sunnuntai 25. helmikuuta 2024

Uusia oppimiani meikkivinkkejä

Viime vuonna ja tämänkin vuoden puolella olen imenyt itseeni muutaman hyvän meikkivinkin Instagramin kauneusvaikuttajilta. Nämä ei siis ole mitenkään itse keksimiäni vaan kiitän jokaisen kohdalla vinkin antajaa. Tykkään katsoa meikkitutoja ja stooreja samalla kun meikkaan, ne ovat jo osa aamurutiinia :)

Pellerajaus huuliin, tästä kiitos @mubelinalle. Ihan yksinkertaisesti rajaat huulet ja vedät suupieliin ne klovnin viivat. En uskonut että toimii mutta kokeilkaa ja uskokaa itse! Ei ne mulla pysy hirmu pitkään mutta sen aikaa kun pysyy niin näyttää hyvältä, eikä ne nyt minusta näy kun et sinä suu auki kokoaikaa kulje. 

Poskipuna luomivärin yläpuolelle, tämän vinkin otin käyttoon @sandy.shimmer`iltä. Poskipuna saa olla vieläkin lämpimämpi sävy kuin näissä kuvissa, mutta jos et ole kokeillut pehmentää banaanivarjostusta tai varjostusta ylipäätään poskipunalla, niin nyt on aika kokeilla. Näyttää tosi hyvältä :) nuorentaa ja tekee ilmeestä softimman.

Tuplarajaus, varmasti monelle tuttu vinkki @riiakoivistolta. Tässä keltaisessa meikissä on rajaus violetilla geelirajauskynällä ja päälle tehty tuplarajaus mustalla linerilla. Pitää katsoa tarkasti että violettisuus erottuu mutta itse näen eron. Ja ero näkyy luonnossa koska vihreille silmille keltainen ja violetti sopivat tosi hyvin, tuo katseeseen jotain extraa ja näyttävyyttä. Mustan linerin kanssa rajaus myös pysyy paremmin koska mulla geelikynä vähän suttaa päivän myötä. Tätä voi kokeilla ohuilla, värikkäillä rajauksilla tyyliin Suva tai sitten kahdella värillä niin että toinen erottuu vielä selkeämmin kuin tässä. 

Oliko mukana vinkkejä joita sinä käytät? Tai onko jakaa jotain vinkkiä meille kaikille?

14 kommenttia:

 1. Olipa poikkeuksellisen kiva postaus! Kiva nähdä ns. oikeilla ihmisillä näitä vinkkejä eikä vain Instagramin/Tiktokin silotelluiss kuvissa!
  Itse käytän tuplarajausta usein arkena tuomaan pikkaisen väriä ja syvyyttä muuten neutraaliin meikkiin. Itselläni on harmaat silmät joten väriksi valikoituu usein lämpimähkö ruskea tai jokin vihreän sävy, olen ihan hulluna harmaat silmät+oliivin/jadenvihreä -yhdistelmään
  .
  Pellerajausta olen kokeillut mutta en muista (!) yhtään mitä tykkäsin.
  Poskipuna luomivärin yläpuolella oli ihan uusi vinkki, täytyykin kokeilla koska muistuttaa vähän korealaisia meikkejä, jotka ovat jotenkin ihanan luonnollisi mutta värikkäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon <3 kiva kommentti! Oi miten ihanalta yhdistelmältä kuulostaa. Tuplarajaus tuo meikkiin jännästi sitä jotain :) joo siitä poskipunasta tulee muuten korealais vibat! Ne on ihanan luonnollisia meikkejä, sellaisia joita en itse osaa...

   Poista
 2. Olen joskus tehnyt suunpieliin huultenrajauskynällä myös ns pellerajauksen, pienet viivat ylöspäin niin ilme on pehmeämpi ja näyttää helpommin, että hymyilisi. Ihan pienet hakaste siis ylöspäin riittävät. Ei tule usein tehtyä, kun pitää sitten päivän myötä ja ruokailujen myötä usein tarkistaa, että viivat on edelleen hyvät naamassa :) Nykyään teen kulmakarvat kokonaan luomivärillä, ja se on mun vinkki! Käytän ohutta pientä meikkisivellintä ja sitten kulmasivellintä jota voisi pomedaden kanssa käyttää kulmien tekoon. Puuteriset, helpot, ja hyvin pysyvät. Ja silti tummat, instagramimaiset niinsanotusti, mutta ei ole niin tummat. Mitään muuta ihmeitä ei ole nyt tullut rutiinissa muutettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin ne voi tehdä ylöspäinkin...tosiaan! Minä tein ne vaakasuoraan :) sillee ne kului sitten luonnollisesti pois kun minäkin juon usein vettä ja syön tietysti. Mulla on se iänikuinen Make Up Storen puuterinen kulmapaletti, en muita kulmatuotteita käytä kun en oikein tarvii :) luomiväri kulmiin on kans tosi hyvä vinkki!

   Poista
  2. Lainasin joskus työkaverilta juuri kulmapalettia ja sitten mietin miten kivaa jälkeä sillä sai. Sitten totesin, että ei mun erikseen sellaista tarvitse ostaa - voin vain käyttää niitä luomivärejä joita mulla on, niin siihen samaan tarkoitukseen :)

   Poista
  3. Totta :) meillä jokaisella kun varmasti piisaa sopivan sävyisiä luomivärejä jotka käy kulmillekin ;)

   Poista
 3. Mulla näyttää olevan saman sävyiset silmät kuin sulla, mutta keltaista en varmaan uskaltaisi käyttää :D Kauniilta kyllä sinulla näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kokeile ihmeessä vaikka pienissä määrin :)

   Poista
 4. Mitä toi pellerajaus tarkoittaa? Tekee suun leveämmän näköiseksi? Ja onko tuplarajaus siis silleen että tehään mustalla värikkään päälle vai yläpuolelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin se tekee suun skarpimmaksi ja kuten Katri yläpuolella sanoi, se voi tehdä suun myös hymyilevän näköiseksi :) Tuplarajauksen voi tehdä molemmin tavoin, itse teen sen suunnilleen samaan vahvuuteen värikkään kanssa, voihan sen värikkään tehdä vaikka ohuesti mustan päälle. Ihan makuasioita :)

   Poista
 5. Ihana tuo alimmainen silmämeikki! <3 Pitäis kyllä pitkästä aikaa itsekkin kaivaa oranssit ja keltaiset sävyt esille, vihreät silmät täälläkin. Viime aikoina olen käyttänyt vaaleanpunaista ja liilan, sekä violetin sävyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuttuja ne lilat ja vaaleanpunaiset mullekin <3

   Poista
 6. Mä käytän tosi usein nykyään luomilla häivytyssävynä samaa tuotetta mitä laitan poskille, jotenkin tykkään siitä kun silloin on posket ja silmät niin sävysävyyn! Mutta en siis varsinaisesti oo sen ihmeemmin ajatellut siinä mitään muuta kuin just niitä sävyjä, toi sun silmämeikki näyttää tosi kauniilta, missä oot tota poskipunaa käyttänyt<3 Pellerajauksesta en ollut kuullutkaan, mutta toihan toimii ainakin sulla tosi kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tuo oli hyvä vinkki! Voisi kokeilla....Kiitos, meikki oli Natashan sillä Nude -paletilla :) pellerajaus toimii tosi hyvin ja näyttää jopa luonnolliselta kun on normaalisti ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3