torstai 19. lokakuuta 2017

NCLA Siberia

On se kumma kun illat pimenevät, keli muuttuu sateisemmaksi eikä aurinkoa näy... niin Taina innostuu hololakoista ;D himottelin koko kesän NCLA:n Siberiaa ja ostin sen nyt syksyn tullen. Ja sain jopa näinkin pian kynsille. Itseasiassa ihastuin lakkaan sen verran että tilasin loputkin lakat kokoelmaani...

NCLA Siberia

Olen nyt innostunut entistä enemmän NCLA lakoista. Minulla on kytö karsia kaikki lakat joista en vähänkään tykkää. Jos saisin valita, kokoelmani koostuisi pelkästään NCLA, F.U.N Lacquer ja Picture Polish merkeistä. Harmi vaan maailmassa on niin paljon muitakin kivoja lakkoja jotka haluaa omistaa :) esim. parhaat cremet löytyvät muilta merkeiltä. Edellämainittujen merkkien vahvuus onkin glitterit ja holot.

NCLA Siberia

Siberia on kerrassaan upea havunvihreä hologrammilakka. Sen holo on voimakas ja näkyy kivasti eri valaistuksissa. Auringossa en tätä nähnyt, valitettavasti. Koostumus on erittäin hyvä, kaksi kerrosta riittää hyvin. NCLA holot levittyvät kivuttomasti ja kuivuvat nopeasti. Ei ihme että NCLA on nyt niin trendikäs ja julkkisten suosiossa.

NCLA Siberia

Katsokaapa Instagramista @tanya_wish nickiltä upeat swatchit näistä Lakodom lakoista! Tanyan swatchien takia lakkoihin alunperin ihastuinkin. Koristelin tämän aika iisisti. Leimauslakka on Color Clubin Long Live The Queen ( saatu ), joka on hyvin peittävä oliivinkultainen. Leimauskuvio on MoYou Londonin Pro 04 laatasta. Water Decalit Blue Sean. Onneksi en laittanut niitä joka kynteen kuten ensin meinasin.

NCLA Siberia

P9240167.ORF

On ne upeita! Ja arvatkaa mitä muuta uutta ja ihanaa NCLA:lta tulee? Myyntiin Sokoksiin ja Emotioneihin? No minttusuklaalta tuoksuva, villapaita kuviolla varustettu kynsiöljy! Thin Mint -öljy tuoksuu aivan taivaalliselta ja kuvausrekvisiitaksi ostetut After Eightit meinasivat kadota parempiin suihin. 

PA170008.ORF

Kynsiöljy tuoksuu aivan minttusuklaalta mutta tekee se hyvää myös kuiville kynsille sekä kynsinauhoille. Olen käyttänyt yhden pullon NCLA öljyä ja minusta se lukeutui parhaisiin kynsiöljyihin. Ei ole mitään lirua vaan kunnon tavaraa ja pipettihän siinä on äärimmäisen kätsä. Pullo pysyy pöydällä pystyssä eikä kaadu, näin öljyä on helppo laittaa yhteen kynteen kerrallaan ja dipata uudelleen pullossa. 

PA170002.ORF

Ja tämähän on tosi kiva joululahjaidea, en ainakaan minä pistäisi pahakseni minttusuklaata sekä samantuoksuista öljyä ;) öljy on samanhintainen CesarsShopissa, Sokoksella ja Emotioneissa eli 19,90 e.

CesarsShopin varjomessuilla 20.-22.10 kaikki NCLA tuotteet -20%.

Joko sinä olet iskenyt silmäsi näihin upeisiin holoihin? Entä minttusuklaalta tuoksuva öljy, onko se hyvä vai huono idea karkkihammasta kolottaessa?

Öljy saatu pr-näytteenä.

29 kommenttia:

  1. Hahahaaa hyvä aika hololakoille! xD Tosin toi vihreä on upea vaikka se holous ei niin näkyiskään, tohon jotain kultaa niin johan on jouluinen. ;)

    VastaaPoista
  2. Onpa ne hienot ;) Holot on nättejä, mutta nämä voi olla jo liian holoisia mun makuun. :)

    VastaaPoista
  3. Oih, onpa kaunis lakka ♡ Ja lakkauskin on todella upea ^.^
    Mie olen ihaillut näitä NCLA lakkoja blogeissa, mutta en ole vielä raskinut ostaa itselleni yhtään :D Siinä kumminkin kävisi niin, että miulla pitäisi saada sitten kaikki lakat ja budjetti tykkäis ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) no näinhän se juuri on, yhdelle annoit sormen niin kohta halusit kaikki ihanat ;D

      Poista
  4. Nuuskin tuota öljyä aina käydessäni Cesarsilla:D Tykkään muutoin NCLA:n öljyistä, mutta pipetti saisi olla pitempi, näitä on hankala käyttää loppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, loput pitää aina kaataa pullosta kun pipetti ei yllä :)

      Poista
  5. Oi että, niin kaunis lakka ja lakkaus! ♥ Ja siis vimputti kun tää öljy onkin ihana, aivan liian herkullisen tuoksuinen :D

    VastaaPoista
  6. Ihan mielettömän hyvä kokoelma NCLA:lta <3

    VastaaPoista
  7. Mulla on jostain syystä sama, että aina syksyisin alan ostelemaan hololakkoja, kumma juttu! :D Tuo öljy kuulostaa niiiiiiiiiin hyvälle ♡

    VastaaPoista
  8. Ihana lakka ja voi jee tuo öljy vaikuttaa ihanalta plus pullo on ihan <3

    VastaaPoista
  9. Kyllä on taas hienot kynnet. :) Näyttää hyviltä yhdellä decalilla. Mikä parhaalta tuntuu, niin sitä pitää käyttää. :D Muutkin lakat näyttivät oikein kivoilta.
    t. TQ

    VastaaPoista
  10. Niin upeat kynnet taas kerran! <3 Minttusuklaan tuoksu kosmetiikassa on ihan älyttömän ihana, joten minttusuklaan tuoksuinen öljy kuulostaa hurjan hyvältä :) Varsinkin, jos se kerran muutenkin toimii loistavasti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulle myös minttusuklaa on lempparia, onneks niitä on hyvin tarjolla joulun aikaan ;)

      Poista
  11. Kaikki tässä postauksessa on ihanaa! Siberia, koristelut ja öljy. :D

    VastaaPoista
  12. Ihana ja ihania, oon pitkään kattellu sitä vaaleaa lakkaa. Öljy pullo on kieltämättä söötti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat ihania, aikansa kun katselee niin sortuu ostamaan ;)

      Poista
  13. Huh miten upee lakka! NCLAn kaikki holot on aivan mahtavia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3