torstai 20. elokuuta 2015

Essie Leave No Trace - glitterkynsilakanpoistoaine

Sain L´orealilta toooosi kivan paketin syksyn Essie uutuuksia. Rakastan Essien tuotteita joten ihan mahtavaa että pääsen bloggamaan näistä teille :) ihania uutuuksia ja syksykokoelma jossa on mielettömän herkullisiä värejä ja varmasti pettämätöntä Essie laatua. Aloitan lähipäivinä swatchien teon ;)


P8190003.ORF

Mukana oli myös Gel Setter ja Second Shine Around uutuus päällyslakat. Näistäkin tulossa arvostelua!

P8190013.ORF

Yksi todella mielenkiintoinen suomeen tullut tuote on glitterkynsilakanpoistoaine. Essien oma vastus peel-off aluslakoille. Minä en ole ikinä kuullut että glitter- ja tekstuurilakoille on oma poistoaineensa, oletko sinä tiennyt? Testasin tätä heti että pääsen intoilemaan teille.

P8190005.ORF

Glitterlakkojen poisto on suorastaan helvetillistä koska glitterit eivät liukene kynsilakanpoistoaineen asetoniin. Ne ikäänkuin muodostavat kalvon kynnen päälle.
Leave No Trace on glitterkynsilakanpoistoaine jonka kaksitehoinen scrub-in-gel-koostumus poistaa glitterlakan kynneltä hetkessä. Koostumus toimii kaksitehoisesti ja se sisältää asetonia sekä kuorivia rakeita jotka kuorivat glitterin irti kynneltä.
Koostumus poistaa kynsilakan ja glitterin tehokkaasti sekä uudenlainen nokkapullo helpottaa poistoaineen käyttöä. Tuotetta voi annostella suoraan kynnelle ja pyyhkäistä sen pois vanulapun avulla.


pullo

Pistetään tuote heti tositoimiin tekstuurilakan kanssa. Mietin ensin olisiko se Belugaria mutta sitten ajattelin että ehkä ei jos tämä ei vaikka toimikaan ja joudun hinkkaamaan normi kynsilakanpoistoaineella :D laitoin siis kynsille aluslakaksi Essien Help Me Growta joka on normaali aluslakka, ei peel-off ja tämän päälle tekstuuriglitterlakka jämähtää ihan surutta kiinni. Tekstuurina Essie Lots Of Lux. Annoin lakkauksen kuivaa ihan kunnolla kuivaksi ja glittereiden jämähtää kynnelle.

Leave No Tracea on helppo annostella kynnelle. Tämä homma kannattaa hoitaa vessassa koska ainakin näin vasta-alkajana, saatoin laittaa ainetta liikaa ja se lähti vähän valumaan pois. Mutta hyvin se liuottaa kynsilakkaa pois kuten pikkurillistä huomaa! Kokeilin hieroa ainetta kynnelle sormella mutta sitä ei kannata tehdä koska sitten sotken vaan toisen käden sormet. Anna aineen vaikuttaa 30 sekuntia ja pyyhi se pois vanulapun avulla. 


P8190014.ORF

Kyllä se vaan toimii! Lakka on helppo pyyhkäistä pois ja huomaakin että missä kohti ainetta oli, siitä se lakka lähteekin heti pois. Siistin kyllä vielä sormet kynsilakanpoistoaineella koska sininen tekstuuri on tehokas sotkemaan ja levittämään pikkuglitteriä pitkin käsiä. Mutta hirmu hyvä tuote helpottamaan glitter- ja tekstuurilakkojen poistoa! Mietin miten tämä toimisi foliolappujen kanssa? Jos on todella hankala glitterlakka? 
Miinusta kamalasta hajusta, se sitten on todella voimakas ja tainnuttava. Myös pieniä kuorintarakeita jää pyörimään iholle joten kädet pitää pestä tämän jälkeen kuten kyllä muutenkin kynsilakanpoistoaineen jälkeen.


P8190017.ORF

P8190003.ORF

Essie Leave No Trace-glitterkynsilakanpoistoaine 120 ml / 12,90 e. Kaupoissa syyskuussa 2015. Meinaatteko kokeilla? Miltä tämä uutuus vaikutti?

70 kommenttia:

  1. Wau todellakin kokeilen! :)
    Just mietin että koskahan tulis kynsilakkojen poistoon liittyvää juttua ja kas, heti "tärppäs" :)

    VastaaPoista
  2. Mä en jaksa ikinä käyttää foliomenetelmää ja sitten revinkin hiuksia kaikkien vanuhaivenien ja jämähtäneiden glitterien kanssa. :D Todellakin siis käyn ostamassa tämän kokeiluun, kun ei ole edes kallis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en jaksa foliomenetelmää. Tämä olikin tosi kätevä systeemi ja ei tosiaan pahan hintaista, tuo purkki kun varmasti kestää pitkään :)

      Poista
  3. Mahtava syyskokoelma! Pakko hankkia tuo glitterin poistaja, kaikki apu siihen hommaan on tervetullutta. Kivaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana kokonaisuus! Upeita syksynvärejä. Mukavaa päivää ❤️

      Poista
  4. Ooh, kuulostaapa hyvältä tuotteelta. Täytyykin odottaa, että se saapuu kauppoihin ja pääsen hakemaan omani! Eli kyllä ehdottomasti meinaan testata! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäät varmasti, kaikki apu glitterien poistoon on tervetullutta :)

      Poista
  5. En nyt tiedä katosko mun kommentti, mutta uusiks sitten.

    Täällä siis yksi harakka o/
    Glitterit ja kimalteet on parasta mitä kynsiin voi laittaa, mutta se poistaminen onkin aina yhtä tuskaa. Pahaa hajua kestää kyllä, varsinkin jos se on noin nopeasti ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kommentti oli ainut sulta. Kiva kun jaksoit näpytellä uusiksi. Tekstuurit ja kimalteet ovat ihania mutta se poisto. Ennen peel-offia harvemmin lakkasin kimallelakoilla kun ei jaksanut sitä poisto :D

      Poista
  6. Omg! Tää on pakko saada! Jäi kaikki ihanat tekstuuri- ja glitterlakat tuonne kaapinpohjalle viime poistokatastrofin jälkeen. Luulisi toimivan esim Dollish Polishin lakkojen kanssa myös? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti toimii. Jos puhutaan crellyglittereistä niin voivat olla helpompiakin lähtemään kuin tämä Essien tekstuuri. Tässä on niin paljon pikkuhilettä joka jää pyörimään kynnelle :)

      Poista
  7. No jopa on tuote! Tuo Essien syyskokoelma on ihana! <3

    VastaaPoista
  8. Kivoja tuotteita oot saanut ja jännä että glitterlakoille oma lakanpoistoaine

    VastaaPoista
  9. Täällä erkki epäileväinen, odotan lisää kokemuksia blogeista mutta kiinnostava kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpottaa kummasti glitterien poistoa, tälläiselle tuotteelle on aina tarvetta :)

      Poista
  10. UuU todellakin täytyy kokeilla :) Ihanan näköinen syyskokolma :)
    -JossuK-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kaikki uutuudet oli kivoja mytta kyllä tuo syyskokoelma on ihanin ❤️

      Poista
  11. Voi kun vielä keksisivät tällaisen tuotteen ilman asetonia. Tai sitten geelikynsimateriaalin, joka ei liukene asetoniin :). Mulla on aina järeät aseet käytössä glitterlakkojen kanssa, kun peel offin kanssakin saan raaputtaa lakat irti metallisella kynsinauhatyöntimellä. Se on sitten kiva tunne, kun tikku lipeää otteesta ja tökkää suoraan kynsinauhan alle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyi kamala...tuli kylmät väreet! Ja pelko omien kynsinauhojen puolesta, se on nimittäin kipeä jos irtoaa kynnestä :/

      Poista
  12. Siinä mielessä ehkä liian arvokas tuote itselle, kun foliotempulla on lähtenyt kaikkein kamalimmatkin hileglitterhippumössösekoitukset kynsistä eikä ole tarvinnut hangata yhtään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä vaan itse inhoan sitä folioviritystä kun siinä menee taas aikaa ja silti joudun hinkkaamaan vielä kynsilakanpoistoaineella :) enkä tykkää muhittaa kynttä asetonissa kymmentä minuuttia :)

      Poista
  13. Hmm, mielenkiintoinen tehopoistaja. Harmi, että sorruin geelaamaan taas kynnet, niin tuota ei oikein viitsi käyttää :P

    VastaaPoista
  14. Oh! Tämä menee kyllä ostoslistalle samantien! :D

    VastaaPoista
  15. Se on kyllä niin karseeta se glitterilakkojen hinkutus pois kynsiltä.. menee puoltoistakertainen määrä vanulappuja vähintään ja kaksinkertainen aika :-D Aion kokeilla kyllä ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla menee normilakan poistoon ainakin kaksi vanua ja glitterien poistoon vähintään 4 :D

      Poista
  16. Mä odotan mielenkiinnolla noita swatcheja, itse nimittäin katsoin vaan pullokuvat Cesarsin sivuilta aamulla ja niiden perusteella tilasin kaksi lakkaa. Toinen tilaamistani varsinkin oli rakkautta ensi silmäyksellä <3 <3. Nyt kerkisin katsoa jo swatcheja tosta kokoelmasta ja ei kyllä kaduta. Ja siinähän kävi niin, että pari muutakin lakkaa rupesi himottamaan.
    Hauska nähdä mitkä on sitten sun suosikkeja.
    -Tarabel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä kuulostaa :) mulla on ennakkosuosikit, katsotaan mitä niistä tykkään sitten kynsillä. Ihana kokoelma, olen jo muutamalla lakkaillut.

      Poista
  17. Viime syksynä ostin Prahasta Sephorasta glitterkynsilakan poistoainetta. Sephoran oma merkki ja siis purkissa mihin työnnetään sormi. On toiminut ja olen kovasti ihmetellyt miksei Suomesta saa mitään vastaavaa. Tuo omani kun alkaa olemaan loppuunkäytetty. Ihanaa että vihdoinkin tulee markkinoille tällainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On suomessa noita dipattavia. Ainakin Maybellinellä, Gina Tricotilla ja Lindexillä on :) itse en tykkää loppujenlopuksi koska Maybellinestä tuli migreeni ja joissakin sitten murenee se sieni ja hinkkaa huonosti :P

      Poista
    2. Kiitos tiedosta! Mä en sitte vaan ole tutkinu tarpeeksi tarkkaan. Mut jos ei kerran kovin kummosia ole niin taidan odotella Essien markkinoille tuloa. Kuulostaa hyvältä tuotteelta ja todella tulee tarpeeseen. Minkä merkin peel offia muuten käytät? Oon kokeillu Isadoraa, eikä toimi ollenkaan. Kuoriutuu heti lakat pois.

      Poista
    3. IsaDora on mullakin. Pysyy jos laittaa yhden kerroksen eikä kastele käsiä moneen tuntiin. Mutta jos on kaksi kerrosta ja et varo yhtään niin varmasti tippuu lakat ennen aikojaan pois. Käytän myös OPI Glitter offia joka pysyy huomattavasti paremmin. Sen saa melkeinpä itse poistaa kynsilakanpoistoaineella :)

      Poista
    4. Dance Legendin peel off on tosi hyvä, pettää ainakin mun käytössä harvoin ja kuitenkin kirjoitan koneella työkseni plus harrastan ratsastusta. Ja irtoaa sitten haluttaessa kuitenkin näppärästi.

      Poista
  18. Tää ois kyl siinä mielessä hyvä ettei tarvitsisi pelätä peel-offin pettämistä väärään aikaan =)
    Uuden kokoelman swatchit kiinnostaa, katoin Tubesta niitä jo ja nimikkolakka näytti upeelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä, peel-off kyllä pettää aina kesken työpäivän :D just oon tekemässä, nimikkolakka kynsillä. On hieno :)

      Poista
  19. Mielenkiintoinen uutuus juu. Minä en tosin koe glitterlakkojen poistoa ylivoimaisen raskaana. En jaksa nykyään sen enempää foliojuttuja kuin kumihanskojakaan vaan kastelen yhden pyöreän vanulapun runsaalla määrällä kynsilakanpoistoainetta, asettelen sen kaikkien sormien kynsien päälle (paitsi peukalon) ja painan kämmentä vasten (käsi on siis toisin sanoen nyrkissä), sitä pidän siinä sitten ehkä minuutin, kaksi ja se mitä jää jäljelle hinkkaan toisella vanulapulla vielä yksitellen irti. Peukalot täytyy sitten muhitella erikseen, mutta niissäkin vain painan sitä vanulappua aikani kynttä vasten. Poistan nykyään kaikki kynsilakat näin. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tehokkaalta :) mulla arjet on aika kiireisiä ja arvostan nopeaa toimintaa jos meinaa joka päivä lakkailla :) ja kun lakkaa joka päivä niin en jaksa hinkata glittereitä kun tavan lakan poistoon menee ainakin kaksi vanulappua..

      Poista
  20. Tosi mielenkiintoisen oloinen tuote, saatan ehkä sortua ostamaan joskus! Sen jälkeen kyllä glitterien poisto muutenkin helpottunut hurjasti, kun tilasin muutamalla eurolla tuollaiset ns. klipsit folion korvikkeeksi. Vissiin ne on rakennekynsien poistamiseen tarkoitetut, mutta toimii oikein hyvin lakkojenkin kanssa. En jaksanu koskaan sen folion kanssa tapella, jotenkin hurjan vaivalloista. Mutta ainahan sitä vois silti kokeilla jotain uutta ja kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Klipsit? Kuulostavat jännältä! Minä kokeilin foliota kerran-pari mutta en jaksa sitä ja se kynsilakanpoistoaine valui sormia pitkin. Mutta kaikilla on oma tyyli ja huippua että taas on yksi keino lisää glittereiden irrottamiseen. Mitä teimmekään aikana ennen näitä? Minä en ainakaan lakannut glittereillä kovin usein ja tekstuureita silloin ei vielä ollutkaan ;)

      Poista
    2. En keksiny parempaakaan sanaa niille, mutta tällaset siis: http://www.ebay.com/itm/10PCS-Stylish-Plastic-Nail-Art-Soak-Off-Clip-Cap-UV-Gel-Polish-Remover-Wrap-Tool-/131584196995?hash=item1ea3078183
      Miulla jämähtää sen verran tiukkaan lakat kynnelle yleensä, ettei meinaa peel offin kanssakaan irrota millään ja kahta kerrosta en vaan jaksa kuivatella.. Mutta vaihtoehtoja alkaa olla sen verran kivasti, että varmasti löytyy jokaiselle jotain :)

      Poista
    3. Ai niin nuo! Olenhan minä joskus niitä nähnyt! Hauskat, voisin käyttää :D kiitti vinkistä :)

      Poista
  21. Oho, kiinnostava! Vahva haju mietityttää mutta jos vaikka parvekkeella käytettäväksi.. :'D Glitterien poistaminen on joskus niin raivostuttavaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haju on sitten todella vahva. Ei se jäänyt haisemaan sisälle mutta tuntui nenässä eikä sitä huvikseen haistelisi :)

      Poista
  22. Ohhoh!! Vaude mikä uutuus, ehdottomasti pitää testata! Glitterlakkojen poisto on kyllä niin tuskaa, että jos siitä oikeasti jatkossa selviää 30 sekunnin hommalla niin ai että olen iloinen :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahimmat lähtee 30 sekunnissa :) loppusiistintään tietysti menee hetki mutta helpoin menetelmä se tämä on :D

      Poista
  23. Tuo kyllä kuullostaa ehdottomasti hankkimisen arvoiselta ostokselta! Nykyisin tulee usein varpaankynsiin milloin mitäkin glitter- tai hiekkalakkaa laitettua ja niiden poistaminen on yhtä tuskaa - vaikka varpaankynsien suhteen voikin hieman kovempiotteinen olla. Jospa tässä olisi se hermojen pelastaja - pahasta hajusta huolimatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään laittaa hiekkalakkaa varpaisiin mutta se poisto..odotan aina viikkoja että lakat lähtisi itsestään pois eikä tarviisi hinkata :P

      Poista
  24. Saattaapa tulla ostettuakin testiin tuo geelihommeli :) Mutta toisaalta sen verran harvoin glitterlakkoja kynsilleni laitan etteikö silloin tällöin jaksa muhitella ja rapata yms. glittereitä pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä en ole sulla kovin usein pelkkää glitteriä nähnytkään :) mutta tälläiselle joka päivä lakkaavalle nämä ovat suuri helpotus :D

      Poista
  25. Voi että, kun vaikuttais hyvältä tuo poistoaine, mutta epäilyttää, jos haisee tosi voimakkaalta. Näin migreenikkona, kun joutuu käyttämään estolääkettä ja välillä särkylääkettä sekä kohtauslääkettä ja silti tulee kohtauksia, niin en tiedä uskallanko. Jos joku kaveri hommaa, pitää testata varovasti! Ois vaan kerrassaan mahtava. OPI Glitter Off on mun suosikki, kun ei lähde yllättäen kuoriutumaan ja pysyy liiankin hyvin välillä :D Oon sen kanssa keksinyt, että laitan ennen glitteriä aina tavallisen lakan (yleensä siis cremen) alle, niin helpompi sitten irrottaa, kun tahtoo. Tuntuu, että jos pistää pelkän glitterin tai tekstuurin, niin se jämähtää aika kovaa Glitter Off:sta huolimatta. Anteeksi sepustus, oli varmasti ihan itsestäänselvyys...
    Ihanaa, kun swatchaat Essien uutuudet, kiitos jo etukäteen! Toivottavasti en tahdo niistä yhtään, koska odottelen edelleen Color Clubin uutuuksia ja pari uutta ChG:ta just tuli eilen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut ihan itsestäänselvyys :) minä en laita cremeä kun tuppaan vaan tekstuurin ja sitten se onkin ihan jämähtänyt :) oijoi minäkin odottelen niitä Color Clubeja, ne kun varmasti ovat ihania. Chinan uusia mulla on muutama mutta en ole vielä lakannut niillä :)

      Poista
  26. No ihan tosiaankin aion kokeilla tätä! Ihan huippua että Essie kehitti tällaisen tuotteen. Peel off aluslakat on toki ihan jees, mutta kun ne toimii mulla vähän liiankin hyvin ja glitterit kuoriutuu kynsiltä päivässä tai hyvässä lykyssä parissa päivässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä juuri, ne pettävät joskus kesken päivän ja ei ole hirmu kivaa kun pitkät kynnet paljaina kolhuille...

      Poista
  27. Ooh, tätä täytyy varmaan testata! Mä käytän tooosi usein glitterlakkoja ja niiden poisto on ärsyttävää!

    VastaaPoista
  28. No oho, huipputuote jos tosiaan toimii :o pakko ostaa ja testata! Jos selviää Magical Pixie Dusteista niin nostan hattua :D Glitterit ovat ihania, mutta se niiden poistaminen on vaan niin syvältä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti selviää koska selvisi tästäkin. Lots of lux on pahimmasta päästä ;)

      Poista
  29. Haluan kyllä testata! Onhan tuolla vähän hintaa, mutta jos kerran toimii, niin kyllä on pakko päästä kokeilemaan. Tahdon ehdottomasti kokeilal itse jonkun super hankalan glitterin kanssa tai olisi tietenkin kiva lukea myös jonkun kokemuksia tästä semmoisen kunnon isoglitterisen lakan kanssa... Itse kun tunnun olevan aika pitkäpinnainen noiden glitterlakkojen kanssa ja tekstuurilakkojen poistoon en edes käytä mitään vippaskonsteja. :D Glittereiden kohdalla joskus turvaudun peel offiin ja sormien muhitteluun. Mielenkiintoinen tuote joka tapauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan sitä hintaa huomattavasti enemmän kuin perinteisellä kynsilakanpoistoaineella. Mutta tätä ei tarvitse laittaa paljon ja minä uskon että mulla tämä pullo kestää kuukausia. Normi pullo kestää pari viikkoa.
      Kyllä minä tulen käyttämään tätä isojen glitterien kanssa. Kunhan inspiroidun sellaisilla lakkaamaan :) joku Pixie Dust olisi varmasti kova haastaja :D

      Poista
  30. Mie ostin tämän tänään ja en kyllä saanut ohjeiden mukaan poistettua noin helposti kuin sie :/ Tai sitten miulla oli liian pieni herne :D
    Sain vanulle ehkä 4-6 glitteriä, eikä kynnet olleet edes kokonaan kuorrutetut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä yritän laittaa tätä aina ihan kunnolla ja tarvittaessa lisää :) loput hinkkaan normaalilla aineella.

      Poista
    2. Olen varmaan liian pihi tuon kanssa :'D Mie laitoin yhdelle kynnelle, otin pois ja laitoin lisää, mutta ei kyllä silloinkaan lähtenyt. Pitää varmaan laittaa teelusikallinen tuota..

      Poista
    3. Anna vaikuttaa ja hankaa sitten vanulapun kanssa :) ainakin hiekkalakat olen tuolla tavalla poistanut ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3