tiistai 2. tammikuuta 2018

Vuoden 2017 parhaat kosmetiikkatuotteet

Viime vuosi on mennyt kyllä ihan siivillä! Tuntuu että vastikään listasin vuoden 2016 suosikit ja nyt on taas valittava uudet...vieläkö maku on pysynyt samana vai ovatko vanhat suosikit vaihtuneet kokonaan uusiin?

Vuoden parhaat meikit


essence Cubanita banana powder

Yksi vuoden mielenkiintoisimpia merkkejä on essence. essencen kokoelmameikkejä himoitaan ja metsästetään epätoivoisesti kokoelmien ilmestyttyä. Merkki on julkaissut monta innovatiivistä ja erikoista kosmetiikkatuotetta vuoden aikana ja yksi parhaita on Cubanita banaanipuuteri. Keltainen Baking -puuteri, ihan mahottoman jännä tuote :)

Myös pysyvään valikoimaan on jäänyt hyviä tuotteita. essenceltä löytää edullisia ja hyvänvärisiä poskipunia. Yksi suosikkini on mattainen, joka päivän sävy Rose Me Up! essence päätyykin vuoden parhaisiin kosmetiikkatuotteisiin edullisen hinnan ja alati vaihtuvan valikoiman myötä, joka jaksaa pitää mielenkiintoa merkkini yllä. 

NYX HD Studio puuteri on kyllä mahtavaa kamaa! Mineraalisilicaa sisältävä hienojakoinen puuteri sopii hyvin rasvoittuvalle iholle ja sitä riittää hyvin pieni määrä. Se viimeistelee meikkipohjan mataksi ja pitää kiillon poissa. Sitä tarvitaan vain hyvin pieni määrä. 

Make Up Store Masai

Vuoden parhaiksi korostustuotteiksi valitsen MAC:in Mineralize Skinfinish puuterit. Katsokaa nyt miten kauniita! Nämä sävyt ovat Perfect Topping ja Superstar. Hohto poskipäillä on hienostunutta mutta minusta näissä tuotteissa parasta on upea ulkomuoto. Pieniä uunissa paistettuja taideteoksia.

Paras varjostustuote on Make Up Storen luomiväri Masai. Täydellinen harmahtava sävy viileälle iholle. Hyvä jälki, luonnollinen kasvoilla. Plussaa siitä että tämän loputtua voit ostaa uuden, ei ole kausituote. 

Jeffree Star meikit

Jeffree Star tyyppinä on vähän ovela mutta miehen meikit iskivät lujaa! Vai saako enää sanoa miehen, korjaanko että henkilön? Jeffree Starin upeat luomiväripaletit Beauty Killer ja Androgyny ovat ehdottomasti vuoden parhaita ostoksiani! Niin kauniita ja niin hyvät värivalinnat. Ei ujoille! Molemmat paletit esitteli tässä ja tässä

matta huulipuna

Hankin myös Jeffreeltä pari hyvää mattaista nestemäistä huulipunaa. Minulle mattahuulet ovat kyllä olleet parasta menneessä vuodessa. En edelleenkään kyllästy niihin vaan jaksan haalia uusia sävyjä. Kaikki ruskeat ja nudet ovat parhaita. 
NYX Lingeriet ovat kovassa käytössä ja olen ostanut monta eri sävyä edullisen hinnan vuoksi. Mutta Kylie Jennerin punissa on paras koostumus! Ne eivät kuivata huulia eikä tule sitä kutistavan kuivaa tunnetta. Ne pysyvät, pysyvät ja pysyvät. Parhaimmistoa! 


Vuoden parhaat tuotteet kynsille


Olen ostanut vuoden aikana monenmonta ihanaa kynsilakkaa. En pysty valitsemaan niistä parhaimpia yksittäisinä kappaleina. Mutta kun mietitään kokoelmia, Color Clubin Mood Change kokoelma on kyllä vuoden paras! En ole edelleenkään näihin kyllästynyt vaan voisin vaihtaa joka päivälle uuden lämpötilan mukaan väriä vaihtavan lakan! Kärjistä erivärinen kuin kynsipediltä. Myös laatu on loistava ja lakkojen levittyvyys erinomainen. Näitä myy ainoastaan CesarsShop

Color Club Mood Change

Kynsien hoitotuotteista vuoden paras on keratiinia & jojobaöljyä sisältävä ihmeaine CND Rescue RXx. Jos kynnessä on liuskoittuma tai se on esim. haljennut pituussuunnasta, se parantuu ainoastaan tällä. Tämä ihmeaine liimaa kynsilevyt takaisin yhteen ja parantaa kynsien kunnon. Mitähän mä tein ennen tätä? Rescue RXx CND suomen verkkokaupasta

Trind Nail Repair on se tuote mitä on löydyttävä aina. Kynteni olisivat totaalisen pulassa ilman tätä. Minulla ei ole yhtään liuskoittumia kun käytän tätä. Paras ikinä! Mikään muu aluslakka ei ole yhtä hyvä pitämään kynsiäni kunnossa. Tätä löytyy isoista marketeista ja tavarataloista.

PB250025.ORF

Vegaaninen, 7-free kynsilakkamerkki NCLA ihastutti upeilla hololakoillaan. Veikkaanpa että vuoden aikana eniten ostamani lakkamerkki on ollut NCLA. Merkin valikoima on laajentunut kivasti Sokoksissa ja Emotioneissa mutta täydellinen valikoima vain Cesarsilla. Holot ovat kerrassaan upeita ja uniikkeja. Merkillä on monta hyvälaatuista ja uniikkia lakkaa jotka veivät minut ( ja kukkaroni ) totaalisesti mennessään vuonna 2017. 

NCLA swatches

NCLA swatches


Vuoden parhaat ihonhoitotuotteet


Black & White aktiivihiili

Olen tätä vuonna innostunut aktiivihiiltä sisältävistä tuotteista. Myös Oil Pullingia oli hauska kokeilla ja tutustua Georganicsin suunhoitotuotteisiin. Black & White on kyllä edelleen suosikkini ja se vaan poistaa tummentumia ja kirkastaa hampaitani. Otan tällä silloin tällöin kuureja kun hampaat alkavat kellastua. En ennen ole ollut näin kiinnostunut suuhygieniatuotteista ;D

Whamisa skincare

Korealainen ihonhoitofilosofia on vienyt mennessään ja olen alkanut hoitaa ihoani tunnollisemmin. Mielenkiintoisin merkki tältä vuodelta oli Whamisa johon pääsin tutustumaan perinpohjin. Ihoni ei olekaan enää kiristävän kuiva kuten aiempina talvina. Kiitos taitaa kuulua kunnollisille ja kosteuttaville tuotteille. 

PB250043.ORF

Sheet maskit ovat jääneet jokaviikkoiseksi rutiiniksi. Ennen käytin niitä harvemmin ja tuskin tekisi pahaa käyttää vieläkin useammin. Kaikki hassunhauskat eläinnaamiot tuovat vaihtelua tuttuihin rutiineihin. Nämä myös kosteuttavat paljon paremmin kuin mitkään naamiot.

Vuoden parhaat tuotteet hiuksille


PB250050.ORF

Jos on valittava vain yksi sarja jota käyttäisin, se olisi Moroccanoil. Nämä kosteuttavat argantuotteet ovat olleet sopivia hiuksilleni ja jostain syystä olen viehättynyt tuotteiden tuoksusta sekä kauniista ulkoasusta. Löydän sarjalta kaikki tuotteet sekä pesuun että muotoiluun. 

PB250036.ORF

Manic Panic suoravärit ovat pitäneet pinkkiä ponitukkaa hyvin yllä. Olen kokeillut erilaisia värimaskeja ja eri sävyjä näistäkin, mutta jos haluan kirkkaan shokkivärin, se pysyy yllä vain tällä. Mun sävy on Hot Hot Pink. Tämä ei myöskään sottaa kylppäriä. Kun tarpeeksi kulutan väriä ja sitten laitan tätä, täydellinen pinkkisävy on syntynyt.

Joka syksy päänahkaa alkaa kutittaa. Täitä sieltä ei löydy vaan kuivuus kutkuttaa. Ei tarvitse kuin kerran käyttää tätä mintuntuntuista, viilentävää tehohoitoa ja kas, kutina loppuu kuin seinään! Aivan mahdottoman hyvä ihmetuote, en ole suotta monesti Biozellia hinta-laatusuhteeltaan kehunut :)

Millaisia suosikkeja sinulta löytyy jos valitaan kategoriat meikit, kynnet, ihonhoito ja hiukset?

Osa suosikkituotteista saatu blogin kautta.

28 kommenttia:

  1. Oma lyhyt listani: meikit: nyx lingerie ja värilliset rajaukset, yr.n heleyttävä pohjustus aine, smahsbox primerwater, kynnet, essien gel setter, millionnails ja firstbase, ihonhoito: supermoodin happokuorinta ja kosteuttavanaamio ja hiukset: kc pearl shampoo ja maski

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä lista! Itsellä on tuo Smashboxin pohjustaja ostoslistalla :)

      Poista
    2. Saako tuotteita Seinäjoelta?

      Poista
    3. En tiedä mitä kauppoja Seinäjoella on, jos on Kicks, Emotion, Sokos...saattaa löytyä :)

      Poista
  2. Kiva koonti, kun tässä on kaikki osa-alueet:) MAC:in Mineralize Skinfinish puuterit näyttävät todella upeilta. Tekisi mieli hommata joku itsekin. Biozellistä tykkään itsekin loistavan hinta-laatu -suhteen vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin olisko nämä pitänyt jakaa eri postauksiin mutta hyvä jos meni näinkin :)

      Poista
  3. Harmittaa, ettei tänne tullut tuota essencen Cubanita-kokoelmaa. Olisin tuon banskupuuterin halunnut. :/

    VastaaPoista
  4. Myös mun suosikeissa oli NCLA, niin ihania lakkoja ja hintansa väärtejä. :) Juuri eilen katselin Sokkarin alesta niitä!

    VastaaPoista
  5. Ihania suosikkeja! Näitä täytyy tutkiskella oikein ajan kanssa :)
    Mulla on toistaiseksi vain yksi Jeffreen puna ja se on oikein kiva. Tuoksu on mun nenään vähän omituinen mutta itse puna miellyttävä huulilla ja pysyy hyvin. Ehkä niitä tulee vielä Sokokselle lisää, eka satsi J:n meikkejä myytiin tosi nopeasti melkein loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihmekään, ihan mahtavaa että niitä on Sokoksella :)

      Poista
  6. Whamisan öljy on kyllä ihana, tykkään myös parista muusta tuotteesta heiltä tosi paljon, mutta niistä lisää myöhemmin blogissa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whamisan tuotteet ovat kyllä ihania <3 eniten tykkään öljystä ja tuosta voiteesta.

      Poista
  7. Mä olen tosi huono muistamaan omia suosikkejani, mutta yleisesti innostuin kosmetiikassa kasvosuihkeista ja käytin ahkerasti erilaisia naamioita. Tämän vuoden kosmetiikkalupauksena voisin tutustua Whamisaan, joita ihastelin jo Ruohonjuuressa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen :) mä ihastuin myös kasvosuihkeisiin ja sheet maskeihin entistä enemmän.

      Poista
  8. Mulla on vähän sellanen tilanne, että en osaa valita eri tuotteita. Oon tänä vuonna kokeillut niin paljon erilaisia ja hyviä tuotteita, että menee liian vaikeeks valinta! :D Jeffree on myös iskenyy muhun lujaa tänä vuonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun piti kans tehdä valinnat äkkiä, muuten meni aivan liian vaikeaksi :)

      Poista
  9. Näitä parhaat tuotteet -koosteita on kiva lukea. :) Kivoja tuotteita olit valinnut. Muutama kiinnostaa itseänikin, kuten tuo Whamisa. Huomasin, että pari tuttua vuodelta 2016 löytyi joukosta. ;) Luin ensin tuon 2016 parhaat, niin pystyin vertaamaan vuoteen 2017.

    Tässä ryhmiteltynä omia lemppareitani, jotka tulevat heti mieleen:
    Kynnet: NCLA-kynsilakat, PP:n dragon, essencen pohjalakat sekä kolmifaasinen kynsiöljy.
    Meikit: Japanista ostettu Mote-maskara (paras maskara mitä olen tähän mennessä käyttänyt:D), UDPP, joka yhä toimii minulla, Livboxista tullut Laveran huulikiilto sweet melon. Tuosta huulikiillosta tuli yllättäen suosikki. Lisäksi Hurraw!'n moon balm -huulirasva.
    Ihonhoito: Sosarin peat mask, Sukin kasvovesi ja seerumi, Madaran tuotteet yleisesti, kangasnaamiot sekä luottotuotteeni Juice Beautyn Blemish Clearing serum näppyjen estoon ja hoitoon. Otin myös käyttööni viime vuonna Laveran hydro effect serumin, josta olen pitänyt.
    Hiukset: Cutrinin Sensitivism-sarjan muotoilutuotteet.
    Vartalo: Weleda Skin food ja Alga Mariksen aurinkovoide.

    Taidan jättää listaamisen tähän, ettei tule liian pitkää kommenttia. ;) Jos jokin oleellinen unohtui, tulen sen vielä kertomaan tänne.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja suosikkeja! Ihonhoidon saralla on niin paljon kaikkea kiinnostavaa, kuten mainitsemasi Sukin kasvovesi ja seerumi :) mitä tuotteita ne tarkalleen ovat?

      Poista
  10. Suki on laadukasta luonnonkosmetiikkaa, jota myy Suomessa esim. Naturelle.fi (https://naturelle.fi/collections/suki). Tuon linkin takaa löytyy lyhyt esittely.
    Käytin seka- ja rasvaisen ihon tuotteita ja ne oikeasti tehosivat. Concentrated Clarifying Toner -kasvoveden käytön jälkeen pitää vain muistaa kosteuttaa iho todella hyvin, sillä muutoin iho voi kuivua. Exfoliate Foaming Cleanser -putsari oli myös oikein kiva. Käytin Sukia viime vuoden keväällä ja varmaan kokeilen taas joskus uudelleen. Nyt on varastossa jo muut tuotteet odottamassa käyttöä. ;) Suosittelen. Ystäväni suositteli aikanaan tuota sarjaa minulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  11. Mä oon vasta alkanut kokoamaan omia 2017 suosikkejani... Tulee menemään jonkun aikaa :D Jos nyt saisi postauksen blogiin viimeistään tammikuun lopulla ;) PS. Vitsi miten ihana NCLA-lakkakokoelma sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NCLA lakat ovat ihania, tykkään jokaisesta lakastani <3 sun postausta odotellessa ;)

      Poista
  12. Tosi mielenkiintoisia suosikkeja sulla! Noita Whamisan tuotteita pitääkin ehdottomasti kokeilla :)

    VastaaPoista
  13. Ihania suosikkeja ja hei meiltä löytyi samojakin. Täysin myyty Jeffree Starin meikkeihin ja hauskaahan se oli, kun Jeffree oli messuilla, niin meitä tätejä (tädit tubettaa) kiinnosta enemmän Jeffreen meikit, kuin hih itse Jeffree. Pakko sanoa, että Karat Pro Palette kiinnostaa myöskin. Huomaan, että vaikka en ole kohderyhmää, niin monesti tartun näihin ei oman ikäisille suunnattuihin tuotteisiin, ne nyt vaan on niin kivan näköisiäkin jo.

    Mukavaa maanantaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin käytän kaikkea sikinsokin, kai essencekin on suunnattu nuoremmille mutta tykkään kovasti sarjan meikeistä ;) Mukavaa viikkoa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3