sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Leimattua tekstiä ja holoa

Minulla oli vielä testaamatta yksi Born Pretty Storen laatta. Se sisältää erilaisia tekstejä joita tulee silloin tällöin käytettyä. Mulla ei muistaakseni ole ennestään kuin yksi tekstilaatta ja tympii kyllä aina käyttää sitä samaa :) nytpähän on uusi laatta, toivottavasti toimii hyvin!

Lakkasin kynnet violetilla Color Clubin hololla Wild At Heart. Tämä onkin vanhimpia lakkojani ja joutuukin nyt eläkkeelle. Haisee kyllä aivan karmealta verrattuna nykylakkoihin! Nätti hento holo se on mutta eiköhän esim. NCLA:lla ole vastaavia värejä! Koostumus on myöskin hieman paksuuntunut joten bye bye.

Color Club Go With The Flow

Nimettömään uudempaa Color Clubia. Onpa ihana lakata lakalla joka ei käryä! Ja on muuten hyvä levittää, tämä uusi sivellin on rakkautta. Nimettömän lakka on siis kesän Mood Change lakka Go With The Flow. Kynnellä laventeli, kärjistä violetti. Tätä kaksi kerrosta. 

PB200235.ORF

Leimauslakkana mulla on Color Clubin Save The Date. Leimasin sillä Wild At Heart kynnet ja nimettömässä on Blue Sean water decal. BP-X30 laatta toimi hyvin ja leimauksista tuli kivat. Color Clubin metallilakat ovat muuten oivallisia leimaukseen, vink vink ;)

Color Club Wild At Heart

Ainut että nimetön tahtoi olla koko ajana yksivärinen sisällä, meillä on niin viileää. Mutta kylläpä heti kun lähdin lenkille, väriä haluttiin vaihtaa! Sitä niin reteästi helotettiin lila-violettina ja niin nättinä! Olisipa taas pitänyt olla se kamera lenkillä mukana. Ajattelin että otan kyllä heti kotona lisää kuvia. Noh, heti kun pääsin kotiin, nimetön sanoi ähäkutti, olenpa taas yksivärinen! No oleppa sitten siinä! 

Kannattaa tsekata nuo Color Clubin Mood Change lakat. Nuohan on tosi nättejä vaikkapa nimettömässä ja keskisormessa jos tykkää tehdä tälläisiä monivärisiä lakkauksia. Minusta nuo ovat vuoden parhaita lakkoja ehdottomasti. Parasta myös etteivät ole sidottuja pelkkään kesäaikaan vaan vaihtavat väriä myös talvella :)

Mitä tykkäät kynsistä? Oletko höperönä näihin Mood Change -lakkoihin?

Käytetyt tuotteet pr-näytteitä.  

15 kommenttia:

  1. Onpa ihanan väriset kynnet! Niin kauniit taas kerran<3 :)

    VastaaPoista
  2. Nättejä liloja ja CC Mood Changet ovat tosi mielenkiintoisia. Mulla on vasta 2 mutta varmasti tulee lisää.
    Oikein kiva kokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin niistä kaikista, pari vaan taisin antaa kaverille swatchauksen jälkeen. Niissä on kyllä tosi ihania värejä :) Kiitos!

      Poista
  3. Nyt on kyllä superkauniit kynnet <3

    VastaaPoista
  4. Todella kauniit ja ihanan väriset kynnet. <3

    VastaaPoista
  5. Oi että, on kyllä kauniit! 💖 ja tuo mood change -lakka on myös ihana :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat! Jotenkin harmoniset. Viihtyisin tällaisissa vaikka kuinka kauan. :)
    Mulla on 1 Mood Change -lakka, ja ihastuin siihen ikihyviksi. Se on se oranssi, niin se kyllä odottelee kesää, mutta moni näistä käy talveenkin mainiosti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mood lakoissa on kyllä talvisävyjäkin vaikka pääosin ovat kesäisiä :) ja onneksi väri vaihtuu talvellakin.

      Poista
  7. Nätti kokonaisuus. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3