torstai 13. syyskuuta 2018

Syyskuun meikkilaatikko

Tästä meikkilaatikosta on muuten muodostunut yksi mun lemppari postausaiheista! Kiva pohtia ajankohtaisia tuotteita vuodenaikaan liittyen koska nythän siirryttiin syksyn väreihin :) ja tulee käytettyä pois meikkejä jotka muuten vähän unohtuvat kätköihin ;) Mutta kokosin syyskuun meikkilaatikon ja tälläisiä tuotteita sieltä löytyi :)

P8110009.ORF

Muistin olemassa olevat Make Up Storen Midnight Hour & Jungle Fever paletit. Onneksi tuli ostettua nämä ihanuudet koska näissä on mahtavia ja syksyyn sopivia arkimeikkisävyjä. Tykkään paleteista koska niissä on hyvät ja yhteensointuvat sävyt valmiina, eikä tarvii arpoa aamun kiireessä :) Ikävöin kyllä todella paljon Kuopion MUS liikettä :/ eipä ole tullut merkin meikkejä ostettua sen jälkeen kun lopetti. Kuopiossa Make Up Storea myy enää Kicks mutta suppeammalla valikoimalla. Ei ole niitä ihania kausituotteita :/

P8110013.ORF

Jatketaan MUS:illa. Kulmatrio & Anastasian Taupe kynä* värittävät kulmani tällä hetkellä. Ruskean trion tummin väri on mahtavalla kuopalla, käytän sitä kulmien loppupäähän ja alkuosaan vaaleampaa ruskeaa. Hankin hiljattain Anastasian Taupe kynän ja se on ollut minulle sopivan värinen. Mulla ei ole nyt Pomadea mutta varmaan hankin jossain vaiheessa.

L.A.Girl Pro Coverage Illuminating

Kasvoilla olen käyttänyt vielä L.A.Girlin Pro Coverage Illuminating* meikkivoidetta. Sävy Fair menee vielä mutta vaihdan vaaleampaan varmasti jo ensi kuussa. L.A.Girlin meikkivoide levittyy kauniisti, häivyttyy hyvin ja jättää kivan kuulaan pinnan. Se peittää mutta ei ole mattainen. Todella hyvä ja edullinen! Kuten myös L.A.Girlin "banaani peitepuikko" eli Light Yellow Corrector* joka peittää hyvin silmänaluset ja tuo kirkkautta ihoon. En muista sainko tämän essencen banaanipuuterin vai ostinko sen...mutta olisi pitänyt hankkia toinenkin koska tämä on niin hyvä! Käytän tätä silmänalusille keltaisen peiteaineen päälle.

P8110001.ORF

Koska ollaan syksyssä, päivitin myös poskipunat rusehtaviin sävyihin. MAC Blushbaby* on upea rusehtava satiininen pinkki. Ihan täydellisen värinen! Mitään vaaleanpinkkejä tai liian selkeän persikkaisia en käytä nyt. Myös kulttituote NARS Orgasm löysi tiensä meikkilaatikkoon. Se on kauniisti hohtava kullanhohtoinen puna-persikka jota en kyllä ole ikuisuuksiin muistanut käyttää!

P8110058.ORF

Valitsin meikkilaatikkoon syksyisiä huulimeikkejä. Ja kiiltäviä sellaisia kun niin pitkään käytin mattaa. IsaDoran viime syksyn Liquid Lip Creamit oli minusta aivan ihania! Sävyistä paras on malvainen Berry Brown josta tulee ihan viime syksy mieleen. Make Up Storen ledivalolla varustettu Stucco on ihana kullanhohtoinen tummanpunainen ja näyttää kivalta huulilla. Clarins Instant Light Lip Perfectorit ovat käteviä kiiltoja joista valikoitui syksyinen tumma luumu Plum Shimmer.

Mitä meikkejä sinä kaivat esiin syksyn tullen?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä joiden kautta voit ostaa tuotetta. Osa meikeistä saatu blogin kautta, osa itse ostamiani.

16 kommenttia:

  1. Mulla on kaikki aina käytössä, kun meikkipöydän ääressä meikkaan. Syksyn tullen tulee kyllä tartuttua tummempiin luomiväreihin ja tietty vaaleampaan meikkipohjaan.
    Toi jungle fever paletti on niin upea. Saakohan sitä vielä mistään?

    VastaaPoista
  2. Nuo MUS:n paletit on todella upeat<3 Mullakin on joitakin MUS:n sinkkuluomivärejä (ale-laareista ostettuja), mutta niitä tulee ihan liian harvoin käytettyä. Pitääpä kaivaa esiin!
    Käytän syksyllä ehkä enemmän tummempia luomivärisävyjä, mutta muuten aika tavalla samaa rataa mennään;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama, solot jää helposti käyttämättä kun aina tarttuu näihin isoon paletteihin :)

      Poista
  3. Catricella taisi olla banaanipuuteria myynnissä,kun viimeksi Citymarketissa kävin, joten se voisi olla saman tyylinen essencen kanssa :)

    VastaaPoista
  4. Omg nuo MUSin luomivärit! Aivan täydellisiä syksyyn! :)

    VastaaPoista
  5. Oiii nuo paletit!!!
    Syksyssä on parhaimmat värit, tummat huulipunat otan heti käyttöön. Metsänvihreä ja sinapinkeltainen 🖤

    VastaaPoista
  6. Mä en jotenkin halua vielä luovuttaa, meikkaan edelleen samalla tavalla kuin kesällä. Ehkä se jouluksi vielä muuttuu? Kynnet sen sijaan ovat jo syysmoodissa viininpunaisine sävyineen. :)

    VastaaPoista
  7. Nuo luomiväripaletit kyllä sopii ihan täydellisesti syksyyn. :)

    VastaaPoista
  8. Kiva kokonaisuus syksyn meikkilaatikossa sulla!

    Mulla on kans jo kauan aikaa ollut mielessä laittaa esim. viikon meikkilaatikko tms. mutta se käytännön toteutus viipyy.

    Omistan samaiset MUS:n paletit, mutta ovat olleet vähällä käytöllä. Toisaalta, kaikki mun luomiväripaletit on. Yleensä nykyään ehdin heittää yhden sävyn luomelle (ja ylärajauksen ja ripsarin) ja se on siinä, sitten ehkä matkalla tai myöhemmin päivällä voin lisätä kajalia tms. mitä on mukana.

    Mutta se mikä mun piti sanoa noista MUS:n luomiväreistä, sen verran mitä olen käyttänyt niin niillä saa kaunista aikaiseksi, mä olen vaan vähän vierastanut tuon uuden luomiväri (ja blush- ja bronzer-)laadun pehmeyttä. Siis eihän se enää niin uusi ole mutta anyway. Ja olen mä helläkätinen, mutta ei pysy napit siistinä. Näiden yhteydessä en just nyt muista kenenkään tästä kommentoineen toisin kuin Anastasian, mutta nää on mun mielestä yhtä pehmeitä ja pöllyäviä. Mikä on siis vain ominaisuus, mutta ehkä mun pitää yrittää opetella sietämään sitä kauniin lopputuloksen takia vaikka ei olekaan mun lempikoostumus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yleensä painan siveltimellä nappia koska on totta että pöllyävät muuten. Ja rasia menee epäsiistin näköiseksi :) mutta eivät onneksi ole ihan Anastasian luokkaa ;D

      Poista

Kiitos kommentista <3