keskiviikko 21. helmikuuta 2024

Ziajan pirteät uutuudet - Vitamin C.83 Niacinamide

Saatu ilmaistuote

Sain ihanan pr-paketin Ziajan uutuuksia C.83 tuoteperheestä. Ihania keltaisia purkkeja oli yhteensä kahdeksan kasvoille ja vartalolle. Näistä neljällä tuotteella oli tarkoitus tehdä energisoiva ja piristävä aamuinen ihonhoitorutiini. Oikeastaan se sopiikin mulle nyt tosi hyvin koska mulla on tuo remppa menossa, mulla ei ole juoksevaa vettä ja ihonhoito on ollut vähän retuperällä. Ihoni ei ole siis parhaimmillaan joten oli oikeasti hyvä sauma testata ihan uusia tuotteita, ja katsoa lunastavatko ne lupauksensa kirkkaasta, kosteutetusta ja kauniista ihosta! 

Aamurutiinissa pesen kasvot puhdistusgeelillä. Se sisältää hellävaraisia ainesosia, jotka puhdistavat iholta epäpuhtaudet ja auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia. Kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli virkistää eikä tunnu kuivattavalta iholla. Seuraava steppi on levittää tai suihkuttaa iholle kasvovettä. Tuotteen hapan ph-arvo tasapainottaa ihoa ja valmistelee sen seerumia tai voidetta varten. Suihke kosteuttaa ihanasti eikä humahda samantien ihoon. Suihkutettava kasvovesi sopii myös ennen ja jälkeen meikin levityksen. 

Kolmas steppi on tottakai seerumi jossa on tarkka aplikaattoripää. Se mahdollistaa tuotteen tarkan levityksen esim silmänympärysiholle joka itsellä on se ongelmakohta. Levitänkin yleensä aina sy-iholle myös hoitonesteen, seerumin ja oman voiteensa. Ziajan voidemainen seerumi imeytyy kyllä nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi. Silmänympärysiholle annan tehohoitoa laittamalla eye patchit jääkaapista suoraan seerumin päälle. Tämä vinkki kosteuttaa ihoa extrahyvin ja poistaa turvotusta. En yksinkertaisesti pysty meikkaamaan enää silmänalusihoa ellei sitä ole hoidettu oikeasti kunnolla ennen meikkiä. Viimeinen osa ihonhoidossa on Wake Me Up päivävoide. Voiteen kevyt koostumus imeytyy hyvin ja se sopii myös primeriksi meikin alle. Ei rullaa yhtään koska on kevyttä. Ja ihan viimeisenä vielä suihkutettavaa kasvovettä :)

Muita tuotteita paketissa olivat vartalovoide, rakeeton kasvokuorinta, yövoide joka sopii myös yönaamioksi sekä kuoriva AHA-PHA kasvovesi. Sain myös selluloosasta valmistettuja kasvojen puhdistuslappuja. Mielenkiintoisia, käytän yleensä aina jotain konjac sientä tai puhdistuslappuja tehostamassa kasvojenpesua ja minusta ne aina vähän kuorivat, ja iho pysyy paremman näköisenä.

Iltarutiinissa käytin kuorintaa joka oli ihanan hellävarainen. Ei raapivia rakeita jos ei sellaisesta tykkää. Tämä rakeeton kuorintageeli oli ihastuttava siinä mielessä kun se sopii monille ihotyypeille; kuivalle, samealle, ikääntyvälle, pigmenttimuutoksiin, ruusufinnille, rasvoittuvalle ja akneiholle. Ja tuoksuu niin ihanalle!

Kuoriva kasvovesi oli ihastuttava tuttavuus ja siitä tulikin suosikkini näistä tuotteita. Tehokas hedelmähappoja sisältävä alkoholiton kasvovesi heleyttää ja silottaa. AHA- ja PHA-hapot kuorivat ihoa, C-vitamiini ja niasiiniamidi virkistävät ja parantavat ihon sävyä. Epäpuhtauteen ja rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle erinomainen tuote, hieman kipristelee iholla joten tuntuu toimivan. Ei herkälle iholle enkä itsekään rasvoittuvana sekaihona joka ilta käyttäisi. 
Yövoidetta käytin luonnollisesti viimeisenä, rypsiöljyä ja karitevoite sisältävä voide sopii myös yönaamioksi ja oli minulle riittävän tuhtia, en tykkää hirmu paksuista rasvoista. 

Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide tuotteet sisältävät C-vitamiinia ja niasiiniamidia ( eli B3-vitamiinia ). Ziajan tuotteet ovat vegaanisia ja löydät niitä Sokoksista, Prismoista ja Citymarketista. Hintataso on edullinen, ostopaikasta riippuen noin 6 - 10 e ( tuplapakkaukset ja tarjoukset kannattaa tsekata ). 

Itse koin tuotteet sopiviksi myös ikääntyvälle iholle. Erityisesti aamurutiini näytti virkistävän ja kirkastavan ihoa, ja teki siitä ihanan pehmeän tuntuisan. Mikään tuote ei rullannut meikin alla. Iltapesuissa ihastuin kuorivaan kasvoveteen, ja jos poimin suosikit näistä tuotteista, ne ovat puhdistusgeeli ja molemmat kasvovedet. Toisaalta kaikki tuotteet olivat mukavia uusia tuttavuuksia ja suosittelen kiinnittämään silmät näihin keltaisiin purkkeihin, ja poimimaan sieltä omat suosikit mukaan :)

Joko olet tutustunut tähän sarjaan, ja mikä tuotteista kiinnostaisi eniten?


12 kommenttia:

  1. C-vitamiinituotteet on ihanan virkistäviä! Tätä sarjaa en ole vielä kokeillut, mutta ei vaikuttanut pahahintaiseltakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole paha hinta, kieltämättä vähän yllätyin miten edullisia ( ja hyviä ) ovat :)

      Poista
  2. Pitäiskin ottaa C-Vitamiinit käyttöön..jemmassa on ainakin seerumi. Iho on kyllä samea talven jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin iho vähän kenkkuaa tai on sellainen samea...vanhan näköinen :D

      Poista
  3. Tuohon sarjaan kuuluva kasvosuihke on tosi hyvä, en ole tarvinnut kuin sitä ja seerumia päälle kosteutukseen. Täytyy kohta uusi hankkia!
    T:milipili

    VastaaPoista
  4. Näinkin Sokoksen näyteikkunassa näitä. Kiinnitti huomioni ja mietin, että pitäisi testailla. Ko. merkin tuotteet ovat oikein sopivia hinnaltaan ja olen kuullut kehuja. Tarkemmin ajatellen en ehkä ole (vielä) testannut mitään heiltä pidempään. Jotain testeriä käsivoiteesta kaupassa kokeillut vain. Täytyy tsekata, kun tulevat tarjoukseen väistämättä jossain vaiheessa. Kiitti vinkistä ja postauksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) itse tykkään niistä goats milk tuotteista myös, etenkin ne voiteet on <3

      Poista
  5. En ole vielä nähnyt näitä tuotteita! Olin eilen ystäväni kanssa ostoksilla ja näin kyllä, miten paljon ziajaa on nykyään market kaupan hyllyllä. Oikeastaan aloin ihan miettimään, että miksi sitä enää tilaisi erikoiskaupasta, kun nykyään niin hyvät valikoimat kosmea on myös ihan Prismassakin :) Tämä on kyllä tosi herkullisen näköinen pakkaukselta ja kuullostavat hyviltä. Tulee mieleen jo parempikin brändi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin mahtavaa kun Prismasta saa jo vähän erikoisempia tuotteitakin, kuten K-Beautya täälläkin hyvä valikoima! Ziajaan kannattaa tutustua, tämäkin sarja tosi jees <3

      Poista
  6. Kiinnostava esittely ja todella kivat pakkaukset. Voisin kokeilla näitä, jos pitää nuukailla kosmetiikkahankinnoissa. Hyvä sy-voide olisi myös hakusessa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mun tekisi mieli kokeilla sitä Filorgan sy-voidetta, oiskohan hyvä...

      Poista

Kiitos kommentista <3