lauantai 7. lokakuuta 2017

Testissä CND kynsienhoitotuotteet

Jotain vanhaa, jotain uutta...eli tänään testaillaan CND:n kynsienhoitotuotteita! CND on tullut minulle tutuksi muutaman tuotteen ja kynsilakkojen osalta mutta minuakin kiinnosti kokeilla mitä muuta sarja tarjoaa.

CND on maailman suurin ammattilaissarja kynsi-, käsi- ja jalkatuotteiden saralla. Kuuluisimmat tuotteet ovat kynsikäsittely SHELLAC™, pitkäkestoinen lakkaus VINYLUX™ ja kynsiä korjaava keratiinikuuri RescueRXx™. CND tarjoaa myös koulutuksia sekä kursseja kynsialan ammattilaisille. 
CND tuotteita voit ostaa CND Suomen verkkokaupasta tai oman paikkakuntasi jälleenmyyjältä. Ja tosiaan ei tarvitse olla alan ammattilainen vaan nettikauppa on auki ihan kaikille. Selkeät, uusitut suomenkieliset sivut ovat asiakasystävälliset. Tuotteita on normaaleista kynsilakoista ja kynsienhoitotuotteista ammattilaisten rakennekynsitarvikkeisiin. 

Sain testiin muutaman minulle uuden tuotteet. Haluan myös nostaa esille vanhoja tuttuja luottotuotteitani.

CND Natural Nailcare

Jos minun pitäisi valita yksi ainut kynsienhoitotuote, se olisi Rescue RXx keratiinihoito. Sain tämän parisen vuotta sitten, voit lukea arvosteluni tästä. Tämän tuotteen maine lähti kiirimään heti ja sitä alkoi näkyä monessa blogissa kehujen kera. Sain myös lukijoiltani kiitosta tuotteen suosittelusta.

Tuote on edelleen luottokaverini. Minulla on vieläkin sama pullo menossa joten tuote on hyvin riittoisaa. Rescue RXx keratiinihoito on parantanut monet murtumat ja pahat liuskoittumat. Ihmetuote jonka avulla saan pidettyä kynteni pitkinä. Ja mikäli haaveri sattuu, vain tämän tuotteen avulla kynsi parantuu nopeasti eikä sitä tarvitse leikata lyhyemmäksi. 
Rescue RXx:n salaisuus on keratiiniproteiinissa sekä jojobaöljyssä. Tätä pitää malttaa käyttää tehokuurina pari kertaa päivässä. Kuuri vahvistaa kynsiä ja parantaa liuskoittumat pois. Todellinen ihmetuote, tätä ei vaan voi kehua tarpeeksi! Saatavilla myös minikoossa sekä erilaisissa kokeiluseteissä.

Jos minun pitäisi valita yksi kynsiöljy loppuelämäksi, se taas olisi Solar Oil. Minulla on monenlaisia öljyjä ja kyllä niissä on vaan huomattavia eroja. Kannattaa oikeasti panostaa vähän parempaan öljyyn jos haluaa kyntensä pitää hyvässä kunnossa. Laadukas öljy ehkäiseen kynsien liuskoittumista joka on se yleisin ongelma kynsissä. 
Solar Oil on täyteläistä ja erittäin riittoisaa. Öljyä löytyy neljässä eri koossa. Tuo ihan pieni pullokin kestää ikuisuuden ja sen saa jo vitosella! Olen käyttänyt Solar Oilia monen monta pulloa ja tätä on kyllä aina löydyttävä jemmasta. Vaikuttavina ainesosina jojoba- ja manteliöljy sekä riisinalkioöljy ja e-vitamiini.

CND Rescue RXx

Ihan uusi tuote minulle on Cuticle Eraser. Harrastukseni alussa en erityisemmin osannut hoivata kynsinauhoja. Lähinnä vain öljysin ja voitelin niitä. Onneksi myöhemmin ymmärsin että kynsinauhoja on myös työnneltävä. Ne nimittäin kasvavat kiinni kynnen pintaan. Kynsisalongeissa tuote on erityisen tärkeä, asiakkaan kynsinauhat eivät saa olla kiinni kynnen pinnalla kynsiä tehdessä. Mutta en halua kotonakaan lakatessa että kynsinauhat ovat tiellä ja epäsiistit kynsikuvissa.

En tiedä uskotteko mutta olen entinen kynsinauhojen repijä. Olen repinyt ne vereslihalle ja kamalan kipeiksi. Siksi panostan nykyään kynsinauhojen hoitoon ja yritän olla repimättä tikkujakaan. CND:n Cuticle Eraser ei ole varsinainen kynsinauhojen poistaja vaan kynsinauhavoide. AHA-pohjainen koostumus on ihan huippu! Levittäessä voidemainen mutta muuttuu nopeasti öljyiseksi. Imeytyy niin äkkiä ja jättää kynnet todella kosteutetun tuntuisaksi. 
Kannattaa olla sormet vähän aikaa ojossa ja antaa tämän imeytyä. On mielestäni sopivampi iltakäyttöön. Tekee taikoja; pehmittää, kuorii ja irrottaa kuivat kynsinauhat. Hieron tätä kynnelle ja työntelen samalla kynsinauhoja apuvälineellä tai omalla kynnellä. Minulla on monia kynsinauhavoiteita mutta tämä on kyllä parhaasta päästä. Suosittelen kokeilemaan, kuivat kynsinauhat ovat ikävä riesa talvella!

CND Scrub Fresh

Yksi yleisin kuulemani valitus on että "lakat ei pysy" ! Tällöin voisin kysyä; oletko kokeillut ScrubFreshiä? ScrubFresh on puhdistusaine joka pyyhkii kynneltä epäpuhtaudet ja rasvan pois. Se kuivattaa kynnen pinnan väliaikaisesti jolloin aluslakka kiinnittyy kynnelle paremmin.
Olen kyllä huomannut itsekin että jos aluslakan levittää öljytyn kynnen päälle, lakat saattavat lähteä riekaleina ennenaikojaan pois. Jos kaipaat yleensäkin hyvää pysyvyyttä tai ongelmasi on lakkojen riekaleina lähteminen, kokeile ScrubFreshiä! Saa kahdessa eri koossa. Täydellinen tuote jota käytän silloin kun haluan lakkauksen pysyvän varmasti pidempään kynsillä.

Offly Fast kynsilakanpoistoaine on muuten tehokkain ikinä kokeilemani! Huh huh miten tehokasta ainetta! Tämä onkin tarkoitettu poistamaan SHELLAC™ ja VINYLUX™ lakkaukset. Tällä lähtee myös geelimäiset ja puuterimaiset tuotteet sekä kaikki wrapit ja tarrat. Omiaan leimausvälineiden putsailuun! Tätäkin on kahta eri kokoa. Luulisin että tämä on suosittu tuote ammattilaisille mutta hirmu hyvä myös meille kotiharrastajille.

Offly Fast kynsilakanpoistoaine sisältää macadamiaöljyä sekä e-vitamiinia. Kynsille jää hiukan öljyinen fiilis joka kosteuttaa kivasti. Pelkäsin ensin tämän olevan liian tajua koska on asetonipohjaista. Mutta ei, kynteni eivät ole tuntuneet kuivuvan vaikka nyt viimeaikoina olen käyttänyt pelkästään tätä. X-tran kynsilakanpoistoainekin tuntuu niin tehottomalta tämän rinnalla! Tällä voi myös kokeilla putsata leimausvälineitä jos ne tuntuvat kenkkuilevan.

Olipa kiva kirjoitella näistä! Kiitos vaan CND Suomelle :) oliko näissä mitään teille tuttuja tai muuten vaan mielenkiintoisia uutuuksia?

Tuotteet saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

  1. Rxx on tuttu. Poistoainetta voisin joskus hankkia.

    VastaaPoista
  2. Tässähän olikin useita mielenkiintosia,lakanpoistoaineki kuulosti oivalta tälläselle herkästi turhautuvalle :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3