tiistai 30. tammikuuta 2018

Päivän meikki - unohdetut Diorin viisikot

On muuten jänskä nähdä miten viisikot on unohdettu nykyään ihan kokonaan. Kukaan ei enää niitä käytä, kukaan ei niillä meikkaa. Uusia viisikkoja ja hihkumisia hankinnoista ei näy blogeissa. Miksi näin?

PC060045.ORF

Mullakin on kausia jolloin unohdan ne täysin. Kunnes taas sattumalta ne muistan ja intoudun meikkaamaan kaikilla ihanilla erilaisilla! On niissä vaan se oma juttunsa! Värit natsaavat saumattomasti yhteen, häivyttyvät hyvin ja laatumeikeissä on kyllä eroa halpikseen. Kyllä mä näitä edelleen käyttäisin ja ostaisin elleivät hinnat olisi nykypäivänä niin älyttömät. Ennen viisikkoja sai Strawberrynetistä 35 eurolla eikä ne suomessakaan maksaneet kuin 50 e. Nykyään yli 70 e...

Cuir Cannage
Jumaliste kun tässä on laatu kohdillaan...jumalaisen kaunis jälki vähällä vaivalla. Tykkään! Voi kun aina olisi tälläinen onnistuminen kulmakarvojen kanssa ;)

Dior Cuir Cannage

Dior Cuir Cannage

Trafalgar
Harmi kun silmät olivat taas sitä mieltä että yritäppäs eyelineriä...joskus mietin aiheuttaako joku meikki tuon vuotamisen. Koska mulla ei silmät vuoda aamuisin mutta alappa meikata...siinä vaiheessa kun on eyeliner ja ripsiväri laitettu niin tulva alkaa. Silmää ärsyttää ja se vuotaa. Eikä se auta että joutuu menemään heti koiran kanssa ulos, tuuli ja pakkanen pahentavat vuotamista.

Tein Trafalgarilla ihanan meikin mutta kuvat epäonnistuivat. Talvella kun meikkikuvien ottaminen on ajoitettava klo 12-13 välille ja on toivottava  ettei ole liian harmaata ;) tämä oli uusi versio edellisestä. Trafalgarilla meikkaan aikalailla samalla tavalla aina. Tuo karpalo on se juju. Trafalgar on kyllä hienoimpia viisikkoja. 

Dior Trafalgar

Dior Trafalgar

Atlantique
Tässä tykkään sinisen ja lämpimän ruskean kontrastista. 

Dior Atlantique

Haluaisitteko nähdä enemmän viisikoilla tehtyjä meikkejä? Toiveita saa myös esittää palettien suhteen ;)

26 kommenttia:

  1. Juu aina on ilo ihailla sun meikkejä 😍👌
    Trafalgar on hieno. Harmittaa,vähän kun se olis aikanaan ollu puoleen hintaan meidän emotionissa.. en sit ostanu 😬

    VastaaPoista
  2. Aivan upeita meikkejä taas! Erityisesti pidin ensimmäisestä. :)
    Näitä paletteja olen ihaillut lähinnä ale-aikaan, mutta silloinkin ne ovat mielestäni sen verran hinnakkaita, että jäävät ostamatta.
    Mutta on ne kauniita, kuin koruja itse luomiväritkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nämä paletit ovat pieniä aarteita, onneksi on tullut haalittua kun nykyään en niin seuraa Diorin kokoelmia enää..

      Poista
  3. Itse vasta eilen omia viisikoitani hypistelin, mutta päädyin kuitenkin meikin tekemään jollain muulla - pitäisiköhän tänään napata joku niistä taas pitkästä aikaa käyttöön :)

    VastaaPoista
  4. Sinäkin vastasit jo kysymykseen. :D No siksi, että ne ovat niin kalliita. :/ Todella kauniita meikkejä teit näillä. :)
    Kiva teema. Seuraavaksi kentien jonkin toisen merkin paleteilla tehtyjä meikkejä? Kyllä uusinta Diorin viisikoillakin käy. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta, laitetaanpa vähän pohdinnan alle, mikä merkki se voisi olla :)

      Poista
  5. Aah, mulla tuli tästä kamalan nostalginen olo! Itseltä löytyi aikoinaan monia viisikoita. Nykyään ei taida olla enää ainuttakaan jäljellä. Juuri heitin pois toisen Diorin poskipunistakin. Olen jotenkin ollut enemmän koukuttunut viime aikoina heidän tuoksuihin ja huulituotteisiin. Ja ehdottomasti haluan nähdä lisää näitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän näitä tule vielä lisää ;) hajuvesipullot ovat itsessään niin kauniita että ei ihme jos niihin koukuttuu.

      Poista
  6. Cuir Cannage on minunkin suosikkini! Se on päivittäisessä käytössä. :)

    VastaaPoista
  7. Onhan viisikot ihania, minullakin on kaksi, Sunset Cafe ja Tutu. Mutta niinkuin kirjoitat, ne ovat nykyään älyttömän kalliita. Kun markkinoille on viime vuosina tullut paljon laadukkaiden merkkien isoja paletteja niin sinnehän se valinta osuu. En enää oikein koe, että saisin viisikoista samalla lailla vastinetta rahoilleni.

    Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, samalla rahalla saa jo Urban Decayn ison paletin!

      Poista
  8. No JUST tänään juttelin Sensaisti-Marin kanssa Stockalla uusista viisikoista, et ei niistä hihku enää ketään..! Tän hetken kokoelmassa on kans tosi nättiä viisikkoa, Flirt ja joku toinen. Harmi että ne on tosiaan niin kalliita... :/ Muuten olisin ostanut sen Flirtin..!

    T. Martina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se hinta on ihan älytön, sillä saa jo kaksi muuta laadukasta luomiväripalettia...tai yhden ison UD:n..

      Poista
  9. Mielellään näkisin lisää näitä :)
    Kiitos inspiraatiosta jälleen kerran, käväsin noukkimassa oman ainokaisen viisikkoni, Tropical lightin, kaapista meikkipöydälle ;) Miltäköhän vuodelta sekin on.. No hyvältä se vielä näyttää, taidanpa kokeilla tänään pitkästä aikaa! t.Marie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tropical Lights on ihana viisikko <3 lempparini on se taupe ja tummempi vihreä.

      Poista
  10. Se on de hinta... Dior hinnoitteli itsensä pois monen meikkiharrastajan ulottumattomiin. Tai ainakin mulla on iso kynnys maksaa 71€ viidestä luomiväristä kun samalla rahalla saa jo useamman laadukkaankin paletin muilta merkeiltä :(

    VastaaPoista
  11. Ei oo hirmu kauaa kun Trafalgarilla meikkasin, ihana paletti! Cuir cannagea oon laittanu äidille.
    On vaan niin paljon kaikkee että vanhemmat jää väkisin käyttämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on mutta yritän kuitenkin ehtiä meikata vanhoillakin!

      Poista
  12. Mä ainakin vieläkin fiilistelen vanhoja Diorin viisikoitani. Ne ja Guerlainin vanhat nelikot on jemmani helmiä. Kadun Naked palettien hommaamista mutten Dioreita. Nykyinen viisikkojen hinta on Suomessa älytön. Kaikki omat ostin aikanaan alesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään osta enää suomihinnoin, aivan liikaa nykyään...miksi kadut Nakujen hommaamista?

      Poista
    2. Naked-paleteissa on reilusti puolet sävyistä sellaisia joista pidän tosi paljon. Loppuja taas en ole paljoa käyttänyt. Tajusin omista meikkitavoista sen, että valmiiksi kootuissa paleteissa suosin itse sellaisia paletteja, joissa on luomivärejä 1-6 kpl. Inglotin paletit on sitten asia erikseen, koska ne saa kustomoitua omien mieltymysten mukaiseksi.

      Omistan Naked-paleteista 1, 2 ja 3, mutta olen ostanut itse vain yhden: Naked 1. Naked 2 tuli rikkinäisenä postissa ja siitä ei siksi tarvinnut maksaa. Naked 3 sain sisareltani vaihdossa muuhun kosmetiikkaan. Paleteissa on toimiva idea, mutta niiden koon takia en vain ole käyttänyt niitä yhtä paljon kuin pienempiä palettejani, mitä tapaa toki yritän muuttaa. Depottaus ei kiinnosta myöskään nyt kun luomivärejä on niin paljon jäljellä originaalipakkauksessa. Ehkä jos saisin ne lempisävyt käytettyä niin depottaisin loput sävyt ja katsoisin saisinko sillä tavalla toimivampia väriyhdistelmiä itselle.

      Poista
    3. No joo totta kyllä, itsekin käytän Nakuista vaan niitä tiettyjä sävyjä... :D

      Poista

Kiitos kommentista <3