sunnuntai 13. elokuuta 2023

Elokuun kauneussuosikit

Elokuun kauneussuosikit, olkaa hyvä! Nyt on monta tuotetta samasta kategoriasta mutta olen todella innostunut tuoksuista, kuten myös punaisista huulipunista joita olen hankkinut viimeaikoina useamman! Toivottavasti ette tylsisty, yritetään seuraavan kerran valita vähän laajempaa valikoimaa suosikkeihin ;)


Bobbi Brown Instant Full Cover Concealer
Tuote jonka luulin olevan pilalla ja joka meinasi lentää roskiin :D onkin nyt suuri suosikki!! Ostin tämän pari kesää sitten Kempeleen Kicksin alekorista, sävy on Natural, tosi tumma joten olin ajatellut tämän kesäkäyttöön. Tämä on mulle niin tumma että jotenkin menisi neutraloijasta ja on tarkkaan valittava tumma meikkivoide tämän kaveriksi. Ensinnäkin, tämä on ihan älyttömän pigmenttistä. Ei mitenkään voi vaan sipaista silmien alle vaan laitan aina vähän kädelle ja siitä siveltimellä. Peittää kaiken ja on tosi riittoisaa. 
Parasta tässä on koostumus meille ikäihmisille, se on vahamainen ja hiukan rasvaisen oloinen. Tuhtia, joten paras tapa minulle on levittää siveltimellä ja silmänalusihon täytyy olla aina juuri kosteutettu. Mutta kun tämän saa paikoilleen, se pysyy, ei mene juonteisiin ja iho tuntuu joustavalta. Todellinen laatutuote mutta tuo jännä koostumus sai ensin luulemaan että tämä on pilalla :) tämän peiteaineen myötä tajusin taas että pitää heivata nuo kuivat jankit hiivattiin ja keskittyä minulle sopivimpiin. Harmi kun tämä sävy on tosi tumma, että menee mulle vaan kesällä mutta muistaakseni 7 euron löydöksi tosi hyvä! En ole hirveästi Bobbin meikkejä käyttänyt mutta laadukkaalta merkiltä vaikuttaa :)

Dolce & Gabbana The Only One edp
Jos haluat tuoksun joka kestää ja tuoksuu vielä iltapäivälläkin niin tämä! Olen todella huono kuvailemaan tuoksuja joten googletin että tämä on sekoitus orvokkia ja kahvia, pohjatuoksuna kukkaista ja vaniljaa. Itämaista vivahdetta, enemmän vahva kuin kevyt tuoksu. Hyvin arvokas, itsehän ihastuin tähän varmaan nelisen vuotta sitten tuoksuteltuani kaverilla ja laitoin heti ostoslistalle. Löysin tämän sitten nettikirpulta 25 eurolla muistaakseni ja ostin heti. Mikä onnenpotku! Olen nykyään enemmän innostunut tuoksuista vaikka harmittaa ettei töissä saa tuoksua liiaksi. Tämä kannattaa tsekata jos tykkäät vahvemmista tuoksuista. 


NYX Soft Matte Lip Cream
Budapest on hiukan viininpunaiseen taittava, syksyinen sävy. Levittyy hyvin ja pysyy huulilla ilman kuivuuden tunnetta. Olen käyttänyt tätä paljon ja uskon että tämä loppuukin pian. Nämä minikoot on kyllä loistavia testailuun ja nopeita loppumaankin. NYXillä on paljon hyviä sävyjä, koostumuksia ja kokoja, sekä hinta on edullinen. 

NYX Smooth Whip Matte Lip Cream 
En ole hirveästi seurannut NYXin lanseerauksia mutta tämän testailun näin @juliablensin stooreissa. Sävy näytti murretulta punanudelta, ihanan syksyiseltä ja näyttävältä olematta liian tumma. Kun hän vielä kertoi tämän sävyn Latte Foam olevan hampaita kirkastava, olin että sold ja ostin heti Emotionista :D onneksi nämä ei ole kalliita ja saa äkkiä kulutettua pois. Sävy on tosi kiva kyllä, hiukan syksyinen mutta kyllä ainakin täällä on jo kynttilät viritetty ja vitsit miten pimeätä on öisin! Sävy on ruskeaan taittava ja koostumus hyvä, pysyy paikoillaan eikä tunnu jankkimaisen kuivalta.


--------------------------------


Kaupallinen yhteistyö / Hobbyhall.fi-verkkokauppa
Sain valita yhteistyössä Hobby Hallin kanssa kaksi lempparituoksuani jotka pääsevät kuukauden kauneussuosikkeihin mukaan. Molemmat tuoksut on sellaisia jotka olen käyttänyt jo kertaalleen loppuun ja ne on jo vuosia olleet mun ostoslistalla. Ei ollut siis vaikea valita mitkä tuoksut otan laajasta tuoksuvalikoimasta josta löytyy kaikkea, vaikka niitä sinunkin vanhoja suosikkeja! 

Ensimmäinen suosikkini on Armanin Diamonds joka on raikas kukkaistuoksu vaniljaisella ripauksella. Kestää iholla todella pitkään olematta liian raskas. Pullo on ylellinen ja kaunis! Tätä käytin joskus kymmenisen vuotta sitten ja rakastuin. Lancome Hypnose on tuttu myöskin jo yli kymmenen vuoden takaa jolloin käytin tätä pullon pois. Tykkäsin niin paljon että aina on ollut mielessä ostaa tätä uusi pullo. Tuoksu on itämainen, vaniljainen ja sellainen tunnistettava klassikko. Molemmat siis todella hyviä tuoksuja jotka kestävät iholla ja jäävät mieleen. 

Nämä olivat mun valinnat tässä kuussa. Olen nimittäin nyt rohkaistunut käyttämään ihan punaisia huulia arjessakin koska miksipä ei! Tuoksuja olen tässä kesän aikana hankkinut aika paljonkin, halpoja sekä kalliita mutta onhan se todettava että kalliimmat kyllä pysyvät iholla paremmin, halvat haihtuu eikä tuoksu enää päivällä. Tykkään itse siitä että jos laittaa hajuvettä, sen pitää tuoksua pitkään.

Oliko näissä suosikeissa jotain tuttuja? Onko sulla jotain tuoksusuosikkeja vuosien takaa jotka haluaisit ostaa uusiksi?

12 kommenttia:

  1. Toi Bobbi Brownin peittari on kyllä hyvä itselle hivenen liian peittävä, mut jos tarvisin enemmän peittoa käyttäisin sitä. Sopii iäkkäämmälle hyvin kuten sanoit.

    Just oon haaveillut, et ostaisin Hugo Bossin Deep Redin, jota oon viimeksi käyttänyt vuosia vuosia sitten. Ekaa kertaa käytin sitä reilu parikymppisema. Tulee mieleen siitä aina nuoruus ja se on upea voimakas tuoksu, mutta pehmeä. Onneksi sitä myydään edelleen. 🤩

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä peittävää kun mulla on tummuutta nenänpielissä ja uurteissa silmien alla :/ se on kyllä ihana tuoksu, eikös mullakin ole se :D tuoksuistani on muuten tulossa esittelypostaus...

      Poista
  2. Mie tykästyin Avonin Pure -tuoksuun, jota käytin yhden pullon loppuun ja ostin uuden (on tosin lopetettu tuoksu), lisäksi Clean Warm Cottonia olen käyttänyt yhden pullon ja "uusi" pullo vetelee jo viimeisiään, sen bongasin Kicksin alesta kun vaihtoivat pullokuosia :D Sama tarina Paris Hiltonin Fairy Dustin kanssa, yksi pullo käytetty ja uusi ostettu tilalle, tosin nykyään tätä ei kyllä pahemmin tule käytettyä, on liian kukkainen omaan tuoksumakuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cleanin tuoksut on kyllä hyviä ja alelöytönä vielä ihanampia ;)

      Poista
  3. Ootko kokeillu ainakin Prismassa myytävästä Bi-Es-sarjasta Her Choise -tuoksua? Ihan tosi hyvä ja tuoksuu paljon kalliimmalta kuin 9e, kannattaa käydä tuoksuttamassa olisko sinun tyylinen.
    Mulla on joskus ollut tuosta The Onesta se Desire-versio, oli ihana mutta pah kun nuo on kalliita. :D

    Onko tuo Smooth whip samaa tavaraa kuin soft matte mutta vain uudessa paketissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikse ole kopio siitä Armanista, siitä en tykännyt. Mutta tuota Her Choisea olen tuoksuttanut ja se oli kyllä parempi. Normalissa näin sitä :) voi apua, nyt en tiedä! Minusta niitä Soft Mattejakin oli vielä?

      Poista
  4. Toi peiteaine kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyy pitää toi mielessä, josko joskus kokeilisin itsekin :) NYX:n huulimeikkejä en oo käyttänyt itse pitkään aikaan eikä noi Soft Matte Lip Creamit koskaan päässeet mun suosioon, mutta toisaalta olisi hauska kokeilla vuosien jälkeen vieläkö mielipide niistä on sama :D Smooth Whipit on mulle ihan tuntemattomia, mutta ihana syyssävy tosiaan tossa! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään mattahuulista niin paljon niin nuo on ihan mun juttu :) ja Bobbin peiteaine kannattaa kyllä kokeilla, ainakin mun iholle sen koostumus on passeli!

      Poista
  5. Herkullisia nuo huulipunasävyt! Just sopivia syksyksi!

    VastaaPoista
  6. Pari nuorena ollutta tuoksua olisi kiva saada nostalgiasyistä, mutta niitä ei enää valmisteta.
    Punaiset huulet ovat parhautta. Olen laittanut pelkkää huulipunaa ulos mennessä, että on jotain väriä. Tänä vuonna on tullut ostettua useampi huulipuna, kun yritän luopua vanhoista punista. Mikäköhän on huulipunan kesto?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun se alkaa haiskahtaa tai maistua oudolta niin aika luopua :)

      Poista

Kiitos kommentista <3