keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Tammikuun Bette Box

Tänään onkin ollut toiminnantäyteinen päivä. Olen herännyt jo neljältä ruokkimaan kissan 6 tuntia ennen nukutusta. Sitten en saanut enää unta koska jännitti niin paljon miten matka sujuu matkapahoinnista kärsivän kissan kanssa. Alkumatka oli naukumista, parit kakat ja oksennukset tuli mutta sitten oltiin lääkärissä. Sinne se Pipsa-kulta jäi ja me lähdimme ystäväni kanssa viettämään shoppailupäivää :) ajatuksena oli myös kopata kyytiin päivällä Smart postiin saapuva tammikuun Bette Box.

P1100005.ORF

P1100008.ORF

Tammikuun 2018 Bette Box on teemaltaan Uuden vuoden trendit haltuun. Vuonna 2018 kiiltävät huulet ja näyttävät ripset tekevät paluun. Boxista löytyikin kiilto mutta ripsiväri jäi uupumaan, sen tilalle oli valittu ripsiharja- ja kampa. Mutta kurkataanpa tarkemmin boxiin!

P1100023.ORF

Ibero ripsiharja- ja kampa
Eiköhän tällekin tule käyttöä mutta olisin tosiaan itse valinnut boxiin ripsivärin jos teeman mukaan mennään ;) 5,90 e

P1100025.ORF

Lumene Nordic Seduction huulikiilto
Kerrankin Bettessä tulee nudekiilto ainaisten pieleen menevien värien tilalla! Tosi kiva kokeilla tätä, sävy Heleys on just mun mieleeni. Täysikokoinen tuote / 17,90 e. 

P1100021.ORF

Simple Eye Make-Up Remover silmämeikinpoistolaput
Palkitut silmämeikinpoistolaput, ihan mukava testata. Kiva että boxissa on ollut Simplen tuotteita :) Täysikokoinen tuote / 3,95 e.

P1100017.ORF

Lierac Hydragenist seerumi
Sopii kaikille ihotyypeille, kosteuttaa intensiivisesti ja AHA-hapot uudistavat ihoa. Huipputuote, mulla onkin tämä jo ennestään. Harmi tavallaan että tuli tuttu tuote mutta todella hyvä valinta boxiin! Näytekoko 8 ml. Myyntikoko 30 ml / 52 e.

P1100015.ORF

Pitkäaikaisen tilaajan lahjana Back To The Roots kosteuttava ja kuoriva shampoo. Ohoh mikä lahja! 250 ml kokoisen shampoon arvo on 13,90 e. Vaikuttaa tosi hyvältä ja tarpeelliselta tuotteelta. Olisipa ollut vaisu boxi ilman tätä, tämä pelasti paljon!

P1100019.ORF

Kuten myös Pepsodentin matkakokoinen hammastahna ;) sekä Twinings teenäytteet joista minä olin että jee!! Infuso haudukkeet on valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista. Boxissa tuli kolme eri makua. Tykkään!

P1100012.ORF

Kertokaahan mielipiteitä boxista! Olisiko ollut vähän vajaan oloinen ilman isoa shampoota ja näytekokoja? Mitä tykkäätte muuten teepussinäytteistä kauneusboxissa? Boxin arvo on n. 47 euroa karkeasti laskettuna, lahjat mukaan lukien 61 e. Ylitti kyllä taas kerran maksetun hinnan. Minusta kiva boxi, en pettynyt mihinkään ja kaikki tulee käyttöön. Ilmaislahjukset nostivat pisteitä, niiden kanssa boxiin tuli enemmän täyden tuntua ja uusien tuotteiden tuomaa viehätystä. 

ps. Pipsalla meni kaikki hyvin ja täällä virkoillaan. Illalla on luvassa ruokaa ja hellimistä, on ollut raskas päivä pienelle potilaallekin.

Oman Bette Boxin voit tilata tästä!


Postaus sisältää mainoslinkkejä. Boxi saatu pr-näytteenä.

30 kommenttia:

  1. Mä kans tykkäsin noista teehaudukkeista ja ihan mielellään jotain tuonkaltaista aina silloin tällöin boxin mukana testiin otankin :)

    Muita fiiliksiä voi vilkaista juuri äsken naputtelemasta postauksestani:
    https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/01/bette-box-tammikuu-2018.html

    VastaaPoista
  2. Manailin jo aiemmin että olipa tylsä boxi, mutta tuo shampoo pelastaa paljon, ja kun ei vieläpä ole mikään miniputeli. Minäkin olen siis pitkäaikaistilaaja niin kaitpa se minunkin boxistani löytyy. Teen juojana on kiva päästä testaamaan noita juttuja, ja seerumit on aina tervetulleita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoja ajatuksia, monta kivaa juttua tässä boxissa :)

      Poista
  3. Oli aika vaisu boxi. :/ Mulle ei tule noita pitkäaikaistilaajan lahjoja ja monta kertaa värikosmetiikka olisi ollut muuten mieleeni, mutta sävy aina väärä. Nytkin huulikiilto oli todella tumma (nro 12) ja viimeksi joulukuun boxissa sain barbipinkin kynsilakan. Olisi mukava jos sävyt joskus sattuisi itselleni kohdalleen, kun muuten boxeista tykkään..


    -Milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tässä kiillossa oli vaihtelua...kerrankin mulle sattui sävy kohdilleen. Tosi harmi että sulla on sävyt menneet vähän pieleen! Ei ne aina mullakaan ole ihan nappiin osuneet. Mutta muu sisältö on sitten miellyttänyt, toivottavasti sinuakin :)

      Poista
  4. Avasin itsekin hetki sitten oman Betteboksini. Sinulla oli oikein kivanvärinen huulikiilto. Minun boksistani löytyi huurteisen kimaltava vaaleanpunainen nro 6 kesä. En itse ostaisi sen väristä huulikiiltoa, mutta nyt pääsee kokeilemaan. ;) Ripsikampa vaikutti toimivalta. Teemaan liittyen ripsiväri olisi ollut sopiva, mutten tarvitse juuri nyt uutta, joten ei haittaa minua. ;) Lieracia on kiva päästä kokeilemaan.
    Simplen vastaava tuote on ollut noin 4 vuotta sitten boksissa. Ei kiinnosta minua niin paljon.
    Teenäytteet olivat mukavaa vaihtelua. Hammastahna onneksi pieni, niin loppuukin joskus.
    Sampoo oli mieluisa. Toivottavasti toimii myös käytössä.
    Kokonaisuutena ihan kiva. Jos sampoota ei olisi ollut, olisi jäänyt vajaaksi.

    Pikaista virkoamista kisulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samoja ajatuksia kuin minulla :) Pipsa on jo toipunut mutta nyt on pientä kränää Liisan kanssa. Liisa jotenkin vaistosi että Pipsa on käynyt lääkärissä ja sähisee sekä murisee Pipsalle koko ajan. Jospa tämä tästä..

      Poista
  5. Boksi oli musta ihan kiva, mutta tosiaa kuten omankin blogin puolella mainitsin, ilman tota pitkäaikaistilaajien tuotetta sisältö olis ollut tosi vaisu. Harmittaa suuresti kaikkien niiden puolesta, jotka eivät pitkäaikaistilaajia vielä ole! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman sitä boxi on kyllä vaisun oloinen, harmi että kaikilla ei nyt ollut samanlainen sisältö :(

      Poista
  6. Minä kyllä petyin. Ei tule pitkäaikaistilaajan lahjaa enää, kun pidin välillä taukoa bokseista. Mulla myös tumma kiilto, sävy 12. Meni ihan metsään. Ripsiharjoja on ennestään, meikinpoistolaput on ihan kiva testata, hammastahna, seeruminäyte ja teet perus"roinaa". Tuo shampoo olisi tosiaan pelastanut muuten surkean boksin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi ettet tykännyt. Seeruminäyte on muuten aika hintava ja todella laadukas, kannattaa kokeilla :) mä tykkäsin uutuus teenäytteistä, teetä kun juon muutoinkin paljon :)

      Poista
  7. Mä en edes ole vielä saanut omaani, mutta oli pakko mennä katteleen muiden postauksia tämän kuun bettestä :D Melko ”tylsä” sisältö, mutta onneksi joukosta löytyy ihan kivojakin tuotteita. Itse en kosmetiikka boksiin kaipaile tee pusseja, mutta nekin varmasti tulee käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään halua jatkuvasti niitä mutta kiva kokeilla jos ne saa "kaupan päälle" ;)

      Poista
  8. Tuo shampoo kyllä pelastaa paljon.

    Paranemisia Pipsalle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) Pipsa kiittää ja on jo toipunut traumaattisesta automatkasta ;)

      Poista
  9. Miunkin mielestä boxi oli tällä kertaa aika tylsä, tosin tavallaan ei ihme, sillä loppuvuoden marras - ja joulukuun boxit olivat lähes loistavia. Itsekin muuten juuri julkaisin tälläisen samaisen postauksen :)

    http://ellavilhelmiinaa.blogspot.fi/2018/01/tammikuun-bette-box.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukuun boxi oli kyllä niin loistava että siitä on vaikea pistää paremmaksi ;)

      Poista
  10. Kyllä olisi ollut aika pettymys ilman tuota shampoota. Siitä tykkäsin kyllä kun eilen sitä kokeilin. Tuntui pesevän hyvin eikä jäänyt päänahka kutisevaksi. Huulikiilto tuli itselle lällyn vaaleanpunaisena ja arvon että avaanko sitä ollenkaan vai annanko suoraan eteenpäin. Minulle sopivin olisi ollut se tumma sävy ja tuo nudekin olisi ollut parempi. Tuolla ripsiharja/kampa systeemillä en tee mitään. Nuo silmämeikin poistoliinat tuli joskus liv boxista ja olivat silloin ainakin aika huonoja. Ei niillä ainakaan vedenkestävä meikki lähtenyt ja sai kyllä hangata, jos mitään meikkejä halusi niillä poistaa. Voi olla että jäävät avaamatta ja käyttämättä. Haudukejuomapusseista tykkäsin ja inkivääri-sitruunan join äsken. Oli oikein hyvää. Voisin joskus jopa ostaa sitä. Kaiken kaikkiaan siis ei oikein mieleinen boxi mutta shampoo ja inkivääri pelasti ja tulee tuo seerumikin käytettyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en muista mutta voi olla että ne on LivBoxissa aikoinaan tulleet. Mä en ikinä oletakaan että niillä meikki lähtee yksinään. Pyyhin vaan rippeet pois liinoilla :) Kiva kuulla että tee oli hyvää, mä en ole vielä maistanut :)

      Poista
  11. Omasta mielestä ihan ok boxi, vaikka olisi siihen vielä tuo shampoo mahtunut, mitä en siis saanut ;) Osaatko sanoa kauanko pitää olla tilaaja että alkaa saamaan noita pitkäaikaistilaajan lahjoja? Itsellä tulee juuri vuosi täyteen, enkä aikakaan vielä ole kyllästynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta se on vuosi yhteen putkeen, sitten alkaa samaan näitä extralahjoja :) tai sitten se oli vähempi aika mutta piti olla että tilaus oli koko ajan voimassa :) Tosi kiva kuulla että olet tykännyt boxista <3

      Poista
  12. Todella mitäänsanomaton boksi. Minkälainen aika vaaditaan, että luetaan pitkäaikaistilajaksi? Itse pohdin vielä, aionko enää jatkaa, koska viime paketeissa on ollut ihan kivoja pitkäaikaisetuja ja nehän ei mulle asti ole tulleet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sen tilauksen välillä katkaisee, se tilaus alkaa aina "alusta" eli pitiköhän se olla vuosi että on pitkäaikaistilaaja. Ilmeisemmin jos Anonyymi ylempänä on tilannut just vuoden eikä vielä saanut lahjaa :)

      Poista
  13. Hyvä kun en tilannut. Oli näköjään todella kehno boksi. Boksien taso on ollut jo pitkään laskussa. Harmi sinänsä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä voi samaistua, joulukuun boksi oli todella loistava. Ihmettelen suuresti jos sitä joku haukkuu kehnoksi, arvokin oli moninkertainen maksettuun hintaan nähden :)

      Poista
  14. Itse tilasin ensimmäistä kertaa (tai itse asiassa sain joululahjana siskolta tämän tammikuun boxin) ja oli kyllä vähän pettymys. Minullakin huulikiilto oli kovin voimakas ja tumma punainen, jota ei ihan joka tilanteessa käytetäkään. Seerumi oli mielenkiintoinen ja kyllä teetkin aina juotua tulee, mutta täytyy kyllä vielä harkita uudelleen tilauksen jatkamista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä kokeilla useampi boksi :) ensi kuun boksi voi olla taas paljon parempi, ystävänpäiväkin kun lähestyy. Mutta siitä olen samaa mieltä että ilman shampoota tämä boksi oli vaisun oloinen :) ehkäpä siis ensi kuussa parempaa, onneksi boksin arvo on kuitenkin aina kattanut maksetun hinnan ;)

      Poista
  15. Minun mielestä olisi jäänyt vajaan tuntuiseksi ilman tuota pitkäaikaistilaajan shampoota. Olen itse ihmetellyt sitä, ettei missään boksissa ole ollut hypetettyä True Mystic-mascaraa, tähän teemaanhan se olisi sopinut loistavasti?

    https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun olisi ollut, on nimittäin ihan huippu mascara :)

      Poista

Kiitos kommentista <3