keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Glitterlakat ja poistamisen ihana helppous

OPI Liquid Sand perheeni sai lisäystä! Ostin kirppisostona OPI Liquid Sand tekstuurilakan What Wizardry Is This?. Olen tykännyt tosi paljon näistä mattaisista glitterlakoista jotka olivat jokaisen kynsillä muutamia vuosia sitten. Tekstuuribuumi on hiukan hiljentynyt mutta kyllä näitä suositaan edelleen.

OPI Liquid Sand

OPI What Wizardry Is This?

OPI Liquid Sand

Ja miksipä ei suosittaisi, kivojahan nämä ovat. What Wizardy Is This? on antiikinkulta-ruskea hiekka-/tekstuurilakka. Ai niin ja sanotaanhan näitä myös sokerilakoiksi! Tämä kimallus onkin kuin sokeria joten nimitys on tosi osuva. Kuten yleensäkin, tämäkin peittää kahdella kerroksella. Hiekkalakat on aika nopeita käyttää koska kuivuvat äkkiä. Eikä siihen kuole jos kynteen tulee pikku ruttu tai paunauma, paikkausta ei yleensä huomaa toisinkuin jossain cremelakassa.

 OPI What Wizardry Is This?

OPI What Wizardry Is This?

Mutta se poistaminen. Jaiks. Mulla on tällä hetkellä kaksi glitter-/peel-off aluslakkaa. UNT ja OPI. Koska lakkasin OPI lakalla, käytin saman merkin glitter-offia. Tämän idea on aika hyvä!

OPi Glitter Off

Käytä glitter-off aluslakkaa normaalin aluslakan sijasta. Levitä glitterlakka päälle. Glitter-off aluslakka kuivuu maitomaiseksi ja se on helppo repiä irti kynneltä.
Olen tykännyt molemmista aluslakoistani. UNT:stä löytyy postaus tässä ja sitä saa CesarsShopista. Tämä OPI on saatu Cesarista joskus mutta sitä ei näytä nyt siellä olevan. OPI pysyy hyvin ja kun poistamisen hetki koittaa, otan lakat irti apuvälineen avulla tai normaalilla kynsilakanpoistoaineella ilman hankaamista. 

OPi Glitter Off

Voitte uskoa että ilman tälläistä aluslakkaa jäisi glitterit käyttämättä. Oi niitä vanhoja aikoja kun itku kurkussa hangattiin glittereitä ja niitä oli sitten pitkin sormia...vanulappuja ja kynsilakanpoistoainetta nimittäin kului :D poistourakan jälkeen vannoin etten lakkaa glittereillä vähään aikaan ;)

Oliko tutun kuuloista tekstiä? Joko olet hankkinut irtirevittävän päällyslakan helpottamaan elämääsi?

ps. Jos innostuit OPi Liquid Sand lakoista, löydät niitä elevenistä* ;)

*-merkitty linkki on mainoslinkki.

22 kommenttia:

 1. Onhan mulla tietty tuollainen peel off lakka, mutta enempi tulee käytettyä Essien glitterilakanpoistoainetta. Se on kätsyä 👍

  VastaaPoista
 2. Pitäisikin kokeilla tuota OPIn aluslakkaa, josko se pysyisi vähän paremmin kuin Unt. Mulla ei Unt pysy töissä, kun näpytän koko päivän näppäimistöllä.
  Mä oon ihan rakastunut noihin OPIn hiekkalakkoihin. Oli tosin hankala enää löytää just niitä sävyjä mitä halusin, mut kun tarpeeksi kauan selasin ebaytä, niin löytyihän ne :)
  Ja onneksi noi ei ole niin hankala poistaa kuin monet muut glitter-lakat, joten käytän ihan tavis aluslakan päällä - yleensä aksenttina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eivät ole niin pahoja kuin jotkut glitterpommit! Mulla on vähän päivästä kiinni pysyykö OPI vai UNT..

   Poista
 3. Tätä samaista aluslakkaa itsellä onkin, mutta kyllä se glitterilakka silti pysyy aika tiukassa! Tästä olikin jossain vaiheessa juttua. Niin siinä vaan on käynyt, että ne hilelakat jää käyttämättä. Pitäisiköhän taas antaa Glitter-offille pitkästä aikaa mahdollisuus...?

  VastaaPoista
 4. Minusta tekstuurilakat ovat jotenkin niin tyylikkäitä. Tai en tiedä, onko se oikea sana. Arvokkaan näköisiä? Ei ehkä sitäkään mutta jotain kiehtovaa niissä on - kimmeltää mutta samalla on rosoinen ja mattainen. Ehkä tämä luonnonpintaa (rosoista kiveä yms) muistuttava tekstuuri on se mikä antaa "arvokkuuden" leiman. Vähän niin kuin aito villa vastaan akryyli :) Kaunis lakka! Ja kätevää että saa niin helposti pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain näissä on...samalla karheaa mutta kimaltavaa...se taitaa olla se juttu :)

   Poista
 5. Hankin tuon Untin, kun sitä niin hehkutettiin. Olen käyttänyt sitä kerran, ja kaunis glitteriranskis irtoili jo samana päivänä. :( Tosin laitoin päälle pikakuivattajaa ja suoritin pienoisen tiskausurakan lakkausten kanssa.. Saattaapi siis syy olla tässä. Vielä en luovuta, täytyy kokeilla uudestaan pikimmiten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tiskausta heti :) vesikosketusta pitää varoa useamman tunnin. Lisäksi kynnen pinnan pitää olla kuiva ja rasvaton UNT:n kanssa. Muutoin se lähtee alta aikayksikön pois ;)

   Poista
 6. Mä vihaan glitterlakkoja just sen takia, että niitä saa tavallisen kynsilakanpoistoaineen kanssa hinkata kolme varttia pois yhdestä kynnestä ja silti reunoilla jossain on vielä niitä glitterhiluja jäljellä :D Pitääkin muistaa toi aluslakka, se vaikuttaa ihan superhyvältä!

  VastaaPoista
 7. Peel off -aluslakat on kyllä elämää helpottavia :) Ja siis tää lakka on niin, niin kaunis! Yksi mun ikuisuuslemppareista, pitääkin kaivaa taas esille <3

  VastaaPoista
 8. En tiedä tuliko kommentti läpi, kun kommenttikenttä tilttasi :D
  Mutta essenceltä on tullut 2 metrin valikoimaan kaksi kynsilakanpoistoainetta ja toinen oli tarkoitettu glittereiden poistoon! Toinen oli ihan normaali asetoniton. Yllätyin, kun Carlsonilta ne bongasin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mielenkiintoisia! Voisikin ostaa joskus testiin :)

   Poista
 9. Mulla kuoriutuu lakat tunnissa pois kynsiltä jos käytän peel off aluslakkaa :D en tajua miksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko kynsi varmasti puhdas kaikesta rasvasta? Ja varjeletko kynsiäsi monta tuntia vedeltä lakkailun aikana?

   Poista
 10. Muistan vaikeuden ja joskus yhä kamppailen poiston kanssa, jos peel-off ei toimi kunnolla. Muutoin peel-offit ovat glitterien ystävän pelastus. ;) Tuo lakka näyttää hienolta ja tyylikkäältä kuvissa. Hyvin kuvattu. :)
  Minulla on jonkin verran sokerilakkoja, mutta vähäiselle käytölle ovat jääneet. :/ Tuo wizard taisi aloittaa OPI:n sokerilakkojen buumin.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jännä että hankin tämän vasta nyt, olen kyllä aina miettinyt pitäisikö Wizardy ostaa :)

   Poista
 11. Hiekkalakat = ❤
  Lähteekö sulla Untin kanssakin lakat noin osissa? Mulla lähtee lakka kokonaisena palana ja usein silloin kun ei vielä tarvitsisi. Onko Opi vesipohjainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus UNT lähtee kokonaisena, joskus paloina. Riippuu ihan siitä miten puhdas kynnen pinta on ollut ja onko lätrännyt veden kanssa. OPI on samanlainen, sellainen maitomaisempi kuin UNT :)

   Poista

Kiitos kommentista <3