maanantai 22. tammikuuta 2018

Konad uutuuksia CesarsShopissa!

Yhteistyössä CesarsShop, postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Tälle päivälle oikeaa kynsipornoa Konad-faneille ;) Cesariin saapui kuun alkupuolella iso läjä uutuuksia Konadilta. Sain tuotteita esiteltäväksi, magneettilakat näittekin jo tässä. Ajattelin tehdä tälläisen isomman koontipostauksen jossa on kaikki uutuudet, kerron myös vähän tarkemmin käyttökokemuksia niistä joita olen jo kokeillut :)

Konad Square Barabapa

Konad on saanut uuden Limited Edition Barabapa -ilmeen! Square laatoista löydät laatat Honeymoon ja Happy, molemmissa Konad x Barabapa kuvioita. Square laatat toimivat hyvin ja maksavat 6,90 e. Kuvioiden koko 2 x 2 cm.
Square laattoja on muuten 38 erilaista, pääset selaamaan ne kaikki tästä. Uusimmissa on yksittäisiä lumihiutaleita ja villapaitakuvioita, kyllä niitä vielä ehtii leimata vaikka joulu meni jo ;) muutenkin Squareissa on minusta hyviä aiheita ja kuviot ovat ihanan isoja. Niitä voi leimata pystyttäin, sivuttain tai osittain, vaan mielikuvitus on rajana!

Barabapa tuotteita saa myös seteissä jotka maksavat 23,90 e.

P1050132.ORF

Myös huippuhyvät Konad perusvärit eli musta ja valkea, löytyvät 6,90 e maksavassa 10 ml kokoisessa Special pullossa. Tykkään enemmän neliskanttisesta pullosta kuin perinteisestä Konadista, makuasioita nämä kuitenkin ovat.

Desktop1

Tästä sarjasta löytyy läpinäkyviä Clear -stamppereita; punainen Happy ja keltainen Honeymoon. Leimasimen koko on 4,5 x 3,2 cm ja se istuu hyvin käteen. Leimasimesta tipahtaa scraper pois ja näin voit tähdätä kuviota. Molemmat stampperit ovat ensituntumalta samanlaisia ja painuvat hyvin kynnelle. Ovat aika löllöjä eli oikeastaan just sellaisia jotka toimivat ja kaartuvat hyvin kynsillä. Näistä tulikin siis kertaheitolle mun uusia lemppareita! 6,90 e hintaan todella loistava leimasin!

Leimasin on niin matala että se kohdistuu vaivatta kynnelle ja painaa kuvion hyvin. Se ei väännä kuviota eikä katkaise. Pystyy vähän keinuttamaan puolelta toiselle eikä kuvio vieläkään katkea. Kuviot ovat nousseet kokonaisina ja ilman riekaleita. Kerrassaan mainioita leimasimia, ei kannata hieman lapsellisen ulkonäön antaa hämätä! Myös scraper pyyhkii hyvin ja on sopivan kova. Onpa taas kivaa leimata kun on uusia hyviä välineitä!

Puhdista stamper teippirullalla ja säilytä se alkuperäisessä pakkauksessaan. Leimasimen leimauspäällä ei ole suojakoteloa mutta se säilyy pakkauksessaan. Itse en halua että ajan myötä leimasimen pää on pölyssä tai se koskettaa muita saman lootan asukkeja eli leimasimia, lakkoja yms. säilyy pidempään siistinä eikä pää ainakaan kulu. Vai olenko supertarkka välineitteni kanssa :D 

P1050095.ORF

Vasemmalla oleva Top Coat Violet suojaa värilakkaa kulumiselta ja kolhuilta. Se antaa kirkastavan pinnan ja auttaa lakkausta kuivumaan nopeammin. Antaa hyvän kiillon ja näyttää kynnellä erityisen kirkkaalta kuten jo pullosta voi todeta. Suositus tälle!

Top Coat Transparent on perinteisempi päällyslakka suojaamaan lakkausta ja antamaan sille pidempää kestoa. Konadin lakoissa on hinta/laatusuhde kohdillaan. Iso 15 ml pullo maksaa 8,90 e. Näissä on hyvä, pitkä suti jolla on hyvä lakata. Ja ainakin mulla iso pullo kestää pitkään.

Jos olet etsinyt kosteuttavaa aluslakkaa joka ei liiaksi koveta kynttä, suosittelen tutustumaan Opaque Pink Base Coatiin. Se suojaa kynttä värjäytymiseltä ja auttaa värilakkaa kuivumaan nopeammin. Aluslakka sisältää mm. e-vitamiinia joka auttaa korjaamaan vaurioituneita kynsiä. Kaunis persikan sävy sopii vaikka yksinään käytettäväksi.
Top Coat Pearl sisältää hentoisia glitterhippuja. Se antaa kauniin helmiäiskiillon ja muiden päällyslakkojen tapaan sisältää uv-suojan. Lakassa on hippusia aika runsaasti joten tällä saa hentoa kimallusta tai näkyvämpää flakiesmaista kimallusta. 

P1050098.ORF

P1070022.ORF

Edulliselle peel-off lakalle eli lateksisuojalle on tarvetta! Konad Peel-off lakalla suojaat sormenpäät leimauksia tai liukuväriä tehdessäsi. Sisältää silkkiaminohappoja, e-vitamiinia ja keratiinia. 10 ml pullo maksaa 6,90 e. Ei ole hinnalla pilattu! Lateksi on aika venyvää ja nopeasti kuivuvaa. On läpinäkyvää ja lähtee hyvin kokonaisena laattana pois, ei murennu kuten Glisten & Glown lateksi joskus tekee. Murustelee ympäriinsä.

P1050111.ORF

Laventelin tuoksuinen kynsinauhaöljykynä vaihtopäillä on aika näppärä keksintö. Kynä sisältää pehmentäviä öljyjä kuten manteli, maapähkinä ja oliiviöljy. Loistava asiakaskäytössä jos haluat aina puhtaan pään aika-ajoin. Nopea vaikka työpöydälle tai käsilaukkuun, annostelee tuotetta kerrallaan niin vähän ettei sotke ja valu pitkin sormia. Hyvä myös bloggaajille ennen kynsikuvia, ei tee ihoa niin kiiltäväksi että haittaisi kuvissa :) Kynä maksaa 5,90 e.

Huh, jaksoitko lukea? Miltä Konadin uutuudet kuulostivat, olisiko tarvetta? Tai oletko jo kokeillut jotain näistä?

22 kommenttia:

  1. Paljon kivoja uutuuksia! Mun oli pakko ostaa tuo punainen leimasin testattavaksi, kun en oo saanu vielä yhtäkään läpinäkyvää leimasinta toimimaan täydellisesti :D Konadin leimasimet ovat aina toimineet, joten jospa nyt tämäkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti se toimii, mulla nämä toimi nimittäin heti!

      Poista
  2. Tommoista lateksisuojaa olen monesti ajatellut ostaa, koska mun on tehnyt mieli monesti laittaa glitterlakka sienellä töpötellen kynnelle ja siihen hommaan on turha lähteä ilman tota suojaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on hyvä syy hankkia se ;) kuka niitä glittereitä jaksaa hinkuttaa...

      Poista
  3. Mulla on nuo lakat ja leimasin näistä.Musta on hyvä yhden kerroksen lakkaa.
    Lakat on nyt kynsillä ja joskus sitten blogissa :)

    VastaaPoista
  4. Tuntuu että tän postauksen myötä innostuin taas uudestaan kynsienlaitosta :D

    VastaaPoista
  5. Olipa kiva uutuuksia. Nuo leimasimet kiinnostaa ja varsinkin honeymoon ;D

    VastaaPoista
  6. Mahtavaa, että Kondadilta on tullut edullisia tuotteita, joista on saanut pulittaa yli kymmentä euroa. Edullista lateksia, kirkasta stamperia, isoja laattoja joissa paljon kuvioita. Kynsiharrastajat tykkää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri, Konad on muutenkin todella laadukas ja edullinen tuotemerkki!

      Poista
  7. Hmm.. Mulla kyllä ois uudelle leimasimelle tarvetta oikeasti :D Kiitos esittelyistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, näitä stamppereita voi lämpimästi suositella :)

      Poista
  8. Tekisi mieli testata ainakin kirkasta leimasinta ja tuota aluslakkaa :)

    VastaaPoista
  9. Samoin,mulla 3 erilaista Jelly Stamperiä...meinaan jo luopua toivosta,ettei mun juttu ollenkaan. Kiva,kun löysin blogisi ! T. Taina tumpelo 😉☺

    VastaaPoista
  10. Jaksoin;). Olipa kiva esittely. :) Tuo hahmo ei ole entuudestaan tuttu. Kuulostaa hyvin samanlaiselta kuin Barbapapa. :D
    Onko tuo leimasin hyvä vasta-alkajalle? Mitä tarkoittaa "Puhdista stamper teippirullalla", kysyy asiasta mitään tietämätön. :)
    Kivannäköinen kokoelma kauttaaltaan. Tuli iloinen fiilis näitä katsoessa. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat hiukka lapsellisia mutta hauskoja :) ja toimivia! Eli puhdistan stampperin teippirullaan, en siis pyyhi sitä puhtaaksi kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla vanulla. Nämä silikoniset ei kestä kynsilakanpoistoainetta. Nämä just ovat hyviä vasta-alkajalle kun näin hyvin toimivat <3

      Poista
  11. Leimasin on kyllä hyvä! Tuo latexi ei kuiva ollenkaan, en tiedä mikä sitä vaivaa, mutta varttia enempää en jaksa odotella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai? No HÖH! Mä olen laittanut aika ohuelti, kyllä se kuivui melko nopsaan :) ei se G&G lateksikaan minusta sen nopeampi ole :)

      Poista

Kiitos kommentista <3