maanantai 10. syyskuuta 2018

Essie Fall 2018 Swatches

Essie muisti minua pr-näytteenä syksyn uudella kokoelmalla jonka kuvasin teille heti tuoreeltaan :) tässä siis Essie Fall 2018 kokoelma, olkaa hyvät! Kokoelmasta löydät neljä erittäin hyvälaatuista cremeä ja kaksi metallinhohtolakkaa jotka molemmat sopivat leimaukseen. 

Essie fall 2018 swatches

Essie It Takes A West Village

It Takes A West Village - Siis nyt voin sanoa että tämän väristä lakkaa minulta ei löydy! Harmaaseen ja malvaan taitettu pinkki, jotenkin syksyinen ja vuodenaikaan sopiva sävy. Tähän ihastuin kertaheitolla ja tämä oli mun suosikkisävyni kokoelmasta. Yksi kerros.

Essie Stop, Drop & Shop

Stop, Drop & Shop - Mulperimarjanpunainen creme, peittää jo yhdellä kerroksella. Tästäkin tykkään, oikein kaunis sävy ja poikkeaa kivasti peruspunaisesta. 

Essie Booties On Broadway

Booties On Broadway - Tummansininen creme, hyvä levittää paksun koostumuksen ansiosta. Yksi kerros.

Essie Fall For NYC

Fall For NYC - Lämmin sinapinkeltainen saa mielen hamuamaan villapaitaleimauksia! Niin nätti, kaksi kerrosta riittää hyvin peittämään. Tälle ei tule edes dupea mieleen.

Essie Say It Ain`t Soho

It Ain`t Soho - Meripihkainen kupari, erittäin kaunis ja upeasti kynsille hohkava sävy! Näyttävä lakka, todella upea. Yksi kerros, ei jätä siveltimen raitoja.

Essie Empire Shade Of Mind

Empire Shade Of Mind - Metallinhohtoinen hopea. Yksi kerros, tämäkin levittyy ilman raitoja. 

Kuten nimistä saattoi päätellä, kokoelma insiroitui New Yorkista. Laadultaan kokoelma on täysi kymppi, lakat levittyivät niin hyvin ja kuivuivat todella nopeasti että kuvaamisessa meni vain pari tuntia. Lakat ovat hyvin kiiltäviä ilman päällyslakkaa mutta Speed Setter -pikakuivattaja viimeistelee lakkauksen ja kuivattaa muuten hieman märän lakankin. Täysi kymppi Essielle taas kerran! Kokoelmaa löytyy jo myynnistä.

Mikä syksyn sävyistä nousi sinun suosikiksi?

Lakat saatu Essieltä.

28 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä ihania lakkoja! Tekisi mieli ostaa näistä useampi! :) <3 Erityisesti It Ain`t Soho, Fall For NYC ja It Takes A West Village jäivät mieleen.

  VastaaPoista
 2. Et varmaan ylläty jos sanon, että sinapinkeltainen on mun ehdoton lemppari näistä. <3 :D Hopea vaikuttaa kanssa kivalta, jos ei raidoitu ja peittää noin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yllättynyt :) harvoin törmää noin hyvälaatuisen hopeaan btw!

   Poista
 3. Oih, miten upea tuo It ain't Soho on <3

  VastaaPoista
 4. Nyt on hyvä kokoelma ja ihan erilaiselta näyttää näin esiteltynä kuin promokuvissa. Hyvä vain. Kiitos. :) Tykästyin heti tuohon pinkkiin ja sinappiin. Myös meripihka on oikein kiva. Pitkästä aikaa punainenkin on mielenkiintoinen. Essien lakat ovat kyllä niin laadukkaita. Jos pitää nopeasti kynnet lakata ja kuivua, niin helposti tartun Essien lakkaan.

  Vähitellen siirryn tässä syksyisten lakkojen pariin. ;) Odotan jo Playing koin käyttöä. <3 Nyt on myös vihdoinkin kellastuneiden lehtien värinen lakka hankittuna. :D Välissä sitten kirkasta, kun pimeys painaa päälle.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jo lakkasin Playing Koilla :) on kyllä yksi Essie-suosikkini. Minäkin tartun Essien lakkoihin kun pitää lakata nopeasti ja haluan lakkauksen pysyvän siistinä ;)

   Poista
 5. No nyt on kyllä harvinaisen onnistunut ja ihana kokoelma! Tuo kupari on niin kaunis! <3

  VastaaPoista
 6. Kommentti taas hävisi johonkin.. mutta siis toi eka on upein 😍👌

  VastaaPoista
 7. Sinapinkeltainen on mun suosikki❣️

  VastaaPoista
 8. Tää on kyllä ihana kokoelma Essieltä, ja jo nuo New York -aiheiset nimet vetoavat. Say it Ain't Soho on kaikista kiinnostavin tapaus ja muitakin olisi kiva päästä testailemaan.
  Kivat swatch-kuvat!

  VastaaPoista
 9. Say It Ain`t Soho, Fall For NYC ja It Takes A West Village on tullut jo kotiutettua, Booties On Broadway kiinnostais vielä ^_^

  VastaaPoista
 10. Fall for nyc on liian oranssi, sinappisempi olisi kivempi. Sitä China Glaze n versio on hankalasti saatavana 😭

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on onneksi ne kaksi Color Clubin ihanaa sinappilakkaa <3

   Poista
 11. Kivat sävyt ja uskomatonta että yksi kerros voi peittä noin hyvin!

  VastaaPoista
 12. Tuo ensimmäinen ja toiseksviimenen iski muhun ihan täysillä! :o Onpa ihanan erikoinen tuo kupari!

  VastaaPoista
 13. Pitkästä aikaa oli pakko ostaa pari Essiee :D Kävin hakemassa ton pinkin ja keltasen<3 Mahtaakohan toi It Ain`t Soho toimia leimauksessa?

  VastaaPoista
 14. Aina välillä innostun Essien kokoelmista. Nyt haluaisin kaiken hopeista lukuunottamatta. Harkitsen jo että ajaisin reissun Tampereelle (100 km) ihan vain tämän kokoelman vuoksi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3