torstai 27. elokuuta 2015

Turvalakkaus

Älkää selatko alaspäin heti vaan arvatkaa millainen se minun turvalakkaus mahtaisi olla? Kun on tunti aikaa lakata kynnet ja pitää ujuttaa vielä joku testaamaton lakka mukaan?

Kuka arvaa?

Tummaa ja simppeliä. Mutta silti pitää olla joku juju! Papu hulluuksissaan luopui Finger Paintsin Twisted lakasta ja lähdin miettimään kynsiä sen ympärille. Flakieslakka vaatii tumman lakan alle joten nappasin Mustangin nahkapenkkien värisen OPI Queen Of A Road lakan. En ikinä voi hehkuttaa liikaa rakkauttani OPI lakkoihin, siis kun ne vaan on niin hyviä. Tätäkin kaksi kerrosta ja that´s fine. Todella yksinkertaisen kaunis lakka ihanalla Mustang pullolla. Ihana. Tykkään kovasti. Levittyy kauniisti hyvällä siveltimellä eikä kynsien vierustoja tarvitse siistiä koko iltaa.


P8110070.ORF


P8110079.ORF

Twisted on flakieslakka vaalealla pohjalla. Kellään kokemuksia Finger Paintseista? Mistä, millainen merkki? Mulle ihan tuntematon. Ensimmäinen FP lakkani. Mutta sitäkin upeampi! Suustani pääsi ooh heti ensisipaisulla! Muista lastulakoista Twisted erottuu sinisillä lastuilla, onpa vähän erikoinen lastusekoitus; kullankeltaista, oranssia, vihreää ja sinistä. Ja nämä lastut ovat vähän foliomaisia ja tosi erottuvia! Muihin kynsiin laitoin yksinkertaiset kultaiset niitit. Toivottavasti teitä ei kyllästytä mutta kun niitit vaan toimii ja muutenkin ne ovat nopea tyyli koristeluihin ;)


P8110064.ORF

P8110053.ORF

Lakkaamattomat lakat -laatikko näyttää hyvältä, enää yksi lakka käyttämättä ja sitten pääsen uusien Dance Legendien kimppuun xD 

P8110060.ORF

Onko teillä kokemusta Finger Paintsit lakoista? Entä turvalakkauksesta, millainen se yleensä on?

22 kommenttia:

  1. Mun turvalakkaus on yleensä joku holo. Kuivuu niin nopeasti, että lakkauskin on nopeaa, eikä jää tyynyraitoja. Jos tosi kiire niin fuskaan ja jätän päällyslakan pois. Tosin vaan sillon kun lakkojen pitää kestää tyyliin juuri se päivä/ilta.

    VastaaPoista
  2. Mulla myös turvalakkaus olisi ehdottomasti jokin tumma lakka! Olisin kyllä arvannut sen sunkin kohdalla, mutta mulla on sen verran iso näyttö, että kuva näkyikin tekstin kanssa yhdessä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siellä ruetaan kehuskelemaan näytöillä :DD hih. Mulla ei näy, mulla on tälläinen tavisnäyttö? Kyllä, sinunkin tummat lakkaukset ovat aina niin ihania :)

      Poista
  3. Kauniit! Ja nyt ehkä vähän kirvelee ero tuosta Twistedistä, snif! :D Mutta totuus on että mulla ei vaan tuu käytettyä lastulakkoja, joten mitäpä sitä hyllyssä hilloamaan. Mulla on onneksi vielä Essien Shine of the Times :)

    Turvalakkaus kiireessä? Joku Essien creme: peittävät hyvin, levittyvät ilman sotkua ja ovat kauniita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Essien cremet ovat kyllä voittamattomia, niiden kanssa ei mene metsään. Mullakin on monta flakieslakkaa; Nufuja, Color Clubeja ja jotain randomeita. Todella harvoin tulee käytettyä, liian harvoin kyllä!

      Poista
  4. Mun turvalakkaukset on yleensä sellaisia, että pelkällä lakalla saa näyttävää jälkeä. esim DaLen WOW Prism lakat on jo yksistään niin kauniita etteivät välttämättä tarvi koristeluja. Tälläkin hetkellä mulla on ns. turvalakkaus. Illalla tuli vähän kiirus kynsien kanssa, joten Zoyan ihana Nori pääsi pitkästä aikaa kynsille.
    On muuten tosi makeet noi sun turvalakkaukset !
    -Tarabel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pixie Dustit ja holot ovat kyllä oikeita turvalakkauksia. Ja näyttäviä yksinään! Kiitos kovasti :)

      Poista
  5. Mä en ikuna kyllästy sun niitit ja tummat lakkaukset! Ne on kaikki kuin suoraan mun turvalakkauksia :). Mä en jotenkin osaa tehdä turvalakkauksia. Just silloin kun tuntuu siltä, ettei mikään onnistu ja on ihan paska fiilis niin pitää alkaa vääntämään jotain ihan oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Vähän sama kuin se, että alan aina siivoamaan migreenin aikana. Jos olosuhteet on huonot niin mun pää sanoo, että nyt on pakko saada jotain aikaiseksi. Mäkin muuten löysin kaapista flakiesit ja postaus tulee huomenna ulos. Miks niitä tulee käytettyä niin harvoin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla <3 ei tätä blogia voisi lukea jos kyllästyy äkkiä, aika samanlaisia kynsiä täällä esiintyy mutta se on mun tyyli :) voi sinua, minä en kyllä migreenissä tee mitään. Pää hajoaisi :) huomista odotellessa. En tiedä miksi me käytetään niitä niin harvoin vaikka ne ovat kivoja?

      Poista
  6. Finger Paintsit on ihania, flakiet on miun heikkous :D Niitä kyllä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa, ovat aika kiven alla ja ebaystäkään ei aina löydy edullisesti/ ollenkaan.

    Miulla ei ole turvalakkausta, kun harvoin jos koskaan lakkaan kiireessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En usko että enempää alan hamstrata, aika harvoin näitä kuitenkin käyttää ja eivät kerrallaan kulu paljoa. Nättejä kyllä ovat kun googletin millaisia näitä flakeja on :)

      Poista
  7. Noista flakejen(onks tää ees sana?) väristä tulee mieleen opaalit! https://www.google.fi/search?q=opal&biw=1920&bih=969&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIzOGfv_fIxwIVR9VyCh0ngQoU

    VastaaPoista
  8. Ihanat. Vois olla munkin turvalakkaus. ;)

    VastaaPoista
  9. Valkoinen tähdikki27. elokuuta 2015 klo 13.29

    Nää on aivan ihanat! Mä olen niin yksinkertaisen ystävä, että joku voisi sanoa "tylsä", mutta minkäs teet. Nää toimii mulle. Mun oma turvalakkaukseni on niinkin tylsä kuin "kaikki kynnet yhdellä ja samalla sävyllä" (pari kerrosta lakkaa ja that's it). Ja jos on superkiire, niin siinä tapauksessa teen ranskiksen hileillä höystettynä: hileet kärjen rajauksen tuntumassa peittävät sen, että kiireessä ei ehdi tehdä niin siistiä rajaa (tällä konstilla tulee nopeaa ja näyttävää jälkeä, heh)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä pidän tylsästä mutta välillä on kiva tehdä monimutkaisempia :) jos on nätti lakka niin mikäs siinä lakata vain pelkällä kynsilakalla ;)

      Poista
  10. Tosi upee toi Twisted! Mun turvalakkaus taitaa olla ihan mikä tahansa tekstuurilakka. Ne kuivuu niin älyttömän nopeasti ja jos sattuukin menemään rutuille ni ne on helppo paikata ku lakattomaan kohtaan vaan laittaa hiukan lisää lakkaa :D Eikä kukaan huomaa mitään! Jos olis aikaa koristeluille ni varmaan leimaisin vielä pari kynttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekstuurit on kieltämättä turvalakkoja. Pitäisi leimata niiden päälle useammin, ehkä kerran olen leimannut...

      Poista
  11. Pikalakkaus on hiekkalakoilla , mutta sellainen aina-onnistuu voisi olla joku glitterkuorrute. Flakies-lakat , en koskaan muista niitä lakattaessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiekkalakat kyllä on varmasti aika monelle niitä helppoja ja nopeita :)

      Poista

Kiitos kommentista <3