perjantai 7. syyskuuta 2018

Syyskuun Bette Box

Syyskuun Bette Box* on täällä! Tässä kuussa boksi onkin täynnä uutuuslanseerauksia ja uusia tuttavuuksia. Kurkataan suoraan mitä boksi sisälsi :)

P9070007.ORF

Boksissa on uusi, entistä kauniimpi kortti jonka toisella puolella on kerrottu tuotteista. Tulin tästä kortista tosi hyvälle tuulelle :)

P9070011.ORF

P9070014.ORF

L.A.Girl Pro Prep Primer löytyy itseasiassa itseltä käytöstä tällä hetkellä. Kyseessä on kyllä hyvä primer joten mielelläni otan toisen tuotteen jemmaan. Tämän vaihtoehtona on ollut L.A.Girl EyeLux Mesmerizing luomiväripaletti joka toisaalta olisi kelvannut uutena tuotteena mutta tämäkin on ihan hyvä juttu boksissa :) arvo 6,90 e.

Affect luomiväri ruskessa sävyssä. Tämä oli lahja pitkäaikaistilaajille ja tämän arvo on 11,40 e. Minua tämä ei kiinnosta joten kiertoon lähtee. Väri on kyllä nätti mutta on vähän kertynyt noita luomivärejä ;)

Manna Kadar Long-Wear Mineral Powder. Kortissa kerrotaan että Manna Kadar olisi boksilaisten suosikkibrändi, onko tosiaan näin? Itse en merkistä välitä joten tämä highlighter-poskipuna-luomiväri-varjostustuote lähtee eteenpäin. Arvoltaan tämä olisi 21 dollaria. Ihmettelen kuka saa näin pienestä napista mitään irti poskille? En oikein tykkään Manna Kadarista boksissa, olisin ottanut mieluummin jonkun mielenkiintoisemman meikkituotteen. 

P9070018.ORF

Ziaja Acai Berry misellipuhdistusgeeli-kuorinta on ihan uutuustuote! Puhdistaa, kuorii ja supistaa ihohuokosia. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja mielelläni olisin kokeillut. Sisältää kuitenkin propyleeniglykolia joten en pysty käyttämään. Harmi, olisi ollut mielenkiintoinen tuote minulle. Arvo 7,90 e. 

Vichy Liftactive Collagen Specialist kasvovoide oli suunnattu yli 30-vuotiaille. Tämä tuote tulee myyntiin lokakuusta lähtien. Kokeilen mielelläni, Vichyn tuotteet ovat ihan hyviä :) täysikokoinen voide maksaa 52 e / 50 ml joten olisiko tämän arvo n. 10 euroa? 

Boksi sisälsi myös näytteen Acai Berry Early Wrinkle Correction voiteesta, sen kyllä testaan mielelläni koska pidän Ziajan tuotteista :)

P9070016.ORF

Rexona Maximum Protection Confidence Roll-On oli itselle boksin mielenkiintoisin tuote. Tykkäsin tosi paljon boksissa aiemmin olleesta Rexonan dödöstä mutta en ikinä raaski sijoittaa 9,50 euroa deodoranttiin. Tämä tuoksuu hyvältä ja pitää hyvin, siksi tykkäsin tästä todella paljon :)

Vaikka boksi näytti vaatimattomalta ensivilkaisulta, sen arvo on yli 60 euroa. Sisältö on tosi runsas ja monipuolinen. Vähän harmitti oma allergia eli mielenkiintoinen Ziajan uutuus jää testaamatta. Olisin myös ehkä ilahtunut enemmän L.A.Girlin luomiväristä mutta aina ei mene nappiin. Manna Kadar on buu mutta kaikki muut jees! Joten ainakin minä olin tässä kuussa tosi ilahtunut boksista, mitä sinä tykkäsit syyskuun Bettestä? Saitko luomivärin vai primerin?

Oman Bette Boxin voit tilata tästä*. Oma boksi saatu pr-näytteenä.

28 kommenttia:

  1. Mulla oli tota Vichyä lukuun ottamatta täysin sama sisältö kuin sulla ja tykkäsin tästä ihan hurjasti! Tosi harmi, ettet tota Ziajaa pysty käyttämään :/ Manna Kadarin huulimeikit on mulle tosi mieluisia, mutta kasvo- ja silmämeikit ei oo niin kolahtaneet ja osa on jopa ollut oikeesti surkeita mun mielestä. Testailen kuitenkin innolla ton nyt tullun tuotteen, vaikka pieniähän noi napit on isolle poskipunasiveltimelle - sitä ei voi kieltää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Manna Kadarin ripsiväri oli surkeuden huippu eikä muutkaan ole kolahtaneet. Huonon värisiä tai kummallisen pieniä poskimeikeiksi :/ muutoin kyllä kiva boksi :)

      Poista
  2. Mun mielestä tämä olisi ollut ihan jees boksi, mutta ei toisaalta harmita, vaikka en ole tilannut. Saa nähdä mitä LF-boksista tulee, vielä toistaiseksi en ole spoilaantunut sisällöstä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä odotellessa, tykkään kyllä lukea postauksia LF bokseista :)

      Poista
  3. Oma boxini saapuu porokyydillä tänne pohjoiseen vasta maanantaina, mutta tosi hyvältä näyttää sisältö kumminkin.
    L.A.Girlin tuotteista kelpaisi kumpi vaan, mutta ehkä mieluummin kuitenkin tuo primeri, koska luomivärejä on ennestäänkin vaikka lampaille syötäväksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kyllähän mullakin on luomivärejä vaikka juurikin niille lampaille ;D ja tuo primer on tosi hyvä!

      Poista
  4. Mä jätin tän boxin väliin ja nyt harmittaa.En vaan halunnut Manna Kadarin poskipunaa niin ajattelin,että hyvä pitää tauko.Olisin tuon vichyn voiteen tahtonut kokeiluun.Juu ei ehkä paras kuukausi pitää taukoa,mutta tehty mikä tehty.Oli aikamoinen suoritus olla tilaamatta. Ihmettelen,että onnistuin!No lokakuulle on luvattu ihonhoitoa ja se mua innostaa.Eikö tässä boxissa pitänyt olla uutus vartalotuote?Onko se toi deo nyt sitten??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä mitä oli luvattu koska tosi vähän seuraan mainoksia :) se voi olla tuo dödö tai Ziaja/Vichy?

      Poista
  5. Kiva että tuli näin paljon meikkejä, joista olisin itse tykkäillyt kovastikin. Ja Ziajan uutuudetkin ovat ostoslistalla, joten olisin ollut tässä kuussa erityisen tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Ziajalla on hyviä tuotteita mutta nyt olen useammasta bongannut propyleeniglykolia joten en pysty käyttämään. Harmi kyllä!

      Poista
  6. Sain oman boksin tänään ja olin ihan positiivisesti yllättynyt. Korttiuudistuskin oli jees. Ihmetyttää vaan tuo, että eikö me alle kolmekymppiset saatu mitään ns. korvaavaa tuotetta tuolle Vichylle? Se kyllä vähän ihmetyttää. Ja manna kadarit on kyllä niin tylsiä, en ymmärrä kuka noin pienistä pannuista suostuisi maksamaan tuommoisia hintoja mitä niistä pyydetään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä nuoremmat saavat ensi kuussa sitten jotain? Toivotaan näin :) Manna Kadarit ovat kieltämättä olleet tylsiä kun en muutenkaan ikinä innostu ns. 3-in-1 meikeistä :) mutta ehkäpä joku muu sitten tykkää ;)

      Poista
    2. Kesäkuussa oli boxissa alle 30 vuotiaille vichyn voide.

      Poista
  7. Boksi oli todella hyvä, monipuolinen sekä selvästi parempi versio kuin aiemmin :).

    VastaaPoista
  8. Ite ihan tykkäsin tästä boxista (:
    Toi manna kadarin tuote vähän blaah, koska hyvin samankaltainen tullu aiemmin ja tuotekortissa lukee hämäävästi "saat testiin tuotteen kaksi sävyä" eli mä ainakin odotin kahta tuotetta :D
    Mulla ei ollu tuota vichyn tuotetta kun oon alle 30v, eli yksi tuote vähemmän kun sulla. Myös nuorille olis voinu laittaa jotain vichya,se on ihana merkki (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä samaa mieltä että jotain olisi voinut laittaa tilalle. Mutta ensi kuussa sitten?? Vichyn tuotteet ovat kyllä hyviä eikä mulla tule merkkiä muuten ostettua joten kiva kokeilla :)

      Poista
  9. Mulla oli täysin identtinen sisältö sun boxin kanssa :D
    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/09/bette-box-syyskuu-2018.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt minua kiinnostaisi saiko joku sen luomiväripaletin?

      Poista
  10. Olen tilaillut varmaan jo 4 vuotta ja muutama viime boksi on ollut niin floppi. Mutta tämä! Toivomiani meikkejä useita ja tuo puhdistusaine on hyvä. Ymmärrän toki että kaikkia boksit ei voi miellyttää, eikä tuolla hinnalla tietenkään luksusta saa. Mutta yllätysboksin ideahan on juuri tämä! Mä tykkään Manna Kadareista vaikka rasiat on heppoisia. Se jokin aika sitten tullut Mannan 38-ripsiväri oli aivsn mieletön ( itselleni ) mutta saatavuus onkin sitten hankalaa. Ripsiväriä en edes löytänyt sieltä. Pauliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle se ripsari oli ihan floppi joten kiva kuulla että se toimi sinulla :) Aina ei voi miellyttää, se on totta ja pääosin olen toki itsekin ollut tyytyväinen sisältöön :)

      Poista
  11. Tuo sun pitkäaikaistilaajan boksi näyttää kyllä hyvältä! Otin itse 3 kk tilauksen syys-loka-marraskuulle. Mun boksista puuttui tuo LA girlin tuote, Affectin luomiväri ja Vichyn voide. Onkohan tuo Vichykin tullut vain pitkäaikaistilaajille? Ikää minullakin yli 30 kuitenkin :D Noiden LA girlin ja luomivärin tilalla oli minulla Dermosilin poskipuna-huulivoide, jonka väri on aika raikas pinkki.
    Muuten tuo Ziajan putsari vaikuttaa hyvältä ja ehkä testaan myös Manna Kadarin poskipuna/luomiväriä, vaikka ei ole munkaan suosikkimerkki. Parempi boksi kuitenkin mitä useampi edellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä Vichy oli yli 30-vuotiaille pitkäaikaistilaajille. Jos en väärässä ole :D onpa ollut variaatiota, nyt olen kuullut boksissa olleen Lumenea, Iberoa, Dermosilia...Pääasia että boksi oli kaikille mieluinen variaatioista huolimatta ja lyhytaikaisempia tilaajiakin oli huomioitu :)

      Poista
  12. Olisin kyllä ollut taaskin ehkä hieman pettynyt. Vähän ihmettelen, että miten taas mukana oli dödö, kun kesälläkin niitä tuli kahdesta peräkkäisestä boksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dödöjä on kyllä ollut vaikka muille jakaa ;) en ees kuluta niitä tätä tahtia. Mutta tää Rexona on hyvä!

      Poista
  13. Mä olisin kans tykännyt kokeilla tuota primeriä, mutta eihän sitä tietenkään ollut mun boxissa.. sen sijaan sain 2 hiustuotetta :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3