maanantai 21. elokuuta 2017

UD Naked Heat - Kuuma, kuumempi, kuumis

Olen mukana Mizz Annien heittämässä haasteessa; mitäs jos me kauneusbloggaajat postataan jokainen omannäköisemme Urban Decay Naked Heat -meikki? Minua ei tarvinnut pyytää kahta kertaa mukaan. Esittelin paletin tässä ja sen jälkeen käytin sitä varmaan viikon putkeen. 

Urban Decay Naked Heat

Heatilla saa siis koko päivän pysyviä nopeita arkimeikkejä. Enkä ole kokenut sitä liian kuumaksi viileälle ihollekaan. Punavoittoinenhan tämä on, ja ihan omiaan vihreille tai sinisille silmille. Kyllä tällä saa vaaleampaakin ja ruskeampaa meikkiä jos ei tahdo liian punertavaa jälkeä.

Urban Decay Naked Heat

Koska olen paletista enemmän höpissyt aiemmassa postauksessa, kurkataan suoraan tämä meikki. Olin tällä Kauneusbloggaajien mökkimiitissä Joensuussa lauantaina. Kiitos muuten kaikille, oli kiva tavata ja hengailla. Kiitokset myöskin sponsoreille kaikista ihanista herkuista sekä goodie bageista että testituotteista. On kyllä mielettömän rentouttavaa viettää päivä samanhenkisessä seurassa ja olla vaan oma itsensä ;)

Mun kuumismeikki pysyi paikoillaan hyvin aamusta iltaan. Pohjustin meikin Smashboxin silmämeikinpohjustajalla sekä Bellápierren Makeup Basella. Silmän sisänurkassa sävy Ounce, luomella Dirty Talk ja loppuluomella Ashes. Varjostukset olivat aika ronskit, ne tein sävyllä En Fuego joka pehmensin hiukan He Devilillä. Ouncea häivyttelyssä. 

Urban Decay Naked Heat makeup

Urban Decay Naked Heat makeup

Kulmissa NYX Sculpt & Highlight Brow Contour kynä sävyssä SBHC05 Brunette sekä Make Up Storen Tri Brow paletti sävyssä Brown. Ripsissä IsaDora Flashing Volume Mascara, rajaus on Yves Rocherin eyeliner.&nbsp

Urban Decay Naked Heat makeup

Urban Decay Naked Heat makeup

Pidin meikistä hurjan paljon! Kuten todettu; Urban Decayn luomivärit pysyvät aamusta iltaan eikä meikkiä tarvitse korjailla päivän mittaan. En osaa sanoa onko Heat vielä ihan lempparein Nakuista, Smoky ja Naku 3 pitävät tällä hetkellä ykköspaikkaa...mutta kovasti Heat on siihen ehdolla ;) 

Käy kurkkaamassa muidenkin meikit:

Mizz Annie
Fantazya
Sentenced To Live
hannamaria
Fashioned In Finland
Pakolliset- tai ainakin melkein!
Glitz & Glam
Miss Aria

Joko olet hankkinut oman Kuumis -palettisi?

38 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän kaunis meikki! Ihanasti olit yhdistänyt paletin sävyjä. Ja tuo tosi tumma nurkka, mii laik :) Tää kyllä pompahti omaksi suosikikseni nakuista. Smoky ja kolmonen puuttuu. Kolmosen haluan, smoky ei puhuttele :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kolmonen on kyllä kaunis värimaailmaltaan ja huippu laadultaan :)

      Poista
  2. Onpa ihana! Sulle sopii kyllä tosi kivasti tuollaiset oranssiset/kupariset luomivärit. Wauh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kuparit ja punaiset kaikissa eri sävyissä on kieltämättä lemppareita <3

      Poista
  3. Tosi ihanasti sait oranssin sävyn toistumaan tässä luomella! Käytit lähes samoja sävyjä kuin itse, mutta tykkään sun lopputuloksesta paljon enemmän :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on taas paljon paremmat kuvat ja huulimeikki tosi ihana. Mä räpsin nämä kuvat paniikissa 10 minuuttia ennen lähtöä ;D

      Poista
  4. Nättiä! ja ooh, sulla on pinksu kulmakorukin :)

    Arvaa päivitinkö blogisivua aamulla.. Oli kauhee ikävä kun ei ollutkaan mitä lueskella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 vaihdoin kulmakorua vähäksi aikaa. Pystyn vaihtamaan vaan silloin kun on lyhyemmät kynnet, pitkillä kynsillä en saa vaihdettua ;D oli itsellekin outoa kun postaus ei tullut kuudelta vaan tunnin myöhässä, oli sovittu että kaikki postaa samaan aikaan ;)

      Poista
  5. Ai että miten upea meikki! Heat on aivan ihana paletti ja tällä hetkellä mun ehdoton suosikki Naked paleteista :) Ehkä se on se uutuudenviehätys, mutta ainakin sävyt on tosi hyvin syksyyn sopivia ja uskoisin ton olevan tulevana syksynä eniten käytetty luomiväripaletti mulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä ihanan syksyinen! Mulla pahin uutuudenviehätys on ehkä mennyt, olen käyttänyt tätä niin paljon taas. Vaihteeksi tekisi mieli sinistä meikkiä!

      Poista
  6. Aah mikä paholainen <3 Sopii ihan törkeen hyvin sulle :)

    VastaaPoista
  7. Mä taisin tulla siihen lopputulokseen, että jätän Heatin hankkimatta - ainakin toistaiseksi :) Kävin sitä Sokoksella testailemassa ja totesin, että on se liian lämmin mulle. Naked Smokey'akaan en ole vielä hankkinut ja se kuitenkin olis sävyjensä puolesta enemmän mua :) Kivoja meikkejä porukka on tällä tehnyt, mutta ei ehkä mulle :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smoky voisi olla parempi sulle. Mulle sopii lämpimät sävyt silmämeikissä mutta huulilla ei ollenkaan. Ajattelet että säästyy rahat johonkin kivempaan ;)

      Poista
  8. Tätä palettia kyllä tulee joka tuutista tällä hetkellä! Eipä silti, onhan se upea! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin tulee, ihan kyllästymiseen asti ;D ei tosi, on tämä upea ja kiva nähdä erilaisia meikkejä tällä tehtynä ;)

      Poista
  9. Ihana meikki 😍
    Mä luulen, et jätän kuitenkin hautumaan tän Heatin oston. Pahimpaan kuumeeseen on auttanut Nyxin Ultimate Warm Neutrals, jossa sävyt on samankaltaisia Heatin kanssa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvin samankaltainen, samaten Rustic Antiquessa on jotain samaa :)

      Poista
  10. Hitto, että on kyllä upea meikki (niin tämä kuin tuo esittelypostauksessakin oleva) <3.
    Tykkään hurjasti tästä sinun(kin) meikkaustyylistä!
    Pakko yrittää apinoida tämäkin meikki tässä joku päivä :D. Sain kyllä hurjasti inspiraatiota meikkeihin kaikilta tähän osallistuneilta!
    Tämä paletti sopii kyllä loistavasti todella monelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aion kokeilla sitä Minnan viileämpää meikkiä, muutoin on Heat käyty tehokkaasti läpi ;)

      Poista
  11. Jos tämä olisi ilmestynyt silloin kun käytin luomivärejä huomattavasti enemmän ja useammin niin todellakin olisin ostanut! Nyt menisi vähän turhien ostosten puolelle :) UPEEE meikki <3

    VastaaPoista
  12. Tämä meikki oli hyvin kaunis myös livenä! Ihana paletti sulle!

    VastaaPoista
  13. On kyllä ihan sun värit <3 Upea!

    VastaaPoista
  14. Upea meikki! Heat on kyllä ihan superloistava paletti vihreille silmille! Vaikka se onkin tosi lämmin niin siinä on myös sen verran näennäistä viileyttä, että ei tarvitse olla lämminihoinen voidakseen käyttää sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tätä ei kyllä tarvitse pelätä, ei ole ollenkaan liian lämmin :)

      Poista
  15. Kuuma naku on tulossa! Ostin onnesta soikeena Nyxin warm neutralssin koska sen vihdoin sai, ihan kaupasta, vaikka olin jo UDn tilannu. Mut onhan mulla se Smashbox kin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Heat on ihana ja erilainen Warm Neutralsin kanssa kuitenkin. NYXissä on vähemmän pigmenttiä ja hiukka enemmän sävyvalikoimaa :)

      Poista
  16. En kestä miten upeita värejä! Lurps.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3