tiistai 11. syyskuuta 2018

Edulliset Herbina tuotteet

Yksi tuotemerkki on jäänyt vähemmälle huomiolle viime aikoina ja ihan syyttä! Pääsinkin kokeilemaan merkin uudistuneita ihonhoitotuotteita kun sain valmistajalta pr-paketin. Kyseessä on siis kotimainen Herbina jolla on vallan maino hinta-laatusuhde! 

Olenkin silmäillyt Herbinan uutta ulkoasua kaupassa ja miettinyt ostavani sitä testiin. Olipa kiva yllätys saada tuotteet testiin :) Herbinan tuotteiden uudessa ulkoasussa pistää ensin silmään merkintä "vegan" eli nämä kaikki ovat vegaanisia tuotteita. Kaikki Herbina -tuotteet valmistetaan täällä Itä-suomessa Heinävedellä ja niillä on Avainlippu- tunnus. Tuotteissa on käytetty aiempaa vähemmän pakkausmateriaalia, minkä asiosta ne kuormittavat vähemmn ympäristöä. Tässä hyvä syy suosia kotimaista merkkiä! 

Herbina hyödyntää tuotteissaan suomalaisen luonnon raaka-aineita ja tuotteet sopivat kuivalle, normaalille ja sekaiholle. Näissä tuotteissa yhdistyvät Moisture Balance - ja Energy Boost -sarjat. Uutuuksia on seitsemän ja ne tulevat myyntiin syyskuun aikana, osa taitaa jo hyllyssä ollakin koska olen itse näitä bongaillut :) tuotteiden hinnat 4-6 euroa.

Herbina tuotteet

Puhdistusvaahto on suunnattu kaikille ihotyypeille. Se sisältää kosteuttavaa glyserolia, rauhoittavaa allantoiinia sekä raikasta ruusuvettä. Sopii aamuiseen kasvojen virkistykseen, kevyen meikin poistoon tai kaksoispuhdistuksen toiseen osaan jossa itse tätä käytän. Miellyttävän tuntuista ja toimii hyvin meikinpoistossa puhdistusgeelin kanssa. Käytän aika voimakasta meikkiä joten tämä yksinään ei pure vahvaan meikkiin. Muutenkin pidän tunteesta että meikit on pesty ihan kunnolla pois :)

Puhdistusgeeli sopii normaalille ja sekaiholle. Tuote sisältää c-vitamiinipitoista tyrnimehua. En ole kokenut tämän kuivattavan ihoa ollenkaan vaan päinvastoin, ihan loistava tuote kasvojen pesuun! Käytän puhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa, geelimäinen koostumus on yleensäkin suosikkini. Poistaa hevimmän meikin hyvin ja puhdistusvaahto viimeistelee puhdistuksen. Ei kirvele silmissä ja poistaa myös silmämeikin. 

Miselli puhdistusvesi on raikkaan hedelmäisen tuoksuinen! Se sisältää kosteuttavaa betaiinia ja klysolia sekä ihoa virkistävää tyrniuutetta ja appelsiininkukkavettä. En käytä misellivettä yksinään meikinpoistoon vaan viimeisenä eli kolmantena vaiheena. Kasvot kun pesee hyvin niin eipä vanulappuun jää enää kuin rippeitä. Todella hyvä ja raikas misellivesi myös aamuisin käytettynä. Tuntuu tehokkaalta ja miellyttävältä.

Herbina tuotteet

Kevyt kasvovoide sopii geelimäisten voiteiden ystäville. Se tuoksuu miellyttävästi sitrukselta ja kosteuttaa kasvoja 24 tunnin ajan. Sisältää mm. avokadoöljyä. Imeytyy nopeasti mutta jättää iholle kosteutetun tunteen. Voide joka sopii nuoremmalla iholle tai normaalille ja sekaiholle. Itselle sopiva kesäkäytössä, saattaa olla jo liian ohutta tähän vuodenaikaan ;) 

Hoitava kasvovoide spf15 on suojakertoimensa ansiosta loistava voide kesään. Se suojaa auringon vanhentavilta UVA- ja UVB -säteiltä. Koostumus on paksumpi kuin Kevyessä kasvovoiteessa ja tuoksu minun nenääni miellyttävämpi. Taidan käyttää nyt syksyvoiteena, on hyvä meikin alla! Kosteuttaa mutta ei ole liian paksua. 

Herbina

Heleyttävä kasvokuorinta sisältää rapsi-, avokado- ja manteliöljyä, piristävää appelsiininkukkavettä ja c-vitamiinipitoista tyrnimehua. Tuote sopii normaalille ja sekaiholle. Rakeet ovat luonnollisen kasvipohjaisia eivätkä raavi ihoa liikaa. Tästä tykkään, aivan ihana kuorinta kirkastamaan ihoa ennen naamiota. Myöskin pakkauskoko on kohtuullinen jotta tuotteen saa joskus käytettyä loppuunkin :D 

Hoitava kasvovoide on 3in1 tuote eli sopii päivä- ja yövoiteeksi sekä naamioksi. Tätä suosittelisin kuivemmalla iholle ja voide onkin minulle parempi talvella. Voide sisältää sheavoita, manteli- ja rapsiöljyä sekä kosteuttavaa glyserolia ja ruusuvettä. Aivan ihana kosteuttavana naamiona kuorinnan jälkeen. Ja tuoksu on kyllä herkullinen! 

Yhteenvetona näytän uudistuneelle ulkoasulle ja tuotteille peukkua! Piirretty kukkadesign on kaunis, värikäs ja isompaan kohderyhmään vetoava. Tuotteet ovat edullisia ja helposti saatavilla. Omat suosikit olivat puhdistustuotteet, tehokkaita ja sopivat "kolmoispuhdistukseen". Myös kuorinta ja naamio tulevat olemaan kovassa käytössä etenkin talvella. Muovipakkaukset on helppo pestä puhtaaksi ja kierrättää. Ja pakkauskoko on sopiva matkalle mukaan ja joskus loppuun käytettäväksi :)

Joko sinä olet huomannut nämä uutuudet? Mitä pidät Herbinan tuotteista?

16 kommenttia:

  1. Olen tykännyt jo vuosia Herbinan tuotteista ja käyttänyt niitä paljon. Ykkössuosikki viime vuosilta on Moisture Balance -sarjan kasvonaamio. Uusista tuotteista Hoitava kasvovoide taitaa olla sen uusi versio. Se on minulla jo odottamassa, mutta en ole ehtinyt vielä kokeilla. Sen mitä olen Herbinan uutuuksia kaupan hyllyiltä bongannut, niin minusta uudet puhdistustuotteet näyttävät olevan pakattu entistä pienempiin puteleihin vai valehtelevatko vanhat silmäni? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en osaa kokoa verrata kun ei ole yhtään vanhaa Herbinan pulloa :) mutta ainakin miselli ja geeliputsarit ona ika pieniä pulloja. Minua ei haittaa, saapahan joskus kulutettua pois ;D

      Poista
  2. Mä tykkään tosi paljon puhdistusvaahdosta, toivottavasti se on pysynyt ennallaan ulkonäköuudistuksesta huolimatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ehkä ole kokeillut sitä vanhempaa versiota :)

      Poista
  3. Mä tykkäsin tosi paljon siitä Energy Boost misellivedestä, mutta onko tämä uusi versio pienempi kooltaan? Näyttää ainakin about 100 ml kokoiselta? :)

    VastaaPoista
  4. Erittäin onnistuneet tuotepakkaukset ulkonäön puolesta, vetoaa ainakin omaan silmääni. -HH

    VastaaPoista
  5. Vakiodödöni on just Herbinan alumiiniton. Seuraavaksi lähtee testiin varmaan se misellivesi :)

    VastaaPoista
  6. Kivoja, ajankohtaisia uudistuksia :) etenkin tuo kuorinta vaikuttaa mielenkiintoiselta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinta on ihanan hellävarainen, oon tykännyt siitä :)

      Poista
  7. Muuten kiva uudistus, mutta mihin katosi mun ikilemppari, ruusuvesi?! :( Sitä pitää hamstrata kaikki pullot, mitä löydän vielä.

    VastaaPoista
  8. Moikka! Eilen huomasin, että Herbinan vanhoja tuotteita, juurikin esim Moisture Balance ja Energy Boost -sarjoja, oli Tokmannilla poistomyynnissä 1,50e kappale!!! Siis ihan kaikki, naamiot ja kosteusvoiteet jne. Ruusuvettä ei harmikseni enää ollut jäljellä.
    -Tiia

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3