tiistai 23. tammikuuta 2018

Ruusuvesiin rakastunut

Postaus sisältää *-merkityn mainoslinkin. Nurmen ruusuvesi saatu maahantuojalta

Minulla on yksi osa-alue kosmetiikassa joka on kiinnostanut, mutta johon en ole sen enempää ikinä perehtynyt. Nimittäin ruusuvedet! Jo Kleopatra tiesi ruusuveden hyvät vaikutukset ihon kosteuttajana, rauhoittajana ja ikääntymisen merkkien ehkäisijänä. Ruusuvesi viilentää, rauhoittaa ärtynyttä ja herkkää ihoa, kun taas rasvoittuvaa ihoa se tasapainottaa. Siinä on luonnostaan mietoja antibakteerisia ja antiseptisiä ominaisuuksia. Ruusuvedet sopivat kaikille ihotyypeille. 

Frantsila ruusuinen kasvovesi

Ruusuvesiä on toki monenmoisia mutta itse halusin aloittaa tutustumisen juurikin luonnonkosmetiikan ruusuvesiin. 

Frantsila ruusuinen kasvovesi

Frantsila ruusuinen kasvovesi

Frantsilan Ruusuinen kasvovesi on valmistettu 12 luomuraaka-aineesta. Frantsilan tuotteet valmistetaan suomessa ja sarja onkin ollut suosikkejani jo vuosien ajan. Ihanaa että tuotteet pysyvät muuttumattomina mutta koko ajan kehitellään uuttakin. Frantsilan ruusuista kasvosuihketta voit käyttää kasvoveden tapaan tai sitten virkistävänä suihkeena. Jos pulloa säilyttää jääkaapissa ja suihkuttaa viileää kasvovettä vanulappuihin, se auttaa turvonneisiin silmänalusiin pikaisena aamuhoitona :) Frantsilan ruusuvesi Hyvinvoinnin Tavaralossa* 110 ml / 21,95 e. 

Nurme Ruusuvesi

Nurmen Ruusuvesi on saanut uudistuneen ilmeen. Onpa uusi pullo kaunis! Nurme Ruusuvesi on tarkoitettu virkistämään ja kosteuttamaan ihoasi. Se sopii hyvin meikinpoiston viimeistelyyn kaksoispuhdistuksen jälkeen. Iho jää sen jäljiltä ihanan pehmeäksi ja voide levittyy sille hyvin. Inciltään ilahduttavan yksinkertainen ruusuvesi sopii myös freesaamaan meikkiä tai meikittömiä kasvoja. Tuotteet valmistetaan virossa. Nurmen ruusuvettä löydät maahantuojan nettikaupasta. 100 ml / 11,45 e. 

Nurme Ruusuvesi

Ovatko ruusuvedet tuttuja sinulle?

20 kommenttia:

 1. Ruusuvedet on mun supersuursuosikkeja<3 Mulla on aina käytössä jokin ruusuvesi tai kasvovesi, jossa on ruusua. Frantsila on näistä tutumpi, mutta mypös Nurme kiinnostaa kovasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusuvesiin oli mukava hurahtaa, nämä kaksi niin lemppareita <3

   Poista
 2. Ei ole tuttuja, muuta kuin blogeista. Kiinnostaisi kyllä kokeilla, kun talvi-iho on aika ongelmallinen..

  VastaaPoista
 3. Ruusuvedet on just ihania ja huomaan tässä joka aamu suihkuttavani herättyäni juuri ruusuvettä kasvoille. Rakastan myös Ardenin mistiä, mutta nyt on selvästi kesäkaipuu ja ruusun tuoksu ihastuttaa. Nytpä hetsilleen tästä testaan tuota Nurmen ruususuihketta, sillä se tuolla hyllyssä odottaa. Aamuisin olen suihkinut Melvitaa, aivan ihana ruusun tuoksu siinä, toivottavasti Nurme pärjää sille, ainakin pullo on kaunis.

  Mukavaa pakkaspäivää Taina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sulla on ihanan kuuloisia ruusuvesiä käytössä :) Mukavaa loppuviikkoa Tiia <3

   Poista
 4. Olen vältellyt ruusutuoksua sisältäviä tuotteita, sillä niiden tuoksu on helposti voimakas tai epämiellyttävä omaan nenääni. Olen löytänyt ainoastaan yhden, josta pidin, joka on jo lopetettu.
  Frantsila on kiva merkki. Käytin joskus aikanaan useamman purkin heidän salvojaan. Minulla oli Nurmelta vanha pakkauspullo käytössä viime vuonna. Tuo pullouudistus on oikein onnistunut.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joissakin ruusutuotteissa tuoksu on omaankin nenään liian voimakas, ei onneksi näissä :)

   Poista
 5. Ei ole mulle tuttuja, mutta kiinnostuin tosta Frantsilan ruusuvedestä jo aiemmin :) Tää sun postaus sai kiinnostuksen kasvamaan vielä entisestään! Myös Nurmen ruusuvesi kuulostaa ihanalta ja noissa molemmissa on hurjan kauniit pakkaukset<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat aivan ihania, en osaa verrata kumpi parempi ;)

   Poista
 6. On, varsinkin Melvitan ja Floramen ruusuvedet lukeutuu lemppareihin, näistä Frantsila kuulostaa tosi kivalta ja tykkään pakkauksesta. :)

  VastaaPoista
 7. Nurmen pullot ovat kivasti uudistuneet, vaikka pidin myös entisestä sympaattisen pyöreämmästä mallista :). Niissä oli myös mahtavan utuinen suihke, joka toivottavasti löytyy näistäkin.

  VastaaPoista
 8. Mä rakastan myös ruusuvesiä, niitä saa olla aina kaapissa: nyt on tuo Nurme ja Khadi. :) Ja ihana tää uusi blogin ulkoasu!

  VastaaPoista
 9. En ole tainnut ruusuvesiä koskaan testata, mutta useita Nurmeen tuotteita olen kuitenkin testannut ja tykännyt todella paljon! Voisin siis myös testata tämän tuotteen :)

  VastaaPoista
 10. Onkohan Herbinalla enää sitä ruusu kasvovettä, tykkäsin. Ruusuntuoksu ei ole lemppari mutta se oli hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole enää, harmi. Minäkin tykkäsin siitä! Näissä kummassakaan ei ole liian voimakas ruusuntuoksu ;)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥