lauantai 30. syyskuuta 2017

Syyskuun loppuneet tuotteet

Syyskuun tyhjien purkkien aika! On kyllä mukavaa nähdä että kyllä sitä roskaa kertyy keskimäärin yhtä paljon kuin uuttakin purkkia kuukaudessa tulee. Se olisi kyllä tavoitteena vähintäänkin!

P9020003.ORF

Ihonhoito

idkuva

Reipinola Aloe Vera kangasnaamio*
Ihanasti kosteuttava paksu kangasnaamio. Näitä löydät maahantuojan nettikaupasta Kauneutta.com tai sitten Tokmanneista, Säästö/Saituri-pörsseistä ( millä nimellä muualla ovatkaan ), Kärkkäiseltä yms. tämän tyyppisistä kaupoista. Maksavat parisen euroa, mukavan edullisia naamioita ovat! Toimivat hyvin!

Mitomo Kollageeni + Lithospermum kangasnaamio*
Mitomon naamioita löytyy myös Kauneutta.comista. Nämä ovat aavistuksen laadukkaampia, hieman ohuempia ja jättävät iholle hoidetun tunteen pidemmäksi aikaa. Näitäkin kannattaa etsiskellä edellä mainituista kaupoista. 

Mossa vadelma misellivesi*
Mossan vadelmamiselli tuoksui ihanalta ja sopi hyvin aamuihon putsailuun. Käytän aina ensin puhdistusvaahtoa ja sitten misellivettä. Meikinjäämiä tämä ei jaksanut poistaa, tarvitsen ehkä hevimmän miselliveden. Muutoin kyllä oikein ihana ja kaunis purkkinen tuote ;) Tätä löytyy Hyvinvoinnin Tavaratalosta*. 

Mossa Youth Defence Purity puhdistusvaahto*
Mossan puhdistusmousse oli kyllä ihanan tuntuista. Pesi hyvin ja valkoherukan AHA-hedelmähapot kuorivat ihoa. Mossaa lisää kiitos, tosi hyvä ja edullinen sarja. Kuten sanoin, ihanilla purkeilla on paljon merkitystä sarjan kiinnostavuuden kannalta. Mossaa löytyy mm. Hyvinvoinnin Tavaratalosta*.

Dove Body Wash*
BetteBoxissa tullut suihkugeeli. Ihan kiva mutta en ostaisi itse, tuoksu saisi olla joku muu kuin avocado.

Lumene Hyaluronitiiviste

Louis Widmer käsivoide*
Oikein mukavan ja ylellisen tuntuinen käsivoide suojakertoimella. Ei jätä käsiä liian rasvaisiksi ja pystyy puuhastelemaan jotain ilman tahmaamista. Jäi mieleen käsivoiteena jota saattaisin joskus ostaa uudelleen.

Yotuel Snowmint all-in-one hammastahna
Monien kehuma valkaiseva hammastahna. Josta en itse tiedä mitä mieltä olisin. Tämä on paras valkaiseva tahna mitä tiedän mutta kun tämäkään ei ihmeitä tee. Ehkä kirkastaa hieman mutta ei toivotunlaisesti. 
Itken, kertokaa mulla joku hammastahna mikä oikeasti valkaisee hampaita!! Joskus pesin tällä ja sitten perään Black & White aktiivihiilijauheella, ainoastaan silloin sain tällä tulosta aikaiseksi. Mutta en niillä aktiivijauheilla halua kokoaikaa jynssätä!

Yves Rocher aprikoosi kuorinta
Jollain pervessillä tavalla tykkään tästä tosi paljon. Ihanan liukasta ja aprikoosinsivet ovat jännä tuntuisia kuorinnan seassa. Ei ole liian rajua vaan yllättävän hellävaraista. ja pienen tuubin saa äkkiä kulumaan pois. Olen ostanut näitä ennenkin ja varmasti ostan taas joskus!

Lumene hyaluronitiiviste
Paljon kehuttu ja hypetetty tuote. Tehoaineina c-vitamiinipitoinen lakan siemenuute ja hyalurinohappo. Ihoni oli hyvin kosteutettu, kimmoisa ja joustava tämän käytön aikana. Heti kun tämä loppui, alkoi sahara-kausi. Eli iho alkoi olla taas kuivempi. Tämä sopi myös meikin alle. Tämä on sitä vanhempaa versiota, mulla on uusi versio jemmassa. 
En kuitenkaan maksaisi tästä uuden pullon liki 30 euron hintaa. Pipettipullo itsessään oli kyllä hyvä, ei ruikkinut ja tuotteen sai käytettyä ihan loppuun asti. Tosiaan uusi hinta vain tökkii, ei tuote itsessään.

Palmolive Shower Milk*
Peruskiva suihkumaito. Palmoliveä saattaisin ostaa kun näissä on ihan kivat tuoksut.

L`Occitane Shower Oil*
Mulla ei ole kovinkaan kuiva iho joten en välittänyt tästä suihkuöljystä. Jätti ihon hiukka öljyisäksi, yllättäen ;D

Hiukset

L`anza Moi Moi hair Masque

KC Quattro Hajusteeton hiuskiinne
Käytän tätä hajusteetonta hiuskiinnettä koska on edullista ja pitävää. Uusi jo avattu, hankin mieluummin ison pullon joka kestää pidempään kuin kaksi viikkoa ;)

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Bonding Shampoo*
Tämä tuli BetteBoxissa, en olisi itse tätä ostanut. Ei herättänyt oikein mitään tuntemuksia, tuoksukin oli hiukan outo. Ei tuntunut tekevän mitään, ihan vaan sellaisen perustuotteen tuntuinen.

L`anza Healing Moisture Moi Moi hiusnaamio*
L´anzan hiustuotteet taasen ovat huippuja! Ostaisin pelkästään näitä jos olisi varaa. Ihanan tuoksuinen naamio joka selvittää ja pehmittää hiukset. Ikävä tulee kun loppui!

Meikit

MAC Cosmetics makeup

Maybelline Push Up Anger ripsiväri*
Meistä ei kyllä tullut kavereita. Perus arkiripsari joka ei tehnyt ripsilleni oikein mitään. En tykännyt.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz
Sävy Soft Brown oli minulle ihan sopiva. Kynäkin oikein toimiva, tällä oli helppo tehdä pientä ja tarkkaa jälkeä. En osta nyt uutta kun mulla on tämä Chocolate sävynä plus sata muuta kulmatuotetta.

IsaDora Smoky eyeliner
Tässä oli häivyttelypää ja kajal itsessään sellaista vähän smokymaista pehmeää. En kyllä ikinä oppinut häivyttämään tuolla päällä, ei se jotenkin toiminut. En siis ostaisi toiste. 

MAC Devilishly Stylish huulikiilto
Oon nyt oikeasti huulimeikkien ostolakossa. Menee ihan hirmu pitkään saada edes yksi huulikiilto loppuun. Ärsytti kun tästä kului se hieno Disney kuvio ja koostumus vähän paksuuntui. Njääh. Mutta oli ihan kivan värinen. 

MAC Lazy Day huulipuna
MAC Lustre-koostumus on kyllä mun lemppari! Ja tämän väri nätti nudepinkki. Nyt onkin jo neljä tuotetta Back-To-MAC kasassa, pari täytyy saada vielä loppumaan :)

P9020012.ORF

Kynnet

essence Sponge kynsilakanpoistoaine*

Älyttömän kiva tuoksu ja hyvä teho. Ei kuivattanut kynsiä. Käytän dippipurkkeja swatchaamisessa tai pieleen menneen kynnen poistamiseen, ei siis tarvitse sotata lakattuja kynsiä vanulapulla ;)

essence kynsilakanpoistoaine*

Tämäkin oikein hyvä ja tehokas, ei kuivata kynsiä. Ja halpaa! Ostaisin molempia essencejä uudestaan.

Treat Collection kynsilakanpoistoaine*

Soijapohjainen kynsilakanpoistoaine, erittäin hellävarainen kynsille. Käytin tämän äkkiä loppuun koska ehti mennä päiväys. Ei vaikuttanut kuitenkaan tuotteeseen mitenkään. Mutta huomasin kuurin aikana että kynnet olivat paljon paremmassa kunnossa! Tottakai kun ei ole asetonia ja tämän öljyt kosteuttavat. 
Kynsilakanpoistoaineen HC-kuluttajana en ostaisi koska on aika kallista. Vegaanituotteita ja kynsien kuntoa ajattelevat saatatte tästä innostua, tätä löydät isona pullona tai kertakäyttöisinä lappuina. Tarkempi postaus tässä!

Trind Nail Repair Natural

INM Northern Light pikakuivattava päällyslakka*
Kultakimalteinen hologrammi päällyslakka. Kesti todella pitkään paksuuntumatta. Tätä on kultaisena ja hopeana versiona Cesarissa.

Trind Nail Repair Natural
Luottokaverini. Pitää kynteni kuosissa ja estää liuskoittumisen. Nyt en ole hankkinut uutta tilalle vaan kokeilen yhtä toista, kerron siitä kyllä sitten aikanaan ;) tässä ärsyttää hankalan mallinen pullo ja nopea paksuuntuminen.

CND Ridge Fx aluslakka*
Kynnen pintaa tasoittava ja uurteita täyttävä aluslakka. Jättää kynnen pinnan satiinisen kauniiksi ja antaa nätin beigen sävyn. Mulla tämä oli aika pitkään avattuna, ehtikö hieman paksuuntua? Hyvä tuote mutta harmi kun en saanut käytettyä ihan loppuun asti. Tätä löydät CND Suomen nettikaupasta

Löytyikö syyskuun purkkien joukosta mitään kiinnostavaa?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

17 kommenttia:

  1. Aika hyvän kasan olet saanut aikaiseksi :D ..tulet kyllä yllättymään mun kasasta ;D

    VastaaPoista
  2. Essencen lakanpoistopurkista kiinnostuin! Ostan heti jos törmään siihen. Anastacian kulmakynä himottaa myös.
    Essieltä on tullut pikakuivattaja. Onko sulle tullut siitä esittelykappaletta? Ostan vasta kun lulen arviosi siitä 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai joku ihan uusi? En ole kuullutkaan. Toivon toki että saisin siitä pr-näytteen. Voi olla että haksahtaa itsekin ostamaan jos se sattuu vastaan ;)

      Poista
    2. Instagramissa näin. Luulen et on joku uusi

      Poista
  3. Treatin poistoaine on ihana, vaikka kallis. :D

    VastaaPoista
  4. Mä oon tykännyt tosi paljon Treatin kynsilakanpoistoliinoista, mutta isoa pulloa en ainakaan vielä raskisi ostaa. :) Ja Mossalla on tosiaan aika nätit pakkaukset!

    VastaaPoista
  5. Hankin viime kuussa Trindin Nail Repairin kun alkoi niin tympiä kynsien lahoaminen. Suunta on nyt selvästi oikea, koska kynnet on nyt olleet selvästi vähemmän liuskottuvat ja vahvemman tuntoiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika mahtavaa! Kannattaa kuitenkin vähän pitää taukoa heti kun kynsien kunto selkeästi paranee, etteivät kynnet mene liian kuiviksi pakkasten iskiessä :) öljytä pitää joka päivä!

      Poista
  6. Oi mikä kasa loppuneita! Mä taas rakastuin täysin tohon Maybellinen ripsariin, kun se alkuvuonna tuli Bette Boxista :) Sain sillä just sellaset ripset kuin haluankin ripsivärin kanssa saada. Tykkään myös tosta essencen kynsilakanpoistoainepurnukasta, se on tosi näppärä eikä tosiaan kuivata kynsiä tai sormia lainkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anni Jää oli myös tykännyt tuosta mutta mulla se ei vaan toiminut..

      Poista
  7. Se on jännä miten ripsivärit toimii toisilla ja toiselle ei, koska tuo Maybelline on aivan mun luottotuote. Ostan sitä aina uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, mulla se ei vaan toiminut mutta moni muu on kehunut :)

      Poista
  8. Käytin yhden oranssin putelin Lumenen kosteuttavaa litkua mutta se ei oikein tehnyt mitään. En osta uutta, enkä todellakaan 30€ hintaan kun Deciemin tehotipat ovat nekin hyaluronihappopohjaisia, kosteuttavat paremmin ja hintaa siinä kympin verran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ajattelin kanssa että Deciemin tipat ovat varmasti sopivammat mun kukkarolle :)

      Poista

Kiitos kommentista <3