinkään :D essencen Good Vibes Good Memories kokoelman tuotteet! Ei olla suhteessa vielä niin pitkällä että voisin sanoa "osta mulle nuo meikit niin maksan sulle takaisin" :DD jostain syystä mulle on aina sattunut meikeistä mäkättäviä puolisoita. No, keksin tekosyyn seuraavalle päivälle että pakko käydä kylällä ja Tokulla. Poskipuna-highlightereita oli enää yksi ja minä onnellinen sen sain.

essencen kausituotteet on kyllä siitä huonoja että ne loppuvat heti ja niitä ei saa mistään tilattua. Pitää olla oikeasti tuuria mukana jos satut niitä löytämään. Tuo baked-highlighter-blush hässäkkä piti saada nätteyden takia. Ehkä voin sitä kesällä käyttääkin? Poskipunapaletti on kyllä kiva ja siinä on hyvät värit. Onneksi essencen meikit on näin halpoja niin ei pikku heräteostokset haittaa ;)

essence baked blush

Ostokset kieppuvat siinä 110 e tienoilla. Ei siis paha koska mukana oli kirppisostoksia ja alejuttuja :)

Mitä kivaa sinä olet lähiaikoina ostanut?

40 kommenttia:

  1. Mua kans ärsyttää, kun en meinaa millään ehtiä koskaan Essencen kausituotteiden aikana hoodeille:( Mä olen varmaan jotenkin erityishidas;) Onpa ihana sävy tuossa poskipunassa. Voihan kele, sitä ei varmaan enää saa mistään!
    Meikeistä mäkättävät puolisot :(:(:(

    Kivaa viikonloppua Taina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika tuuri pitää olla että sattuu kohdilleen. Poskipuna on tosiaan loppu täältäpäin, LOVE palettia ja highlighteria näkyy vielä olevan. Voi olla siis toivoa ettei kausijutut lopu täällä ihan heti...kun tuntuu että itsekin olen hidas mutta ei hajua milloin tämä lookki on tullut. Jostain eBaystä saa jos haluaa maksaa ja tilata...tai joku voi diilata jossain missä olis näitä vielä! Ihanaa viikonloppua Sari <3

      Poista
  2. Mä olen ostanut pari essencen lakkaa ja eilen ostin tuon saman Trindin tuotteen, kun sattui puoleen hintaan olemaan. Muuten musta tuntuu, etten ole ostanut mitään ihmeellisempää pitkiin aikoihin!

    VastaaPoista
  3. Tuo hellävarainen kynsilakanpoistoaine kuulostaa hyvältä! Onko tuoksu kuinka tymäkkä, vai onko sekin lievempi? -HH

    VastaaPoista
  4. Mulla hävis itsehillintä maaliskuussa täysin! Ostelin 3+1 päiviltä kaikenlaista ja sitten viellä hullut päivät 🙈 rahaa meni! Tosin kaikki oli hyvässä alessa ja tuli tarpeeseen. Seuraavat ostokset krakovan sephorasta ja sit kukkaronnyörit kiinni! Ostelun lisäksi sain taannoin dioria ystävältä. 💝

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne Diorit oli aivan ihania lahjoja <3 sellaiset ilahduttaa tosi paljon!

      Poista
    2. Sain vihdoin vaatattua, kuva hävis ja nimikin muuttui. Muttä sä tiiät et se oon mä 😘

      Poista
    3. Tiedän ja kiva kun jaksat kommentoida vastoinkäymisistä huolimatta <3

      Poista
  5. NYX:n Epic Ink Liner on ollut jo pitkään ostoslistalla, josko sen vaikka tänään nappaisin mukaan kun pitäisi käydä Sokoksella muutenkin meikkiostoksilla :D Mä oon koittanut noita essencen kausituotteita metsästää, mutta joo ihan tuloksetta. Vuosi sitten sainkin käsiini niitä, kun tuotteet oli vissiin just laitettu Cittariin esille ja olin tyyliin ensimmäisenä niitä hipelöimässä siellä, kun satuttiin kauppaan oikeella hetkellä :D Sai vapaasti valita mitä tahtoi. Nyt siellä on taas hylly noiden kausituotteiden kohdalta oikeestaan ihan tyhjä :/ Ihanaa, että sä sait noi itsellesi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se on, pitäisi sattua paikalle juuri silloin kun ne hyllyt on täytetty. On minuakin monet kerrat harmittanut kun on ilman jäänyt! Mä uskon että tykkäisit NYXin linerista kun tykkäät kissarajauksia tehdä :)

      Poista
  6. Käydään miehen kanssa aina Prismassa, ja aina välillä pitää käydä viereisessä Cittarissa vähän pyörähtämässä - no essencen hyllyllä tietenkin :'D Mä heräteostin viimeksi saman kausituotteen luomiväripaletin! Ihastelin noita korostusjuttuja, mutta tiiän ettei tulisi kuitenkaan käytettyä :/

    Mut joo toi kausituotteiden loppuminen on ärsyttävää, on aina yllätys että mitkä tuotteet löytyy siitä hot spot -paikalta milloin mistäkin kaupasta ja kaupungista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se luomiväripaletti oli näistä jo loppunut mutta ei haittaa, en olisi sitä varmaankaan hankkinut :)

      Poista
  7. Ootpas tehnyt kivoja löytöjä! :) mun pitäis varmaan ostaa Trindin Nail Repairia tai jotain vastaavaa myös pitkästä aikaa, kynnet on meinaan mullakin ihan kamalassa kunnossa :( ei edes tee mieli lakkailla, kun näitä vilkaisee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa nämäkin tästä vähän elpyisivät, Nail Repair on kuitenkin joskus toiminut ihan loistavasti <3

      Poista
  8. Minulla vihreä Depend loppumaisillaan ja uusi aina jemmassa. ;) Toivottavasti tuosta on apua kynsillesi. Minulta lohkesi vain kerran koko talvena kynsi ja silloinkin, kun ei ollut kynsilakkaa. Aika hyvin. :D
    Ihanat ostokset sinulla. F.U.N.:n lakat eivät onneksi koristeluja tarvitse. ;) essencet näyttävät ihanilta! Yhtään uutta en tarvitsisi, mutta tuota LOVE-palettia täytyy käydä katsomassa. ;)

    Omat ostokseni olivat aika isot maaliskuussa. Varsinkin kun olin alkuvuoden ostolakossa.
    Ostin Jolie lux boxin, absolutionin peitevoiteen sekä seerumin sekaiholle, Novexpertin brume trio-zinc -kasvoveden, joka on ollut hyvä meikin alla, the ordinaryn caffeine solution -sy-seerumin, Centifolian sy-voiteen, kuorintasukat, kaksi huulirasvaa toinen Weledan uusin skin food, Smashboxin Ablazen, joka oli hyvässä alessa ;), pari TBS:n kausivartalovoidetta, Algamariksen aurinkorasvan, kaksi ohm-deodoranttia ja Urtekramin machasampoon. Aika paljon maaliskuulle, mutta kivoja tuotteita kaikki.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvin olet kyllä selvinnyt! Mulla se lakattomuus on pahin. Tai jos kynsilakka pääsee kärjistä kulumaan niin herkästi lohkeaa sitten palakin. LOVE paletti on jotenkin niin nätti kun siinä on just semmoset jokapäiväiset sävyt :)
      Onnittelut kivoista ostoksista, Ablaze on itselle tuttu ja kyllä mä tykkään siitä tosi paljon <3 The Ordinaryn caffeine on itselläkin ostoslistalla, jotain muutakin voisi merkiltä hommata ;)

      Poista
  9. Sekä Tokmannilla että Cittarilla olisi ollut tuota essencen kokoelmaa, mutta kerrankin hillitsin mielihaluni ja jätin ostamatta.Lähinnä vaan siksi kun viime aikoina on turhan paljon tullut kosmetiikkaa ostettua. Tai eihän se tietenkään TURHAA ole, mutta omatunto kuitenkin vikisee meikkihyllyjen äärellä kurjalla äänellä, että luuletko sä muka tuotakin tarvitsevasi.
    Mies ei varsinaisesti mäkätä ostoksista, mutta joskus ihmettelee kuivakalla äänellä, että minnekä sä tuonkaan paletin saat enää mahdutettua, tai mainitsee vähäeleisesti että tietysti sulla oli kova tarve tuollekin poskipunalle tai vastaavalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD pari edellistä kumppania on muistanut mainita harrastuksesta aina sopivalla hetkellä. Tai jopa sanonut ettei saa enää ostaa ( mitä en tietenkään totellut, vaan ostin salassa ). Nykyinen ei ole vielä mäkättänyt kun ei ole totuutta nähnyt :D en ole purkanut vielä muuttolaatikoita. Pari kertaa maininnut jostain pöydällä olevista kynsilakoista tai pitkään kestävästä meikkaamisesta. Mutta ei ole vara mäkättää jos itsellä on vielä kalliimmat harrastukset ;D

      Poista
  10. Kivoja ostoksia! Tuo UD-paletti näyttää hyvältä :)
    Onneksi mun mies ymmärtää mun kosmetiikkaaddiktion eikä paheksu. Ei tästä avioliitosta muuten tulisikaan mitään 😀

    Itse ostin maaliskuussa tosi vähän kosmetiikkaa. Kauan himoitsemani Viseartin kirkkaanvärisen mattapaletin tilasin nyt, vihdoin ja viimein (mieheni itse asiassa oikein yllytti) ja Kicksistä ostin hyvästä tarjouksesta pari kuitumascaraa, omaan käyttöön ja pakkiin. Kaikkea muuta mulla on jo, kaapit täynnä 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vitsit se Viseartin paletti oli ihana! Mä päätin etten hanki ABH Rivieraa mutta ostan ne 2 uutta värikästä NYXiä. Nyt alkaa värit kiinnostaa :) Sulla on kyllä ihana mies kun ymmärtää. Mä en usko että tämä ymmärtää :D mutta oon keksinyt hyvät selitykset valmiiksi jos varastot ja kokoelma jossain vaiheessa paljastuu. Oon riptellut niitä nyt vähän kaikkialle muuttolaatikoihin niin ei näytä niin isolta määrältä ;D enkä ole tosiaan vielä purkanut laatikoita..

      Poista
  11. Aivan ihania nuo FUN -lakat :)

    VastaaPoista
  12. Haha, mä olen kyllä ollut mun molempien miehien ex: ja nykyisen kanssa heti siinä vaiheessa, että maksaisitko, maksan sulle heti takas. :D Tosin olen kyllä muuttanut molempien kanssa lähes seuraavana päivänä saman katon alle asumaankin, joten... :D Ilmeisesti kuitenkin ollaan oltu samalla aaltopituudella, koska ex kyllästyi vasta 10 vuoden jälkeen, nykyistä kestänyt 12 vuotta.

    Tosi kivoja ostoksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mekin pyydetään molemminpuolin jos kyseessä on jotain muita ostoksia :) mutta nuo meikit...

      Poista
  13. Maaliskuun shoppailut tulevat piakkoin blogin puolelle - piti ihan vilkaista tuliko mitään hankittua, koska en muistanut xD Huhtikuussa yritän erinäisistä syistä johtuen ostolakkoilla - katsotaan kuinka käy :D

    VastaaPoista
  14. onko aikeissa ostaa uutta abh riviera -palettia? mä ihastuin niihin väreihin ja nähny paljon hyviä arvosteluja! oli pakko tilata se ittelle ja nyt odottelen malttamattomana, että koska sen voi hakea postista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alussa olin siitä että pakko saada! Sitten swatchailin Kicksissä ja mieli vähän muuttui. En hanki sitä ainakaan heti, en pidä niin paljon kimmeltävistä sävyistä. Ne muutamat kirkkaat mattasävyt kiinnostaa mutta ei ehkä siihen hintaan, löydän samat värit muistakin paleteista.
      Voi oll että hyvästä tarjouksesta sorrun ostamaan, ehkä en. Ihan ensimmäisenä mulla on ostoslistalla Jeffreen uutuus ja ne NYXin uudet värikkäät paletit, minusta ne on kivempia kuin Riviera. Mutta uskon kyllä että tykkäät omastasi, en voi kieltää etteikö se olisi upea ja ihanan värikäs <3

      Poista
  15. Multa löytyy toi Vice 3-paletti, silloin UD:ta ei saanut vielä Suomesta, joten tilasin sen muistaakseni jostain brittiläisestä verkkokaupasta, oli aikoinaan mun kallein yksittäinen meikkiostos ja siitä lähti luomiväripalettirakkaus <3 Ostoksia en oo tehnyt kuin Deciemin Birtday Kitin, mutta siinä oli niin hyvät alennukset ja tuotteet, että tilasin peräti kaksi synttärisettiä. Settiin kuului siis the Ordinaryn Buffet with Copper Peptides 1%, NIOD FECC-silmänympärysseerumi ja Hand Chemistry-käsivoide, olivat 65% alessa, joten oon oikein tyytyväinen, ton Buffet+Copper olisin joutunut tilaamaan joka tapauksessa pian uuden kun entinen loppuu, ja tota NIODin sy-seerumia on kehuttu paljon, ootan innolla että pääsen testaamaan sen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No 65% ale on kyllä aika huikea!! Onnea kivoista ostoksista :) Vice 3 on kyllä kiva paletti, melko tumma kyllä mutta jos on aikaa niin sillä saa ihania meikkejä aikaan ;)

      Poista
  16. Olipas sulla kivoja ostoksia! Mä oon nyt käyttänyt vallan tota Maybellinen micro brow kynää ja oon tykännyt. Se on aika kova, mutta saa hyvin tolla harjalla blendattua pehmeemmäks.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tykännyt, yllättävän hyvä kynä! En kohta edes muista millainen ABH kynä on kun muita käytellyt nyt ;D

      Poista
  17. Mun onneksi lähellä on Tokmanni, josta essencen meikit eivät katoa kovin nopeaan. Sieltä saa aina uutuudet ja kausituotteet mukaan, kuten tuon ihanan poskipunatrion :)

    VastaaPoista
  18. Toi epic ink liner on paras, vikat kolme lineriä putkaan juuri tätä ja en enää vahtaisi mihinkään muuhun ! pitäisi koittaa käydä tokmannikka tai cittarissa katsomassa noita essensejä myös joskus kokeiluun :)

    VastaaPoista
  19. Tuo poskipuna/korostuspuuteri on ihanan sävyinen! Ostin sen siis itekkin, vähän vaan on kovanpuoleinen :|

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3