maanantai 29. tammikuuta 2018

Tammikuun kosmetiikkaostokset

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

Sain marraskuun kosmetiikkaostokset -postauksessa aika mielenkiintoisen kommentin: "Ootko miettiny, että pitäsit joskus kuukauden ajan shoppailulakkoa kosmetiikkaostoksista? :D ja tekisit siitä postauksen tyylillä "mitä jätin ostamatta". Ois kyllä tosi mielenkiintonen jos haluat kokeilla."

Toive tulikin sopivaan aikaan koska kuten kerroin, olen nyt osa-aikaisessa työssä. Rahat menevät laskuihin, kauppaan ja polttoaineeseen, mihinkään ylimääräiseen ei ole hirveästi varaa. Siksipä onkin tosi tärkeää miettiä mitä ostaa ja mitä on järkeä ostaa. Ehtiikö jonkun tosi kivan jutun ostaa myöhemminkin?

Peruin kampaajan ja kävin vain leikkauttamassa tässä kylän omalla kampaajalla. Se maksoi 27 euroa joten säästin yli 50 e! En ole langennut The Body Shopin alennuksiin enkä Jeffree Starin meikkeihin joita oli Sokoksella. En lue uutiskirjeitä enkä selaile nettikauppoja. En pyöri kaupoissa koska ne ovat keikkumista vaaravyöhykkeellä. Useampi juttu on mennyt himotuslistalle, taidan hankkia ne sitten kun töitä on joka päivä. 

Ihan ilman ostoksia en kuukautta ollut. Kokonaiseen ostolakkoon en ala, ihan turhaa itsensä kiusaamista ja koska nyt ei pakottavaa tarvetta lakkoilulle ole joten...muutama juttu tuli vielä tilattua tässä ihan kuun lopussa mutta listaan ne nyt ensi kuulle kun en ehtinyt kuvata ja kirjoittaa niitä tähän postaukseen.

Jouluna sain hieman lahjarahaa joten ajattelin tehdä tilauksen elevenille koska mulla oli alekoodi sinne. Tilasin Ciaten Glitter Flipin* jota olen himoinnut jo viikkokausia. Otin myös kokeiluun Mavalan pikakuivattajan* blogipostausta varten sekä yhden NYXin Liquid Suede Metallic mattapunan*. Tilaukseni oli 27 e. Ei ehkä kovin tarpeellinen mutta ajattelin että enkö kerrankin tuhlaisi lahjarahoja enkä aina laittaisi niitä vaan säästöön. 

P1040008.ORF

Koska en käy enää kampaajalla kaupungissa, joudun värjäämään ainakin jonkun aikaa itse. En taas osaa päättää mitä haluan, ehkä puran vähän pinkkiä väriä? Siksipä ostin L`orealin Colorista Fader shampoon jonka pitäisi purkaa suoraväriä. Mukaan tarttui myös pari It´s Skin kangasnaamiota sekä kyykkyhiusväri Garnierilta. Nämä kustansivat Citymarketista 17,8 euroa. 

PC300303.ORF

Ja sitten viikkoa myöhemmin mieli muuttui, en haluakaan enää mustia sivuja vaan ruskeat :D joten Garnierin kullanhohtoinen mahonginruskea matkaan, samalla ostin loppuneiden tilalle Pirkan meikinpuhdistuspyyhkeitä. Eli kuvan hankinnat 8 e. Mutta värjäsin silti mustat kun tämä väri ei ollutkaan hyvä vaaleaan pohjaan laitettuna. Mustan päällä voi olla parempi.

P1040005.ORF

Mulla oli muutamia vapaapäiviä ja halusin mennä kaupoille pyörimään. Kun mulla ei nyt sitten ole talvilomaa eikä täyttä kesälomaa, pidän lomaa tavallaan nyt. Kicksissä on ollut pari juttua mitkä kiinnostivat, menin vähän niitä katselemaan :) 
Ostin Smashboxin Primerin sekä Buxomin huulikiillon, Emotionin alesta mukaan rakastamani ja Lumenen lopettama Blueberry eyeliner sekä Kirkas sarjan kasvovesi. The Body Shopista mini shampoo sekä hoitis ja käsivoide. Matkukseen meni yht. 70 euroa. Hupsistakeikkaa...Postissa tuli Moyran leimauslaatta kirppisostona 4,50 e.

P1140066.ORF

P1140068.ORF

Tein myös pienen Oletkaunis.fi* tilauksen, halusin välttämättä saada uusia kangasnaamioita hauskoissa eläinkuoseissa. Nämä oli 11 euroa. 

Animalz By Mascue Bar

Olisin varmaan voinut selvitä halvemmalla, kuun alussa kun oli niin kovat säästöajatukset...kitukuukaudella meni siis kosmeen 137 euroa. Vähän kalliita nuo vapaapäivät ja kaupoissa pyörimiset ;) mutta ostin tarpeellisia ja pitkään mietittyjä. Ainahan sitä enemmänkin saisi menemään, voiko ajatella näin..
Kuun puolessa välin minua myös pyydettiin ihan vakituiseksi ja annettiin töitä joka päiväksi. Eli periaatteessa ei tarvinnut enää kituuttaa ja pelätä onko töitä ja sitä kautta rahaa...ihan kiva juttu siis :) 

Mitä sinä ostit tässä kuussa?

32 kommenttia:

  1. Onnea työkuvioista!
    Jaa että kyykkyväri, kesti Blondilla tajuta 😂
    Mitä ihmettä on tuo ciate? Ja smahsboxin primeri? Uuh! 😍 aika hyvinhän sie oot malttanut, ja ilmeisesti hyödyntänyt vaan alennuksia. 👍 itse ostin pitkästäaikaa eleveniltä, kun tarvitsin öljyputsarin. Whamisa onkin ihan loistava 👌 muuten en oo ostanut edes shampoota. Kampaajakäynneistä minäkin säästän. Tällä viikolla piti vetää taas "koko setti" mutta sniiduilen ja jätetään blondaus pois ja,leikkaaninenkin vähälle. Säästyy tunti ja 50€ 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you <3 se Whamisan öljyputsari on ihan huippu, hintansa veroinen! Kampaajalla voi kyllä säästää etenkin jos itse värjäilee...eikä tarvii istua kahta tuntia penkissä :)

      Poista
  2. Upeannäköisiä huulituotteita. Ciaten Glitter Flipistä en ole ennen kuullutkaan;)
    Mun mielestä sait aika ison kasan kivoja tuotteita 137 eurolla. Ei paha:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minustakaan, tein kyllä hyviä alelöytöjä koska pyörin kaupoissa kuitenkin todella harvoin!

      Poista
  3. Kyykkyhiusväri. :D Kiitos aamun ensimmäisistä nauruista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD toivottavasti on naurattanut päivän mittaan lisääkin ;)

      Poista
  4. Mä en ostanut joulukuussa kosmetiikkaa lainkaan ja olen nyt hyödyntänyt alet ihan kunnolla 😀 Olen ostanut mm.hiustuotteita. Parasta on ollut se, että on bongannut monia ostos/himotuslistalla olleita tuotteita hyvästä alesta, esim. yksi huulipuna ja kuoriva yövoide olivat tällaisia 😊

    VastaaPoista
  5. Onnea vakituisesta työpaikasta! :D
    Oli mielenkiintoista myös lukea mitä jätit ostamatta. Kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita olit ostanut. Kiva, kun löysit tuon Lumenen eyelinerin. Useamman kerran, kun olen nähnyt sen kaupoissa vielä, muistan sinun pitävän siitä. Minua kiinnostaa esittely noista It's skin -kangasnaamioista ja TBS:n Fuji-sampoosta.
    Noita Buxomin huulituotteita katselin itsekin Kicksissä, mutta onnistuin olemaan ostamatta. Oma ostolakkoni on pitänyt hyvin. Täytyi oikein miettiä, mitä olen tammikuussa ostanut. ;) Supermoodin putsarin ja miselliveden, dotting toolin, pinsetit, Weledan huulivoiteen, deodorantin ja yhden kynsilakan. Ostot noin 45 euroa kiitos alennusmyyntien. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Et sinäkään pahemmin tuhlaillut. Ostit vaan järkeviä juttuja :) tuo eyeliner oli niin lemppari ja harmittaa että se lopetettiin. Onneksi olen löytänyt NYXiltä uuden yhtä hyvän ellei paremman :) Pitää muistaa kirjoitella nuista, kangasnaamioista ainakin loppuneissa. En ole kokeillut niitä vielä!

      Poista
  6. Noi NYX:n Liquid Suede Metallic punat on niin kauniita<3 Ja ei oo ollenkaan paha summa, kun kerran oli tarpeellisia juttuja noi ostokset :) Mä pääsin onneksi alle sadalla eurolla nyt tammikussa, kun oli myös vähän pakko laittaa kosmetiikan (ja kaiken muun ylimääräisen) kohdalta rahahanat tiukemmalle. Silti jotain pientä ja myöskin tarpeellista tuli hankittua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et sinäkään pahasti tuhlannut :) ostin sävyn Bella ja se oli just sopiva <3

      Poista
  7. Smashboxin primer kiinnitti heti huomioni, vaikuttaa pullotekstien perusteella tuotteelta, josta varmasti pitäisin. Tammikuun alet oli kyllä pahat ja rahaa kului kosmetiikkaan jonkun verran... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vieläpä vältin Sokoksen alet ;)) pitää kertoilla Smashboxista joskus lisää!

      Poista
  8. Mulla suorastaan räjähti shoppailut tuossa kuun puolivälin jälkeen käsistä - katsotaan tuossa helmikuun alussa minkälaiseksi tammikuun saldo sitten kokonaisuudessaan paisui, melkein toivon, että osa tilauksista saapuu minulle vasta helmikuussa xD

    VastaaPoista
  9. Mahtavaa että sait kokopäiväisen työn taas, onnea! :)

    Mielenkiintoisia ostoksiakin oot tehnyt. Tuo Nyxin punahan on yksi mun ihan suosikeista, kiva nähdä mitä sä tykkäät siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tykkään kovasti NYXin punasta, todella miellyttävä koostumus ja Bella-sävykin meni nappiin :)

      Poista
  10. Kiva kuulla siun mietteet tuosta Ciatesta! Itselleni se oli aikamoinen pettymys :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin! En haluakaan mega-glitter huulia, ei sellaisia voisi käyttää töissä :)

      Poista
  11. Onnea vakkarityöstä! :) Mä en tiedä loppuuko mun työt vuoden vaihteessa vai ei, se on pitkälti itsestä kiinni saanko hommattua rahoituksen uudellen projektille. Mutta en jaksa nyt sitä vielä murehtia, tässä on vielä vajaa vuosi aikaa. :)

    Mulla just töiden vuoksi ostelut jäi aika vähäisiksi kun en ehtinyt kauppoihin pyörimään, vaan tein taas aika paljon ylitöitä kun deadlinet lähestyi. Nyt pitäisi helmikuussa hellittää vähän, mutta se jää taas nähtäväksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onhan tässä aikaa kyllä mutta toivotaan parasta ja pidetään peukkuja :) mä en kyllä suoraan sanottuna jaksaisi sun työtahtia. En pysty olemaan työssä joka stressaa, jossa on deadlineja tai ylitöitä. Ehkä se joillekin sopii mutta mulle ei ollenkaan..

      Poista
  12. Kivoja ostoksia! :) Mä päädyin ottamaan opintolainan nyt viimein, kun muuten olisi rahat loppunut jo ajat sitten. Ja noh, tulihan sitä sitten shoppailtua :D Mutta nyt sain hankittua paljon semmoisia juttuja, jotka on ollut pitkään hankintalistalla, niin ei tarvi nyt ihan heti ostellakaan mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, on tosi kiva ostaa jotain todella pitkään harkittua :)

      Poista
  13. Onnea kokoaikaisesta työstä! Toivottavasti olet viihtynyt.
    Omat shoppailut lähti vähän lapasesta kun uusin hiustuotteet ja ne olivat siitä kalleimmasta päästä. Sen kyllä huomaa vaikuttavuudessakin.
    Se pisti silmään ettet ostanut yhtään luomiväriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen viihtynyt erittäin hyvin ja töissä on pitkästä aikaa mukavaa :) blogille on ollut huomattavasti vähemmän aikaa mutta jospa se tästä. Meinasin sanoa etten ostanut yhtään kynsilakkaakaan mutta olihan siellä päällyslakka ;) luomivärien kohdalla tilanne korjaantuukin sitten helmikuussa ;)

      Poista
  14. Helposti käy niin, että rahaa kuluu jos sitä koettaa säästää :D. Mulla meni Sokokselle tässä kuussa reilu satanen, mutta tein alesta tosi hyviä löytöjä. Netissä oli paljon paremmat alet kuin myymälässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kiersin Sokkarin alen, en uskalla mennä nettikauppaan ;)

      Poista
  15. Ciate on ihan liian kuivaa, plus siihen glitteriä niin auuu, pari päivää rohtona huulet.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3