sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Abstraktia syystaidetta

On se vaan myönnettävä, syksy on täällä täydellä tohinalla ja enää ei kaipailla kesälakkoja. En taaskaan ehtinyt lakata kaikilla kesälakoilla joilla halusin. Mutta kesävärejä enemmän rakastan syksyn tummia ja maanläheisiä sävyjä.

CND Peacock Plume

Näissä kynsissä käytin kahta CND:n syyslakkaa. Turkoosi Peacock Plume on syksyltä 2015 ja Hand Fired syksyn 2016 lakka. Nämä vastavärit näyttävät yhdessä järjettömän hyvältä! Molemmissa on loistava koostumus joka peittää kahdella kerroksella. Yksi Vinylux lakkakerros kuivuu 8,5 minuuttia joten näillä on nopsa lakata eikä pikakuivattajaa tarvita. Yleensä Vinylux lakkojen kanssa käytän Weekly Top Coatia mutta se ei käy leimojen päälle. 

CND Hand Fired

Abstraktia taidetta löytyy Konadin Square 27 laatasta. Nämä laatat toimivat moitteetta kuten olen monesti kertonut. Nuo kuviot eivät onnistu minulta vielä ihan moitteetta, aina sieltä on joku viiva vääntynyt leimasinta liikuttaessa tai muuta sössiessä. Mutta opetellaan koko ajan...tuplaleimoissa Essie Good As Gold & Konad White sekä Essie Indigo To The Gallery & Konad Pastel Blue. Päällyslakka Essence Gel-look.

Konad Square 27

Miltäs vastavärit ja graafiset leimat näyttävät? Toimiiko?

Käytetyt tuotteet saatu CND Suomelta ja CesarsShopilta

18 kommenttia:

 1. Tällaiset on kyllä just mun mieleen! Ihanat! ♥

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä ihan superhienot! Molemmat sävyt korostavat toisiaan :) Tykkäilen!

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 4. Jestas miten hienot!! Mä tuijotin näitä jo suu auki instassa, ihan mahdottoman upea väriyhdistelmä ja nää leimat kruunaa koko homman <3 Niin sähäkät mut kuitenkin todella syksyiset :)

  VastaaPoista
 5. Uih, nyt on hienot! En olisi ikinä uskaltanut yhdistää noita värejä mutta toimii hyvin. Ja koristelut vimpan päälle. Kaikin puolin loistava toteutus.

  VastaaPoista
 6. Kyllä toimii! Molemmat lakat on kauniin värisiä. Sopii hyvin yhteen. :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hienot, metallinhohto on niin syksyä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3