sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Essie Fall 2017 Collection Swatches

Sain L`orealilta ihanaa yllätyspostia Essien syksykokoelman muodossa. Voi että rakastan tälläisiä yllätyksiä! Kuvasin teille  swatchit tässä viikonloppuna joten otahan hyvä lukuasento ja nautiskele kuvista :)

Essie Fall 2017 Collection Swatches

Essie Saved by the Belle

Saved By The Belle
Baby pinkki äärettömän laadukkaalla Essien koostumuksella. Ilo lakata, ei raidoitu ollenkaan. Tämä väri on nähty monta kertaa Essiellä, mutta mikäs sitä nähdessä kun lakka kerran osataan valmistaa laadukkaaksi.

Essie Mixetaupe

Mixetaupe
Hieman taupeen taittava epävalkoinen. Kaunis ja kivan näköinen lakka kynsillä. Kaksi kerrosta, verrattoman hyvä Essie koostumus. 

Essie As if!

As If!
Hieman laventeliin taittava vaaleansininen. Koostumuksessa ei moitittavaa, kaksi helppoa kerrosta riittää vallan mainiosti. 

Essie Knee-High Life

Knee-High Life
Syksyinen purppuranpunainen. Todella hyvä lakata, menee minne pitääkin eikä ainakaan kynsinauhoille. Kaksi kerrosta. 

Essie Girly Grunge

Girly Grunge
Kokoelma on inspiroitunut 90-luvusta joten tämä lakka kuin onkin siltä aikakaudelta. Käytin tämän väristä huulipunaakin! Mulle tuli heti niin mojovat ysärivibat kun lakkasin tällä hopeanhohtoisella metallisella liilalla. Ihanaa kun tämä ei jätä siveltimenjälkiä vaan on tosi hyvä lakata. 1-2 kerrosta riittää. 

Essie Dressed To The Nineties

Dressed To The Nineties
Kokoelman upein lakka! Vihreähohtoinen tumma violetti. Toisessa kulmassa hohtaa punertavaa violettia. Kaksi kerrosta riittää hyvin. 

Essie Fall 2017 Collection Swatches

Kokoelman uniikit tapaukset ja mun suosikit ovat Dressed To The Nineties ja Girly Grunge. Jälkimmäinen sopii myös leimauksiin jossa aion sitä itse enemmän käyttää. Kokoelma on taas kerran täynnä laadukkaita lakkoja, ei yhtään heikkoa lenkkiä. Ei voi kuin suositella. 

Mitä kivaa sä löysit tästä kokoelmasta?

ps. Jos eilinen vinkki meni ohi; en malta olla vinkkaamatta elevenin joulukalenterista jonka tilauslistalle voi nyt liittyä. Sen arvo tulee olemaan 500 euroa ja se tulee sisältämään vaikka mitä ihanaa! Se tulee myös olemaan ensimmäinen kosmetiikka joulukalenteri jonka minä ostan!

Jos päädyt ostamaan kalenterin mainoslinkkini kautta, pieni komissio käytetään blogisisällön tuottamiseen :)

14 kommenttia:

  1. Olen samaa mieltä tän kokoelman upeimmasta lakasta sun kanssa, ei varmaan ollut yllätys. ;)

    VastaaPoista
  2. Harkitsen vakavasti tuon punaisen ja,hopeisenliilan hankkimista !😍

    VastaaPoista
  3. Nyt ei Essie iskenyt, viime vuotinen oli jotenniin enempi minua. Tuo viimeinen sävy on kyllä nätein.

    Apua, joko pitää joulukalentereista alkaa stressaamaan 😁. Viime vuonna meinasi mennä vituiks kun pelkäsin etten mitään sää ja kuitenkin sain sitten kolme 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ;D pistä nyt tuo eleven tilaukseen. Minuakin pelottaa että jään ilman sitä. Muita joulukalentereita en viitsi tilata mutta uskon että tuo on hyvä. Se on kuulema Virven pituinen ;D

      Poista
  4. Onpa jännä tuo Dressed To The Nineties :)

    VastaaPoista
  5. Tuo epävalkoinen oli kyllä mun mieleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nätti, ihan samanlaista ei tule heti mieleen. Tuo taupe tuo siihen niin oman vivahteensa :)

      Poista
  6. Oih tuo Mixetaube on ihana ja niin on koko kokoelmakin. <3

    VastaaPoista
  7. Nyt vasta ehdin lukea postauksesi ja mitä täältä löytyikään. :) Omat 2 lemppariani ovat samat kuin sinulla. Erikoisia hyvällä tavalla. Vaaleanpunainen on näköjään sovelias syksyyn jo parin vuoden ajan. ;) Oliko tällä kokoelmalla jokin muukin nimi kuin Fall 2017? Tämä postaus toi iloa iltaan. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en löytänyt tälle kokoelmalle muuta nimeä :) vaaleanpunaista on kyllä näkynyt useammassa Essie kokoelmassa mutta onneksi on hyvälaatuinen lakka lakata :)

      Poista

Kiitos kommentista <3