sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Päivän meikki - Urban Decay Tonic

Elokuun kirppisostoina löysin todellisen helmen, nimittäin Urban Decayn Tonic luomivärin! Ihastuin tähän alunperin Sannin postauksen myötä. Totuus on että minulla on satamiljoonaa violettia luomiväriä mutta aina sinne joukkoon yksi Tonic mahtuu ;)

Urban Decay Tonic

Urban Decay Tonic

Tonic on upea lila-sininen duochrome sävy. Sen koostumus on kuultava ja metallinhohtoinen. Mulle se ei sovi yksinään vaan sen kaveriksi täytyy saada jotain mattaa. Ihana se kyllä on, pigmenttiä just hyvin ja väriin saa uutta ulottuvuutta vähän sipsuttamalla sitä toisen värin päälle. 

Urban Decay Tonic

Urban Decay Tonic

Etsin pitkään malvanviolettia luomiväriä. Ei oikein tahtonut löytää mutta sitten iskin silmäni Estee Lauderin Surreal Violet palettiin. Muistatteko kun yhteen aikaan olin höpsönä näihin? Surreal Violetissa on hyvät violetit ja tumma mattasävy. Käytin tummaa mattaa luomen sisä- ja ulkonurkkaan. Tonicia koko luomella ja hieman tumman mattasävyn päällä. Varjostus on tehty paletin mattaharmaalla. Kulmaluulla Lily Lolon Ivory Tower solonappi.

Urban Decay Tonic

Kokeilein myös ensimmäistä kertaa uusia Essencen meikkejäni joita sain pr-toimistolta. Yleensä en ole tykännyt Essencen ripsiväreistä mutta Instant Volume Boost tekee edes jotain. Ei ehkä ole ripsari jota jatkossa ostaisin mutta kyllä tämä menee. Olen aika ronkeli ripsivärien suhteen ja tosi hyvää on vaikea löytää. Koitan kuitenkin käyttää näitä mitä mulle lähetetään, tykkään meikkifriikkien tapaan etsiä ja kokeilla uutuuksia. 
Tämä antaa pituutta ja hiukan volyymia. Omaan makuun saisi olla erottelevampi, ripsiväriharjaa sai kyllä käyttää tiuhaan tahtiin. Tätä pystyy kerrostamaan jonkun verran. Ei varise tai sotke laitettaessa. Hyvä ripsiväri omassa hintaluokassaan!

Toinen hauska uutuus on "banaanipuuteri". Mulla ei ole tälläistä Baking-puuteria ennen ollutkaan. Tämä on siis keltapohjainen mattapuuteri jolla voi tehdä korostuksia. Itse käytin meikkimunaa ja laitoin tätä ohuelti silmien alle kolmion muotoon. Mun mielestä silotti kivasti ihoa. Ei ollut liian keltainen tai asettunut liian paksulti tai näkyvästi. Essencen edulliset meikit on kyllä omiaan tälläisten uusien juttujen harjoitteluun ;)

Essence Cubanita Baking & Banana Powder

P8120055.ORF

Silmämeikki:
Elizabeth Arden Eye-Fix Primer*
NYX Jumbo Eye Pencil Lavender
Urban Decay Tonic
Estee Lauder Surreal Violet
Lily Lolo Ivory Tower*
Yves Rocher eyeliner
Essence Instant Volume Boost Mascara*

Kasvot:
Essence Fresh & Fit Awake Primer*
Lavera Nude Effect Make-up Fluid sävy Ivory Light*
NYX HD Concealer cw 03
Lumene meikkipuuteri sävy Inkiväärikerma
Essence Cubanita Baking & Banana Powder*
Make Up Store Masai
Makiash Pale Pink*
Revolution Radiant Light

Kulmat:
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Soft Brown
Make Up Store Tri Brow

Huulet:
Lily Lolo Whisper*

Mitä pidit meikistä? Oliko jotain tuttuja tai kiinnostavia tuotteita?


*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta.

34 kommenttia:

  1. Upea meikki, aivan ihanan värinen, sopii sulle todella hyvin 😊

    VastaaPoista
  2. Noi UD:n Duochromet on upeita, itseltä löytyy pari yksittäistä nappia ja rakastan, koska tällainen laiskimus kun minä voi tehdä niillä meikin ihan yksinäänkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ovat! Mulle ne eivät sovi yksinään kun korostavat luomen ryppyjä. Muuten kyllä aivan ihania!

      Poista
  3. Vautsi miten upea meikki taas kerran! Tonic on aivan upea sävy ja todellakin se mahtuu vielä kokoelmiin muiden violettien luomivärien joukkoon ;) Piti heti katsastaa verkkokaupoista onko Tonicia myynnissä ja näköjään näyttäisi olevan. Pitää laittaa muistiin toi, sävy on meinaan sen verran upea että haluan ton ehdottomasti itsellenikin jossain vaiheessa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä kyllä kannattaa omistaa, on sen verta upea sävy!

      Poista
  4. Ihana meikki - violettifani täälläkin :) Mä ostin ton Essencen ripsarin ihan lonkalta ja oon tykännyt, se on aika hyvä..! Tykkään sen harjasta, on se paras tähän mennessä kokeilemani merkin ripsari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä tämän käyttää loppuun mutta en ostaisi jatkossa, kaipaan ripsiväriltä vielä vähän enemmän näyttävyyttä ;D

      Poista
  5. Oon koittanut bongailla nuita essencen Cubanita -tuotteita, mutta ei ole vielä täällä näkynyt. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne taitavat jo poistua mutta Pretty.fi:stä löytyy kyllä :)

      Poista
    2. Aika vähänlaisesti sieltäkin. :(

      Hitto toi Tonic on magee!!

      t. Kissis

      Poista
    3. Se on kyllä hieno! Eipä nuita Carlssonillakaan paljoa enää ollut, nyt on Awesometallics uusimpana kokoelmana esillä :)

      Poista
  6. Luomiväri on tosi nätti, mutta niin on myös sun kulmat! 😍

    VastaaPoista
  7. Oih, upea Tonic! ♥ Ja jälleen niin kaunis silmämeikki, ei voi kuin ihastella :)

    VastaaPoista
  8. Kaunis seesteinen sinisävyinen meikki ja upeat rajaukset:)
    Onkohan tuota Essence Fresh & Fit Awake Primeria on myynnissä esim. Tokmannilla? Ei ole mulla osunut silmään;)
    Kiinnostaa kokeilla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 Tämä primer on osa Awesometallics kokoelmaa joka on myynnissä tällä hetkellä :) en tiedä onko sitä metrin essencen hyllyllä, kahden metrin hyllyltä saattaisi löytyä :)

      Poista
  9. Hieno meikki, pidän tuosta leveästä rajauksesta erityisesti. Kyllä tuo lila vaan pukee vihreitä silmiä upeasti. :)
    Itsellä on ollut pitkään käytössä Essencen ripsareita (kun perhana ihan parasta Too Facedin ripsaria ei enää saanut mistään, grr). Ei mitään suosikkia, ne on niin halpoja, että taitaa löytyä neljää eri versiota tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) halpoja ne kyllä on, ei mene rahat hukkaan. Kyllä niitä käyttelee pois!

      Poista
  10. Pidän oikein paljon tästä meikistä. Todella upea. :) Tonic on kyllä hieno.
    Essencen ripsivärit sotkevat minulla helposti yläluomea, mutta onneksi ne ovat edullisia, jotta voi kokeilla, löytyykö itselle sopivaa maskaraa heidän valikoimastaan.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) niin sotkevat joskus mullakin. Siksi ripsiväri on vähän sellainen että ostan mieluummin vähän kalliimman ja takuulla hyvän ;)

      Poista
  11. Tosi kaunis meikki! Mä harkitsin Tonicin ostamista, mutta mun luomilla ei jostain syystä vaaleat luomivärit pysy yhtään vaikka mulla on aina käytössä UD pohjustaja ja Inglotin Duraline.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) höh, mikähän on? Voisko kokeilla toista voidemaista pohjustajaa UD:n päälle?

      Poista
  12. Tonic on paljon upeampi meikissä kuin napissa, ihana !

    VastaaPoista
  13. Hei onko sulla käyttöä tolle banana powderille vai olisitko ollut halukas myymään sen? :)

    VastaaPoista
  14. Onpa katseenkääntävä meikki!

    Vastavärit kyllä korostavat silmiä, MUTTA...yleensä silmien iiriksessä on useita eri värejä. Mm. itselläni iiristä kiertää petrolinsininen rengas. En tajunnut tätä itse, mutta kerran Suomessa, vuosia sitten poistuin kasvohoidosta ja kiepautin kaulaani petrolinsinisen huivin, joka sai lähtiessäni kanssani jutelleen kosmetologin innostumaan. Hän raahasi mut peilin eteen kehuen, kuinka silmät näyttivät ihan petrolinsinisiltä. No niinpäs näyttivätkin! En olisi kyllä itse hoksannut, todellakaan.

    Tämän kosmetologin neuvosta olen sittemmin lisännyt pukeutumiseen petrolinsinistä ja käytän sitä esim. silmien rajaukseen usein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Wau sulla on upean väriset silmät! Mulla on tuommoset vihreet silmät mutta kiertää kullanruskea rengas ja ruskeata taas petroolikin korostaa...

      Poista

Kiitos kommentista <3