tiistai 17. lokakuuta 2017

Lokakuun suosikit

Sepä on lokakuun suosikkituotteiden aika! Joukossa on muutamia kivoja uutuuksia jotka halusin tähän poimia sekä omia ostoksia että kirppislöytöjä! Monipuolisesti siis kaikkea :)

Kynnet alkavat kaivata hellää huolenpitoa ilmojen kylmetessä. Lempimerkkini NCLA valmistaa myös hyviä kynsienhoitotuotteita. Femme Fatale lasiviila on suunniteltu luonnonkynsille. Femme Fatalella voit viilata edestakaisin ja lopputuloksena on sileä kynnen pinta. Näin pääset eroon liuskoittumista! Lupaus on aivan totta, pidän itsekin kynnen pinnan tasaisena jolloin siinä ei ole liuskoittumia. Femme Fatale viila on kulumaton ja sen pystyy pesemään käytön välissä. 

NCLA Femme Fatale

Toinen pätevä tuote on NCLA Travel Kit. Tämä pikku apuri sisältää kaiken mitä tarvitset kynsien siistimiseen. Kaksi erilaista kynsinauhojen työntelijää ja kynsien sivujen siistijää. Sakset, viilan ja leikkurit. 

NCLA Travel Kit

Kynsinauhoja kannattaa työnnellä monestakin syystä. Kynsilakka kiinnittyy paremmin kun kynnellä ei ole kynsinauhaa tiellä. Lisäksi kynnet ovat siistimmät eivätkä kynsinauhat tulehdu kun ne pitää kunnossa. Muistathan työnnellä kynsinauhat hellästi koska repaleita tulee revittyä ja aijai ne ovat sitten kipeät..
Kynnen sivuille kasvavia tikkuja voi ehkäistä vuolemalla kynnen sivua. Tämä kannattaa tehdä varovasti jos kynsien sivuilla on vaurioita/liuskoittumia. Travel Kitissä on salmiakkipäinen työntelijä joka on omiaan tähän hommaan.

Lemon Juice & Glycerine Hoitovoide kantapäille

Käsistä jalkoihin. Metsästin kaupassa yhtä toista jalkavoidetta mutta mukaani tarttui sitten Lemon Juice & Glycerinen Hoitovoide kantapäille. Mullahan ongelmakohdat on juurikin kovettumat kantapäissä ja varpaissa. Tämä täsmähoito pehmentää kuivat ja halkeilevat kantapäät. Voide sisältää 20% pehmentävää karbamidia. Olen huomannut tästä voiteesta olevan selkeä apu. Pehmittää hyvin kovia jalkapohjia eikä pelkästään voitele kuten muut käyttämäni jalkavoiteet. Eikä ollut kallis, jotain 7,90 e.

Himalaya Herbals Intensive Moistirizing Cream

Himalaya Herbals Intensive Moistirizing Cream

Toinen ihana voide tulee Himalaya Herbalsilta. Intensive Moisturizing Cream ravitsee ja kosteuttaa ihoasi. Minä en pidä liian tuhdeista vartalovoiteista joten Himalayan voide oli juuri täydellinen! Vehnänalkio- sekä manteliöljyä sisältävä voide riittää perusrasvailuun. Mulla kun ei tosiaan ole mitenkään kuiva vartalon iho ja yksi vartalovoide saattaa kestää vuosia...

Ecotools Konjac sponge

Ecotools valmistaa päteviä siveltimia ja heidän kabukinsa onkin yksi mun lemppareista. En ole käyttänyt Konjac sieniä vähään aikaan. Ecotoolsin 100% luonnonmukainen Konjac sieni on uskomattoman pehmeä ja hellävarainen. Muut Konjac sieneni ovat niin kovia että niillä voi koputtaa seinää, tämä taas pitää pintansa pehmeänä. 
Käytän sientä epäsäännöllisen säännöllisesti. Sienellä saa puhtaampaa jälkeä kasvojenpesuaineen kanssa ja se kuorii ihoa hellävaraisesti. Tämä on niin mukavan tuntuinen, siksi käytän tätä. Ja se ettei tämä kuivu kivikovaksi vaan on nopeasti käyttövalmis, on tosi iso plussa. 

L`oreal Infallible Fixing Mist

L´orealin meikinkiinnityssuihke on todella kehuttu ja pitihän se ostaa viimein testiin. Jo kahden käyttökerran jälkeen liityn ylistäjien joukkoon! Lorkun Infallible Fixing Mist meikinkiinnityssuihketta ei ole hinnalla pilattu, taisi olla n. 12 euroa Kicksissä. Tämän pohjalla on puuteria joten tätä pitää ravistaa ihan kunnolla. Sumu tulee tasaisesti koko kasvoille eikä tämä ruiki.

Tämän kaksi parasta puolta ovat hetkeksi kosteuttava tunne sekä ihon pitäminen mattapintaisena. Puuteripartikkelit sulautuvat ihoon ja imevät liikaa rasvaisuutta pois. Tämän tehtävänä on pitää meikki paikoillaan siistinä ja hieman sulauttaa liikaa puuterisuutta pois. Oikein loistava tuote jota ei tarvitse säästellä, uuden kun ostaa helposti kauppareissun yhteydessä sopuhintaan ;) nyt ilmojen viiletessä on hiukan kiristellyt kasvoilla joten en voi käyttää ihan päivittäin.

Cutrin Chooz muotovaahto

Mökkimiitin kirppiskasasta otettu korkiton Cutrinin Chooz muotovaahto osoittautui todelliseksi kultakimpaleeksi! Tämä lupailee maksimaalista pitoa ja sehän passaa mulle. Tykkään muotovaahdosta joka ei lähmää vaan kuohkeuttaa ja antaa sitä hyvää pitoa. Tämä tekee pohjasta joustavan, elastisen, kuohkevan ja kestävän. 
Silloin kun mulla oli pitkä tukka, en tajunnut muotovaahtoja ollenkaan. Nyt lyhyellä tukalla en voisi elää ilman hyvää muotovaahtoa. Cutrinin tuotteissa on muutenkin hinta-laatusuhde oikein kohdillaan :)

Oliko tuttuja tai kiinnostavia? Tai sinun inhokkeja??

NCLA tuotteet saatu CesarsShopista, Himalaya Herbals pr-toimistolta ja Ecotools sieni maahantuojalta. 

19 kommenttia:

  1. Lorealin puuterisuihke kiinnostaa. Tee siitä joku erillinen havannoiva juttu?

    VastaaPoista
  2. L'Orealin meikinkiinnityssuihke on tosi hyvä, ehkä paras mitä olen itse käyttänyt tähän mennessä:)

    VastaaPoista
  3. Tuo Ecotoolsin sensitive konjac-sieni on ainoa, joka ei ärsytä ihoani. Olin jo luovuttanut toivon sienten suhteen ja ajattelin viimeistä kertaa kokeilla vielä tätä, vaikkakin pitkin hampain. Onneksi kokeilin, koska tässä on se oikea <3

    VastaaPoista
  4. NCLAn viila on tosi söpön näköinen ja Lorkun suihke on munkin lemppareita, kunhan ensin vain opin ravistamaan oikeasti KUNNOLLA :D Onko sinusta lasiviiloissa eroa merkistä riippuen? Itsellä tällä hetkellä käytössä perus Iberon lasiviila ja tietysti koitin löytää perusteluja siihen, miksi tarvitsisin silti tuon ihanan söpön NCLAn viilankin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempi lasiviila kestää selkeästi pidempään. Mulla oli vuosia OPI viila, sitten vaihdoin johonkin halpaan, olisko ollut just Ibero tai joku muu? Sen olen jo heittänyt pois kun se ei jotenkin ollut hyvä. NCLA:n viila on hienojakoisen karhea eikä vaurioita kynttä. Sen pinta on jotenkin niin hyvä ja kynnet pysyy hyvässä kunnossa kun sillä viilailee. Ja onhan se nätin näköinen ;)

      Poista
  5. Tuota lorkun kiinnityssuihketta on pitänyt ostaa jo monen monta kertaa mutta aina unohtanu vaikka nykyään oon Sokoksella vähintään kerran viikossa töissä 😂

    VastaaPoista
  6. Konjac-sienissä on tosiaan eroja. Mun oma suosikki on Misshan Jelly konjac, joka tosin sisältää säilöntäaineita, joita ei luonnollisemmissa konjaceissa yleensä taida olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niissä, jotkut on niin kovia ettei tee mieli käyttää :)

      Poista
  7. Min pitäis kokeilla tätä sun mainitsemaa jalkavoidetta!
    Käytän kans aina lasiviilaa ja kyllä hyvä viila on ihan parasta kynsien muotoiluun. Tuo NCLA kynsienhoitosetti näyttää hirmuisen söpöltä :)

    VastaaPoista
  8. Infallible Fixing Mist on kyllä inhokki valitettavasti :p Omalla ihollani ei vaikuta meikin kestoon millään tavalla, ihoa saattaa kiristää käytön jälkeen ja vaikka kuinka hyvin sekoitan se jättää valkoisia laikkuja iholle :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh! Ettei olisi joku maanantaikappale? Mä huomasin että saa rumpsuttaa ihan kunnolla että puuteri sekoittuu sinne joukkoon. Mutta sumu tulee kyllä niin tasaisesti ettei jää laikkuja..

      Poista

Kiitos kommentista <3