maanantai 1. tammikuuta 2018

Marmorointia helpomman kautta sun muita kynsiä

Tässä taas päivän kynsiä hyvinkin pitkältä ajalta :) kaikki vähän sellaisia ettei niistä ihmeempää tarinaa ole. 

Picture Polish Saphira

Näillä kynsillä osallistuin CesarsShopin MoYou London laattakilpailuun. Käyttämäni laatta oli Sailor 05. Lakat Picture Polish Surf ja Saphira. Leimauksissa käytin Essien lakkaa Indigo To The Gallery ja valkeaa Konadia. Aluslakka NCLA First Base ja päällyslakka NCLA Gelous?. First Basea löytyy muuten Sokoksen valikoimasta, käy tsekkaamassa!

Picture Polish Surf

PB110015.ORF

Seuraavaksi Born Pretty Store testituote. Laatta BP-L006 sisältää klassisia kuvioita. Harmi etten saanut kuvioita nousemaan läpinäkyvällä silikonileimasimella, osa kuvioita nimittäin vaatisi tarkan kohdistamisen. Onneksi Cesarsin jumbo pelastaa aina ja nosti kuvat moitteetta. Sillä vaan ei pysty kohdistamaan, muuten tosi hyvä ja aina toimiva leimasin!

PB130078.ORF

Tarkoitus olikin leimata eläinkuosia mustan Color Club Revvvolutionin sekä Color Club French Tipin päälle. Leimauslakat ovat Konadin musta ja valkea. Käytin Konadin päällyslakkaa koska se ei sottaa leimoja. Onpa tuo Revvvolution muuten ihana pitkästä aikaa mutta tuoksu on aika tymäkkä nykylakkojen aikaan ;)

Color Club Revvvolution

PB130068.ORF

Nämäkin kynnet ovat tehty Born Pretty Storen testikamoista. Olen hullaantunut erilaista marmorointikuvioisista decaleista. Syynä se etten osaa ja jaksa marmoroida itse ;D tässä Sugar water decals paketissa tulee neljät erilaiset marmorointikuvoiset decalit. Nämä ovat niitä vedessä liuotettavia tarroja. 

PB140017.ORF

Yllätyin siitä miten läpinäkyviä ne ovatkin, oli syytäkin laittaa valkea lakka alle. Mulla valkosuklaan tuoksuinen tuoksulakka Color Club On Cloud Nine. Tämä on puolipeittävä crelly, eli antaa kahdella kerroksella luonnollisen valkoisen lopputuloksen. Tosi nätti Ranskalaisen manikyyrin kärjissä, ei ole sellainen liian luonnoton valkea. 

NCLA Like...Totally Valley Girl

NCLA Like...Totally Valley Girl

Muissa kynsissä minttuinen Essien Blosson Dandy ja vaaleanpunainen NCLA Like...Totally Valley Girl. Jotenkin herkät ja eteeriset kynnet, vaikkakaan eivät kovin talviset ;) tykkäsin kyllä mutta mietin olisinko tykännyt enemmän jos olisin nähnyt vaivan ja tehnyt marmoroinnit itse? Jaa-a, ehkä tyydyn jatkossakin huijaamaan ;)

NCLA Like...Totally Valley Girl

Jaksoitko lukea loppuun asti? Mistä kynsistä pidit eniten?

Linkitetyt tuotteet saatu blogin kautta.

18 kommenttia:

 1. Nuo sun kilpailukynnet oli kyllä ihan superhienot. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei niillä voittoa herunut mutta huvikseni vaan osallistuin :)

   Poista
 2. Ihan loistavat nuo marmori decalit 👌 hyvin menee läpi. Minusta kaikki oli hienoja 👍

  VastaaPoista
 3. Revvvolution-kynnet oli eniten mun mielee, sillä tuo lakka on kyllä tosi ihana. Parasta siinä on tietty se, että sillä pystyy leimaamaankin hyvin. :D

  VastaaPoista
 4. Ekat oli ihanimmat, koska biitsikynnet ovat mun lemppareita kesälakkauksissa.
  Pitäis taas marmoroida eli siis leimata tolla laatalla 😁

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai käyttää decaleita :DD ei mun pinna kestä normi-marmorointia.

   Poista
 5. Ihan huippua, että on tullut tollasia marmori decaleita kun normi marmorointi on ihan hirveetä hommaa! :D

  VastaaPoista
 6. Noi kilpailukynnet on ihan huikeat! <3 Mutta noi alimmatkin on tosi kivat, tykkäisin itselläni.

  VastaaPoista
 7. Minun huomioni kiinnittyi ensiksi Revvvolution-lakkaan. Se näytti upealta tänään. Saa oikaista marmoroinnissa. ;) Kivannäköisiä nuo swd:t. :) Kilpailukynnet myös oikein hienot. Kesä tulvahti talven keskelle noilla kynsillä. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 8. Tosi kivat marmoroinnit ja just tommosen marmorinnin mäkin just jaksan tehdä! :D Sun kisakynnet oli myös upeat! Ja samaan leimasimeen turvaudun myös minä, jos kuvion nostaminen määrästä on hankalaa. Tuo löllö ei ole koskaan pettänyt! :)

  VastaaPoista
 9. Kamalan vaikeita kysyt :) Ehkä eteerinen marmorointi miellytti eniten. Kilpailukynnet oli tosi hienot mutta nyt ei ole kesä. Ja eläinkuviot oli tosi kivat

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3