lauantai 2. syyskuuta 2017

Drip Marble manikyyri

Kesälomalla olin ajatellut tehdä monimutkaisempia kynsiä. Olin myös ajatellut kokeilla uusia tekniikoita. Noh...se jäi suunnittelun tasolle ;) kyllä mä kuitenkin otin itseä niskasta kiinni ja kokeilin nyt sitä kuivamarmorointia!

Picture Polish Talisman

Vesimarmorointi on yksi hermoja raastavimpia tekniikoita koska sen onnistumisesta ei ole takeita. Hirmu työ, tuska ja se sotku! Eikä se ikinä onnistu niinkuin haluan :D ajattelin että kuivamarmorointi eli sellainen jossa ei vettä tarvii, olisi helpompi toteuttaa. Tämä tekniikka on Drip Marble eli tiputellaan alustalle lakkatippoja ja muodostetaan kuvio niistä. Mä käytin Messy Mansionin mattoa mutta periaatteessa tähän käy joku muovipurkin kansikin.

Drip marble manicure

kynsien marmorointi

Tiputa alustalle erivärisiä lakkoja ja kääntele alustaa niin että lakat juoksevat yhteen. Mieleistä kuviota voi myös tehdä Dotting toolilla. Mä valitsin hyvin juoksevia paksuja lakkoja.

Lakkani olivat:
Faby Is The Great Magician
China Glaze Midnight Kiss
Essie Bond With Whomever
A England Crown Of Thistles

marmorointi kynnet

En tuhlannut ihan hienoimpia lakkoja vaan sellaisia jotka saavat kulua. Tipat saavat olla reiluja! Anna lakkaklöntin kuivua kunnolla, vaikka ihan yön yli. Kuvio irtoaa hyvin liu'uttamalla jotain alle, esim. ohut kortti tai kynsityökalu. Kun kuvio on irronnut, leikkaa siitä sopiva pala kynsillesi. Paina se märän aluslakan päälle ja painele sormella tasaisesti kynnelle. Anna kuivaa hetki ja laita päällyslakka.

Drip marble nail art

Picture Polish Talisman

Muissa kynsissä musta hololakka on Picture Polishin Talisman. Niitit erilaisista kiekoista. Aluslakka Essie Laven-Dearly ja päällyslakka Essence Gel Look. 

Oletko kokeillut tätä tekniikkaa? Aiotko, vaikuttaako helpolta? Itse voin kyllä sanoa että tulee tehtyä toistekin, sen verran kivat kynnet tuli! Ja saa vähän käytettyä eri lakkojakin pois ;)

Linkatut tuotteet saatuja. 

30 kommenttia:

 1. Hienosti onnistuneet! Mulle on jotenkin se levyn kynnelle asettelu hankalaa. -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta se oli yllättävän helppoa vaikka luulin tämän olevan hankalampaa :) lakat levisivät hyvin yhteen ja sekoitin vielä vähän dotting toolilla :)

   Poista
 2. Tosi hauskannäköinen lakkaus, tykkään kovasti!! En oo koskaan kokeillut dry marblea ja voi olla ettei se hetkeen houkuttele kun nimi on niin lähellä watermarblea, joka on lajina yks murheenkryyni.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kannattaa kyllä kokeilla koska tämä oli niin helppo tekniikka! Vesimarmorointia en jaksa enää ollenkaan ;P

   Poista
 3. Olisi ollut kiva nähdä kuvia työvaiheista, mallia for dummies.
  Hienot on kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voin kyllä toteuttaa tästä tutonkin!

   Poista
  2. Mä kommentoisin ihan samaa! :) Ihanat kynnet, eka kerta kun kuulin ko. tekniikasta :)

   Poista
 4. Aika makeet kyllä :)
  Mä kyllä pysyttelen vielä siinä leimaamisessa, sekin kun on vielä niin alkuvaiheessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kannattaa opetella ensin yksi juttu ja sitten toinen :)

   Poista
 5. Tulipa juhlava lopputulos! ♥ Tällaiset koristelutyylit on ihania, missä lopputulos on sattumanvarainen. Yllättyy aina itsekin siitä, että mitä sai aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mutta joskus se sattumanvarainen lopputulos ärsyttää, jos ei tulekaan sellainen kuin toivoo. Niin mulle käy aina vesimarmoroinnin kanssa ;D

   Poista
 6. Hienot tuli! Olikos joku sellanenkin tekniikka missä sotketaan lakat leimasimelle ja siitä kynnelle? T. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä oli, sitä kutsutaan Smooshy Nails -tekniikaksi eli leimasinmarmoroinniksi ;)

   https://charmingnails.blogspot.fi/2017/01/ihan-yllatin-itsenikin.html

   http://charmingnails.blogspot.fi/2016/10/smooshy-nails-leimasinmarmorointi.html

   Vai tarkoititko sitä että tehdään Drip Marble leimasimen päällä? Eli lakat sotketaan leimasimeen ja annetaan kuivua siinä? Näinkin sen voi tehdä mutta mä tein Messy Mansionin matolla, siihen kun saa useamman kuvion samaan aikaan :)

   Poista
 7. Nätit! Mun drip marble ei onnannut kun laitoin liikaa lakkaa ja sain liian paksua tavaraa, ei kynnelle taipunut.
  Tein kyllä onnistuneen vesimarmoroinnin holo lakoilla, ei tarvinnut yhtään säätää ja kahdeksan kynttä jaksoin. Verrattuna cremelakkoihin oli kyllä helpot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ne sinun vesimarmoroinnit oli tosi hienot ja ihanan syksyisen väriset <3 tästäkin tuli aika paksu kerros, mietin ensin miten se taipuu kynnelle mutta hyvin meni. Yön yli kun antoi kuivaa. Mietin silloin että kuvaan tuton mutta kokeilin ekaa kertaa enkä ollut varma lopputuloksesta niin se sitten jäi..

   Poista
 8. Onpas mahtava tulos <3 . En ole koskaan kokeillut kun en ole uskonut millään tavoin onnistuvani mutta ehkä tätä pitäisi kokeilla, kuten lähes kaikkea ainakin kerran elämässään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kannattaa kokeilla, minusta nämä oli tosi helpot toteuttaa ;)

   Poista
 9. Ihanat kynnet, tuo väriyhdistelmäkin on niin kaunis! Tykkäsin itsekin tuosta tekniikasta, täytyykin taas leikkiä sillä pikimmiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) pidin kyllä näistä kynsistä ja väreistä :)

   Poista
 10. Veikeät kynnet. Ohjeistuksesi perusteella voisin joskus kokeilla tätä tekniikkaa. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 11. Vitsi nää on kivat (: oon kokeillu tehdä noita, mutta en oo koskaan ollut siihen lakkalevyyn tarpeeks tyytyväinen, joten se ei oo koskaan päätynyt kynnelle asti :D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥