keskiviikko 14. helmikuuta 2024

Helmikuun kauneussuosikit

Moikka :) Mitä teille kuuluu? Ajattelin tulla kertomaan alkuvuoden kauneussuosikkeja :) on mukavaa kun blogissani on säännöllisiä postaussarjoja joiden ympärille on itsekin helpompi rakentaa postauksia. Tässä kuussa suosikit oli helppo löytää, mukana on paljon uusia tuotteita mutta myös vanhoja suosikkeja. 

Mádara SOS Hydra Hydra Intense Rose Jelly ja Eye Revive Cream & Mask
Mádaran tuotteet on mulle hyvinkin tuttuja ja olen käyttänyt niitä paljon vuosien mittaan. Nyt luonnonkosmetiikka on ollut vähempänä koska käytän paljon korealaista kosmetiikkaa, enkä uskalla ostaa päiväysten takia luonnonkosmetiikkaa jemmaan. Nämä tuotteet nappasin vitosen kappale mukaan Emotionin poistossa ja nämä olleet nyt talviaikaan ihan loistavia! 


Mádaran SOS tuotelinja on syväkosteuttava ja sopii erityisesti kuivalle iholle. Oma ihoni ei ole hirveästi kärsinyt tänä talvena kiristelystä, mutta poskilla on couperosaa ja pintakuivuuden huomaa sameana ja juonteisena ihona. Ruusugeeli on sopinut hyvin aamuin illoin käytettäväksi ja tuntuu iholla taivaalliselta! Meikkipohjan alla se rullaa herkästi mutta annan anteeksi kun on niin ihanan tuntuista. Hyaluronihappoa ja ruusuvettä sisältävä geelimäinen seerumi rauhoittaa couperoaa ja helpottaa pintakuivuuden tunnetta. 
Hydra silmänympärysvoide on ollut ihanan rauhoittava ja syväkosteuttava. Käytän ihan aamuin illoin. Silmänympärysiho on se missä mulla näkyy ikääntymisen merkit pahiten :/ siihen auttaa kosteutus, aamuisin laitan tämän imeytymään ja juuri ennen peiteainetta toista kevyempää geelivoidetta. Saatan käyttää vielä eye patcheja jääkaapista. Keramideja ja omega 6 sisältävä voide rauhoittaa ja poistaa kiristämisen tunteen silmien alta. 


Goldwell Rich Repair 60sec Treatment
Vanha suosikki vuosien takaa! 60 sekunnin syvähoito kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Joka oikeasti toimii ;) käytän tätä hoitoaineen tapaan suihkussa ja tukka on hyvin selvitetty sekä helppo harjata läpi ilman takkuja. Mulla pitää olla hyvä hoitoaine koska pitkä, paksu tukka on vaikea selvittää pesun jälkeen ja tämä oikeasti toimii lyhyellä vaikutusajalla. Eikä ole mahdottoman kallis vaikka eihän tälläinen purkki mulla kamalan pitkään kestä...

GHD Bodyguard Heat Protect Spray
Kaikkien huonojen lämpösuojasuihkeiden jälkeen halusin ostaa kerralla hyvää. Hintava mutta hyvä! Tuoksu on ihana ja sumu hyvä, menee varmasti joka kohtaan tukassa. Suihkutan kosteisiin hiuksiin ja suoristaminen on sata kertaa helpompaa kuin huonoilla/keskinkertaisilla tuotteilla, ja koska mun tukka on kuiva luonnostaan, tottakai sitä on mukavampi käsitellä laadukkailla tuotteilla. Ettei vaurioita tulisi enempää.

Jeffree Star Blue Blood luomiväripaletti
Otin tämän mukaan käyttismeikkeihin ja onhan tämä ihana! Paljon hyviä nudeja häivyttelysävyjä ja pääosin mattakoostumusta ylipäätään. Yhdistää kivasti persikkaa, vaaleanpunaista, sinistä ja vihreää. Värit toimivat hyvin arkimeikissäkin ja shimmereistä saa kivasti lisäpotkua jos haluaa tummempaa väriä. Olen käyttänyt tätä melko usein mun mittapuulla ja silti napit näyttävät kuin uusilta, nämä kun ovat niin pigmenttisiä ja riittoisia. Jeffreen luomivärit on vaan best!

Löytyikö mun suosikeista sulle tuttuja tuotteita tai kenties ihan sun suosikkeja?

ps. Hyvää ystävänpäivää juuri sinulle joka luet blogiani :) kiitokset siitä, en ehkä muista kiittää tarpeeksi mutta te siellä ja teidän kommenttinne erityisesti ovat syy miksi tämä blogi on edelleen elossa :)

20 kommenttia:

  1. Kyllä se niin on, että vaikka halpa tuote on usein riittävän hyvä, välillä riittävää laatua ei saa kuin rahalla. Luomiväripaletti on sievän näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä GHD:t on ihania ja hiuksetkin tykkää :) arvokkaita mutta riittoisan oloisia.

      Poista
  2. Nuo Madaran vitosen löydöt, aij että! Tämä Jeffreen paletti on aivan ihana vaikka sinisiä sävyjä en osaisi varmaan käyttää..

    Hyvää ystävänpäivää sinne myös! On mukava kommentoidakin tänne koska vastailet meille! On mukava seurata ajatustenvaihtoa kommenttikentässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ja nuo löydöt on aina parhaita, ootahan ku näet tämän kuun vitosen löydöt :D

      Poista
  3. Ei kyllä yhtään tuttua tuotetta, paitsi nimiensä puolesta :D
    Tuo syvähoito kyllä vaikuttaa ihan kokeilemisen arvoiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan, vois toimia sun hiuksissa hyvin :)

      Poista
  4. Madaran SOS -sarja on jo vuosien ajan ollut suosikkini.
    Uutuuksia tulee ja menee, mutta klassikot, jos ei koostumusta muutella, on ja pysyy! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, harmi kun se BC Moisture Mist piti pilata...

      Poista
  5. Jaa, tuo SOS-sarja kuulostaa aika houkuttelevalta ja geelin pumppupullo vois olla mulle tarpeeksi vaivaton aamutoimi. Yksi itelläni hyvä hoitoaine nimenomaan nopeaan selvitykseen oli Rich-merkkinen, kullansävyinen, mutta en ole vaivautunut useampaan vuoteen etsiin lisää, kun olen muillakin just ja just pärjännyt ja pesen nykyään vain kerran viikossa. Kiitos kun olet ja kirjoitat mukavia juttuja! -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle <3 taidan tietää mitä tarkoitat, mä taisin saada sen hoitsikan jostain kauneusboxista :) ja tuo geeli imeytyy niin nopsasti että on huippuhyvä aamuisin :)

      Poista
  6. Niin ostan mitä tässä kuussa löysit Emotionista! Mä en vieläkään oo ostanut täs kuussa mitään, mutta viikonloppuna lähtee ehkä tilausta. T. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaanhan tässä jo puolessa välin kuuta, hyvin olet sinnitellyt ;)

      Poista
  7. Kuulin jo aikanaan erittäin hyvää palautetta noista Madaran tuotteista, mutta itse en ole niitä päässyt käyttämään. Pitäisi joskus panostaa niihin ja vain hankkia testii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kyllä tullut niiltä pettymyksiä vastaan, kaikki kokeilemani on kyllä olleet mieleisiä :)

      Poista
  8. Madarat on kyllä huippu löytöjä!

    Olisipa muuten kiva nähdä millaiset hiukset sinulla on nykyisin ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vaalea-tummanruskea palkkiraita hiukset, sellaiset jotka oli muotia joskus aikoja sitten :D Instagramin kohokohdissa on kuvia mutta voin jonkun laittaa tännekin ;)

      Poista
  9. Kiitos, että vielä pidät blogia! Niin moni blogi on lopettanut . Toki ymmärrän, että elämäntilanteet muuttuu jne. Ennen luin päivittäin blogeja, kun niitä seuraamiani blogeja oli niin paljon. Nyt tapaan viettää lauantaiaamua kahvin ja blogien äärellä. Madaraa ostaisin todellakin tuolla hinnalla ja itseni tuntien varmaan montakin pulloa ku halavalla saa ;) Madaran pikkusiskoa Mossaa olen käyttänyt paljonkin, Madara on jäänyt vielä testaamatta. Goldwellin Dualsens tehohoito (olikohan värjätyille hiuksille) oli joskus käytössä ja todellakin toimi noin lyhyessä ajassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieti, minä luin ennen tauolla töissä ja sitten kotona kaikki päivän blogipostaukset koska niitä oli niin paljon!! Nykyään pari kertaa viikossa...juurikin tällee viikonloppuaamuisin kahvin kanssa <3 se on harmi, ei minulle mikään Insta ikinä korvaa tätä blogihommaa. Dualsenses tuotteet on kyllä hyviä ja toimivat oikeasti tuolla lyhyellä vaikutusajalla <3 Mossan tuotteet on kans hyviä!

      Poista
  10. Madaran SOS-sarja on kyllä silkkaa kultaa. Se on yksi harvoja luonnonkosmetiikkasarjoja joista ostan säännöllisesti tuotteita. 😍

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3