maanantai 24. syyskuuta 2018

Parhaat naamiot sekaiholle

Kesällä ihoni räjähti käsiin jätettyäni hormoniehkäisyn pois. Ihoni alkoi pukata finnejä ja se oli tosi röpelöinen. Kuumat kelit ja kasvoilla hikoileva meikki teki varmasti myös osansa joten ajattelin paneutua välillä sekaihon hoitoon. Ihotyyppini on selkeästi rasvoittuva sekaiho. Syksyn tullen ihoni on alkanut taas kuivua mutta silti se vaatii säännöllistä puhdistusta. Mitä tuotteita itse käytän, sen voit lukea tästä postauksesta ;)

Kuorivat naamiot


freeman ananas kasvonaamio

Freeman Ananas entsyymikuorinta uudistaa ihon antaen sille hehkua. Ananasuute ja kuorivat AHA-hapot poistavat kuollutta ihosolukkoa ja ihosta tulee hetkessä kirkas. Iso tuubi on kestänyt pitkään ja tämä on kyllä parhaita Freemanin tuotteita. Tekee ihmeitä iholle nopealla vaikutusajalla ilman kovia, kuorivia rakeita jotka saattavat pahentaa couperosaa.

Lavera 3 in 1 wash scrub mask

Laveran 3 in 1 monitoimituote* pesee, kuorii ja toimii naamiona. Todella hyvä tuote epäpuhtaalle iholle! Tämä syväpuhdistaa ihosi, taistelee epäpuhtauksia vastaan ja tasapainottaa talintuotantoa vähentäen ihon rasvaisuutta. Sisältää antibakteerista luomupiparminttu-uutetta ja salisyylihappoa. Ei kuivata ihoani eikä ole ollut liian voimakasta käyttää.


Syväpuhdistava naamio


Lumene turvenaamio

Lumene Turvenaamio* on ollut käytössäni toistakymmentä vuotta. Nyt minulla on Harmonia sarjan versio ja vitsit tämä on hyvä! Pohjoista pakurikääpää sisältävä naamio syväpuhdistaa ihon todella tehokkaasti mutta jättää ihon myös hämmästyttävän pehmeäksi! Miellyttävä suomalainen tuote, ehdottomasti ostan tätä jatkossakin koska sopii sekä nuoremmalle että aikuisemmalle iholleni.

Virkistävä geelinaamio


Lumene geelinaamio

Lumene Tehokosteuttava geelinaamio* on ihana etenkin kun ihoni alkaa kuivua. Lumenen Lähde -sarja on sopinut iholleni erittäin hyvin, tuotteet sisältävät Pohjoista lähdevettä sekä koivun mahlaa. Koostumus on hauskan geelimäinen ja virkistää sekä syväkosteuttaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille ja toimii kuivalla iholla myös yönaamiona.

Tehohoitava kangasnaamio


P7220002.ORF

Skin79 Etananaamio* sisältää etanaseerumia sekä punaista ginsengiä. Sopii erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle! Palauttaa ihon elinvoimaisuutta, tehokosteuttaa ja heleyttää. Hydrogeelinaamio on helppo käyttää, tämä sopiikin hyvin sellaiseen extrahemmotteluhetkiin :) Etanatuotteet kiinnostaa kyllä kovasti!

Kirkastava kangasnaamio


P7220009.ORF

Kultaiset luksuskangasnaamiot saattavat sisältää jopa 24k kultaa ja sopivat hyvin elvyttämään sameaa, ikääntyvää ihoa. Astetta pröystäilevämmät naamiot ovat vaan niin hienoja kasvoilla :) ei ihonhoidon tarvitse olla vakavaa. Kultaista naamiota löytyy kangasnaamion lisäksi peel-off versiona joka irroitetaan kasvoilta repäisemällä. Peel-off kultanaamio kiinteyttää ihoa tehokkaasti ja nappaa mukaansa kuolleen ihosolukon. 

Naamio silmänympärysiholle


P7220018.ORF

Silmänympärysiho on sellainen heikko kohta ihonhoidossani. Laitan kyllä voidetta ja/tai seerumia aamuin illoin mutta pitäisi oikeasti tehostaa silmänalusihon naamioiden käytössä. Lähinnä näitä naamioita on tullut Bette Boxin mukana ja nyt testasin Kocostarin kookosnaamiot. Kocostar Tropical Eye Patchit ovat geelimäisiä lappuja jotka kosteuttavat ohutta silmänympärysihoa. Juurikin geelimäinen naamio olisi mun juttu koska naamiot kirkastavat ja virkistävät sekä laskevat turvotusta. Pitäisi ostaa näitä lisää! 

Millaisia naamioita sinä suosit sekaihon hoidossa?

Osa tuotteista pr-näytteitä, osa ostettu itse. Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

  1. Lumenen Lähde kosteuttava geelinaamio sopii erittäin hyvin kuivanaamallekin. Oon tykännyt siitä todella paljon ja uusi purkki odottaa jo talvikäyttöä;)

    VastaaPoista
  2. Tuota Lumenen geelinaamioo pitää joskus kokeilla, vaikuttaa todella kivalta! :)

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään naamioista ja vaihtelen niitä usein, yhtä ainoaa suosikkia ei edes ole! Tuota Freemanin naamioita en ole missään nähnyt, täytyypä olla tarkkana seuraamalla shoppailureissulla.

    VastaaPoista
  4. Käytän kaikenlaisia naamioita, eilinen yes to carrots calming sheet mask kihelmöi ja sai posket punoittamaan. Silmätkin vuoti, joten sitä en enää hanki. Muut naamiot ovat onneksi vain kosteuttaneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on joskus tullut joistakin naamioista punoittavat posket, ei tuu kyllä jatkossa sellaisia ostettua...

      Poista

Kiitos kommentista <3