tiistai 16. tammikuuta 2018

Tammikuun suosikit

Tässä kuussa onkin löytynyt monta suosikkituotetta joista on päästävä intoilemaan teille :)

Optiat kahvikuorinta

Optiat kahvikuorinta ihastuttaa piparmintun tuoksussa! Näissä on neljä ihanaa eri tuoksua joista suosikkini on vaniljan lisäksi tämä. Myös tuntuma iholla on ihana, kuin hieroisi tuoreita kahvinpuruja iholle ihanalla tuoksulla höystettynä. 
Kahvin sisältämä kofeiini kiihdyttää ihon verenkiertoa ja auttaa sellaisissa iho-ongelmissa kuin akne, ekseema, selluliitti ja raskausarvet. Kahvissa on myös paljon antioksidantteja jotka ehkäisevät ihon vanhenemista. Nämä eivät sotke eivätkä jätä ihoa inhottavan tuntuiseksi. Kannattaa kokeilla vaikka ei kahvin suuri ystävä olisikaan ;)

Pixi Hydrating Milky Mist

Pixi Hydrating Milky Mist on hyaluronihappoa sisältävä kasvosuihke. Itse tupsuttelen tätä ennen meikkipohjan levitystä päivävoiteen päälle. Olen nyt ottanut tavaksi käyttää kosteuttavaa suihketta joka päivä. Ja olen huomannut eron, iho ei ole ollut enää niin kiristävän kuiva! 
Tunnustan myös että korvaan joskus kosteussuihkeilla kaikki illan rasvailut! Se kyllä kostautuu aamulla ;) mutta kerrankin oli kipeä olo ja jaksoin nousta sängystä vain meikkien pesuun. En jaksanut aloittaa seerumi-voide rutiineja joten useampi suihke kosteussuihketta sai riittää. Pixin suihkeessa on ihanan kevyt sumu joka raikastaa kasvot hetkessä. Tämän ja muut ihanat Pixin suihkeet löydät elevenistä.

Dermosil Skin Comfort Glowing Facial Seerumi

Dermosil Skin Comfort Glowing kasvoseerumissa on hinta kohdillaan! Alle kympillä saa heleyttävän ja runsaasti antioksidantteja iholle tuovan seerumin. Olen pitänyt tätä mummo-sarjana mutta hyvin sopii tällekin mummolle ;) on tietysti suunnattu ikääntyvälle iholle mutta ei kannata antaa tämän termin hämätä. Sopii erittäin hyvin samealle ja kuivalle iholle joka kaipaa hehkua. Kiva tuoksu ja erittäin hyvin toimiva pipetti :) 

Avon Mark Liquid Lip Lacquer

Avon Mark Liquid Lip Lacquer huulipunat tulivat tutuksi kun voitin niitä HennaV -blogin arvonnasta. Luulin että innostun enemmän ruskeista nudeväreistä mutta kuinka kävikään...suosikeissa koreilevat villi violetti Fabulosity ja sähäkkä punainen Work It! 
Kun silmämeikki on nude, nämä näyttävät ihan hyvältä. Eikä olo ole liian missikisoissa oleva. Mukavinta näissä on ollut helppous. Eivät tarvitse rajauskynää, pysyvät kohtuullisen hyvin ja kuluvat siististi pois. Mikä mukavinta, tuntu huulilla on hyvä. Violetti on matta ja punainen kiiltävä. 

Picture Polish That Remover

Picture Polish That Remover on ollut ihanan hellävarainen talven runtelemille tassuille! Tämähän ei kuivata kynsiä ollenkaan koska on vesipohjaista ja sisältää aloeta sekä e-vitamiinia. Glitterlakkoja en tällä lähtisi hinkkaamaan mutta normilakka lähtee helposti. Jujuna on painaa vanulappua kynttä vasten hetki ja sitten pyyhkiä pois. 
Yllätyin myös hinnasta, 5,90 e. Olisin luullut kalliimmaksi koska nämä hyvät maksavat aina. Vegaaninen ja cruelty free.

Zoya Pixie Dust

Zoya Pixie Dust kynsilakat ovat olleet kiireisten iltojen pelastus. Rakastan sävyjä Lux joka on kaunis nudepinkki. Chyna on ihana joulunpunainen ja Dahlia nätti musta. Näillä on niin nopea lakata ja ne pysyvät monta päivää. Ainut että ovat hiukka paksuuntuneet joten kuivuvat jonkun aikaa mutta kun kuivuvat, kestävät hyvin kynsillä :) mattaa mutta glitteristä, Zoya voisi taas tehdä lisää näitä ;)

Löytyikö uusia tuttavuuksia?

Optiat, Pixi ja Picture Polish saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

24 kommenttia:

  1. Noi Avonin punat ovat ihana! Mun suosikki on myös Work It <3

    VastaaPoista
  2. Olen joskus kokeillut Dermosilin Skincomfort seerumia ja muistaakseni oli kiva tuote. Pitää varmaan verestää vanhoja muistoja ja kokeilla jossain välissä uudestaan. Mulle kelpaa kaikki mummojutut tosi hyvin;) :D

    VastaaPoista
  3. Oho, tuo kynsilakanpoistoaine tupsahti ostoslistalleni! Kahvikuorinnat on ihania 😊

    VastaaPoista
  4. Optiatin kuorinnat on kyllä ihania, oon käyttänyt jo kaksi purkkia. :)

    VastaaPoista
  5. Pixin suihke kuulostaa hurjan hyvältä! Pitäisi ehkä harkita ton testaamista :) Mulla on tosta Optiatin kuorinnasta pieni testikoko just tota samaa piparmintun tuoksua ja se osoittautui kyllä aivan ihanaksi. Tuoksu on myös tosi piristävä :)

    VastaaPoista
  6. Oikein kivankuuloisia tuotteita. :) Uusia minulle, yhtäkään en ole käyttänyt. Zoyasta lukenut kehuja. Harmi, kun on sen verran monta kynsilakanpoistoainetta kaapissa, muuten PP:n olisi mennyt heti ostoon.
    Tähän mennessä tammikuun suosikkeja ovat olleet Weledan 2in1 vartalon- ja hiustenpesutuotteet sekä Bette boksista tullut Lumenen seerumi ja Madaran pihlajavoide. Monia uusia tuotteita olen ottanut kokeiluun tässä kuussa. :)
    Aurinkoista päivää sinne. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja suosikkeja sinullakin :) Madaraa haluaisin kokeilla enemmän mutta kunhan on vanhoja käytetty pois...Aurinkoista päivää, tuuli on kova ja kylmä täälläpäin!

      Poista
  7. Nuo Zoyat♡♡ En oo vieläkään saanut hankkineen yhtään omaa!

    VastaaPoista
  8. Täälläkin on huomattu kosteuttavan ihosuihkeen hyödyt talven kuivattaman ihon hoidossa! :)
    Kivoja suosikkeja. Mitään näistä en ole kokeillut. Se hellävarainen kynsilakanpoistoaine jäi erityisesti kiinnostamaan. Sellaiselle ois kyllä tarvetta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsille on tärkeää ettei lotraa liian vahvoilla aineilla tähän vuodenaikaan ;)

      Poista
  9. Pixien kasvosuihke ja Optiatin kahvikuorinta kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Noi kaikki kahvikuorinnat on muutenkin niin ihania!

    VastaaPoista
  10. Mulla on just tuo sama Optiat kuorinta, mutta aijai kun se viilensi talvipakkasilla ihoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piparminttu tuotteet ovat vähän viilentävän tuntuisia mutta ihania <3

      Poista
  11. Ihanan näköinen tuo Zoyan punainen lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upean näköisiä pullossa mutta myös kynsilläkin <3

      Poista

Kiitos kommentista <3