sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Helmikuun Glossybox 2024

Niin se vaan kuun alussa lähti Glossyboxin veloitus kortilta, sain siis tämän boxin vielä. Toivottavasti tilaus olisi sitten poikki...olen siis irtisanonut tilauksen joulukuussa joten mitenkähän pitkään tämä jatkuu...

--------------------

5 tuotetta joista osa spoilattiin Glossyboxin mainoksissa joita näin jatkuvasti Instassa tai FB:ssa :/ näin ainakin L`Occitanen mikä nyt ei haittaa koska sitä on kiva saada boxissa. Viidestä tuotteesta 2 oli täysikokoista. Muut ihan reiluja matkakokoja. Boxin arvo oli 60 e josta maksoin 17,99 e.

Avant Persian Sunset edp 10ml  / arvo 32 e
Punaista marjaa, appelsiinia ja bergamottia yhdistävä tuoksu. Avantin hajuvesi oli mukava yllätys ja kerrankin ihan sellainen minun tuoksu! Voimakas mutta makea, ihan niinkuin minäkin...:DD yleensä boxissa tulevat tuoksut on jotain hirmu ärhäköitä ja kitkeriä, tämä on kyllä tosi jees vaikkakaan ei varmasti kaikkien makuun. En tiennyt että Avantilla on hajuvesiä. 

L`Occitane Hand Cream 30 ml / arvo 9 e
Tätä käsivoidetta myydään maailmanlaajuisesti kolmen sekunnin välein. 20% luonnonmukaista karitevoita sisältävä käsirasva onkin yksi luottotuotteitani ja ihan todella hyvä kuiville käsille! Toki käytän pois. 

Bubble T Black Cherry & Vanilla Body Scrub 100 ml / arvo 6 e
Tummaa kirsikkaa ja vaniljaa, nam! Uudessa kylppärissä onkin sitten kiva lotrata ihanien tuotteiden kanssa, rakastan kirsikkaa ja vaniljaa joten tämä osui suoraan makuhermoon.

Ciaté London Dewy Blush Glossy Cheek Tint 5 ml / arvo 10 e
Kyllä Glossyboxin tilaajilla riittää nestemäisiä voideposkipunia kun näitä tulee jatkuvasti!! Mulla menee ihan hermot :D menee eteenpäin, en tykkää tälläisistä ja laittakaa nyt jumalauta välillä jotain muutakin meikkiä!! 

Catrice Matt Pro Ink Liquid Lipstick / arvo 4,99 e
Sävy 060 Choose Passion on vaaleanpunainen joka päivän sävy. Ei mikään nude mutta ei kirkaskaan. Lupaa 12 tunnin pysyvyyden. Mulla ei ole tällä hetkellä nestemäisiä punia kun melkein kaikki tais mennä pilalle. Otin ja testasin sävyn, ihan nätti mutta aika pinkki sitten mulla. Näin ollen vähän korostaa keltaisia hampaita, mutta yritän varmaan käyttää arkena pois kun en testattua anna eteenpäin. Jämähtää mattana huulille ja tuntuu kiristävältä, mutta katsotaan vähän mitä tykkään. Jos on ok niin saatan ostaa lisää sävyjä jos hinta on tosiaan noin halpa. 

Pakko sanoa että vähän harmittaa tilauksen lopetus mutta voihan sitä toki joskus jatkaa. Tämä sisältö oli kieltämättä ihan mukava, eniten ilahduin vartalokuorinnasta, hajuvedestä ja käsivoiteesta. Ciatén tuote oli njääh ja halpamerkki Catrice on vähän kiikun kaakun kauneusboxissa mutta voihan sitä testata. Sisältö oli oikeasti ihan kiva kun oli useampi hyvä tuote, luottosuosikki ja joskus jotain mielenkiintoista Avantilta. Ja suklaati kelepaa aina. 

Mitteepä ne on mieltä sisällöstä?

12 kommenttia:

  1. Vartalokuorinta kuulosti herkulliselta! Naurattaa vähän tuo suklaapatukka tuolla mukana, onko se laitettu "nostamaan arvoa" vai onko niitä ennenkin tullut? :D se olisi ollut kyllä yksi mieluisimmista haha.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kyllähän suklaa kelpaa aina :) en muista että Glossyboxissa olisi ikinä tullut suklaata, eikös se ollut Betteboxin juttu aina? Syötyä tulee, en muuten laskenut sitä tuohon arvoon mukaan ;)

      Poista
  2. No nyt oli kyllä ihan poikkeuksellisen kiva sisältö! Mä oon jo pitkään ollut aika nirso näiden boksien sisältöjen suhteen, mutta tän olisin ilomielin kelpuuttanut. Nestemäinen poskipuna ei olisi mukaan juttu, miksei tosiaan koskaan tule puuterisia vaan aina noita tai voidemaisia?? Toi kuorinta kuulostaa ihanalta, samoin hajuvettä olisi kiva päästä tuoksuttelemaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tulee tosi usein nestemäisiä tai voidemaisia poskipunia. Jotain muuta olis kiva saada niiden tilalla kieltämättä :)

      Poista
  3. Tää oli kyllä paras boksi pitkään aikaan. Oma on vielä matkalla, mutta odotan eniten tuota Avantin hajuvettä, ja L'occitanen käsirasva on myös tosi jeppis. Toivottavasti tuo Bubble T:n kuorinta on hyvä, koska mulla on aiemmin ollut niiltä eri versio ja siinä ei ollut kuorivia rakeita juuri ollenkaan. Meikitkin on ihan ok, vaikka itsekin kotiuttaisin ennemmin puuterisia poskipunia.
    Vähän kyllä arveluttaa, miten oman tilauksen kohdalla käy, kun tilasin vuodeksi kerrallaan, niin olisi kyllä tosi kurja, jos se ei menisikään poikki, vaikka peruuttaisi hyvissä ajoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin oikein hyvä boxi pitkästä aikaa :) jospa se menis ihan vaikka suihkugeelinä sitten jos ei ole rakeita...mulla oli kans se vuoden tilaus niin jospa tuo joskus loppuu, minusta se vuosi tulee nyt muutenkin täyteen :/

      Poista
  4. Pikkusen kivempi sisältö tässä 👛 kuorinta vaikuttaa kivalta, samoin käsivoide varmaan käyttöön. Pitkä irtisanomisaika, outo homma?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on mutta ainahan se on outoa Glossyboxin kanssa :D

      Poista
  5. Tässä oli kyllä aika hyvä sisältö! Nestemäisiä poskipunia on kyllä tullut aika useasti, itsekin pistänyt sen huomioon :D

    VastaaPoista
  6. Oo en mäkään tiennyt et avantilla on tuoksuja. Pitää tutustua niihin paremmin. 😍 Olisin ollut iloinen tosta pelkästä tuoksusta tässä paketissa. 😄

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3