lauantai 26. elokuuta 2017

Mario Badescun tehotuotteet ikääntyvälle iholle

Mario Badescu on mun silmiini yksi elevenin kiinnostavimmista merkeistä. Täsmätuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja vaatimuksiin, kohtuullinen hintataso ja hyvin toimivat tuotteet! Tuotteita myydään yksittäin sekä kootuissa pakkauksissa joissa on kokeilukoot suosituista tuotteista. Minulla on ollut testissä Anti-Aging Regimen Kit eli pakkaus joka sisältää kokeilukoot ikääntyvät ihon tuotteista. Kitti sisältää kaikki ne tuotteet joita tarvitset ihon nuorekkuuden palauttamiseksi.

Mario Badescu skincare

Glycolic Foaming Cleanser
Tämä on jännä tuote! Ehdottoman tehokas! Minä säikähdin vähän glykolihapon ja yrttiuutteiden nipistelevää vaikutusta iholla. Pesen meikit normaalisti pois ja suoritan sen jälkeen tehopuhdistuksen tällä vaahtoavalla puhdistusaineella. Syväpuhdistava vaahto sopii helposti tukkeutuvalle ja samealle iholle. Ihoa kirkastava ja pehmentävä tuote sopii parhaiten epäpuhtauksiin taipuvalle iholle, itse käytän tätä satunnaisesti. Suositus on 1-3 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen.

Glycolic Acid Toner
Alkoholiton kasvovesi sisältää glykolihappoa ja greippiuutetta ja sen tehtävänä on irrottaa iholta kuollutta ihosolukkoa. Kirkastaa kuivaa ja sameaa ihoa. Olen todennut Marion kasvovedet yhdeksi parhaiksi sarjan tuotteiksi. 
Käytän näitä säännöllisesti viikottain ja ihoni pysyy paremmassa kunnossa. Lupaukset kirkkaammasta ja puhtaammasta ihosta pitävät paikkaansa! Sen jälkeen kun otin kuorivat ja kirkastavat kasvovedet käyttöön, ei ole finnejä tai mustapäitä ollut! Glycolic Acid Toner on myös hellävarainen eikä ole kuivattanut ihoani. Sopii kuivalle ja herkälle iholle. 

idkuva

Glycolic Eye Cream
Tämä tulee kaupanpäällisenä tässä boxissa eikä ole mielestäni erikseen ostettavissa. Superhyvin hoitava ja kosteuttava silmänympärysvoide! Auttaa kutinaan ja tuntuu hoitavan pitkään. Ei imeydy heti vaan jää hiukan rasvaisena hoivaamaan helposti ärtyviä silmänympäryksiäni. Auttaa silottamaan juonteita. mm. Öljyistä, mehiläisvahasta ja e-vitamiinista koostuva voide on omiaan yökäyttöön, meikin alle se on hiukan liian paksuhkoa. 

Collagen Moisturizer
Suojakertoimella 15 varustettu voide kertoo olevansa ohutta ja sopivan päiväkäyttöön. Mulle tämä on liian rasvaista meikin alle joten käytän ennemmin illalla. Herkän sekaihon kollageenivoide suojaa auringolta ja ehkäisee sen kuivumiselta. 

Super Collagen Mask
Kosteusköyhä iho nautiskelee tästä kauraa, vehnää ja kollageenia sisältävästä savinaamiosta. Se puhdistaa, ravitsee ja napakoittaa ikääntyvää ihoa. Vihreä savinaamio sopii pari kertaa viikossa käytettäväksi koska savinaaioiden tyypilliseen tapaan tämä ei kuivattanut ihoani ollenkaan! Mukavan tuntuinen savinaamio vaikka mitään ihmeitä ei iholla tämän jälkeen näkynytkään. 

Mario Badescu

Onko sinulla kokemuksia näistä tuotteista? Joko olet tutustunut ihaniin Mario Badescun tuotteisiin?

elevenissä on menossa Pink Weekend; Kaikki tuotteet: 20% alennus 60 euron ostoksesta. Voimassa 26. - 28.8. Ostoksille pääset linkkien tai mainosbannerin kautta.


Tuotteet saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä joiden kautta ostaminen tuo bloggaajalle pienen komission. 

8 kommenttia:

  1. Mario Badescun peptidiseerumi on erinomainen tuote. Se onkin ainoa mitä olen MB:ltä käyttänyt. Jollei olisi paikat väärällään anti-age -tuotteita, niin voisin tuollaisen kitin kokeillakin. Tuotteet vaikuttaa upeilta:)

    VastaaPoista
  2. Ei oo kokemusta. Kylläpä.kuullosti pahalta "ikääntyvä iho". Kääk ollaanko jo vanhoja? 😂 (ollaan)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan :D on pakko rueta tekemään jotain asian suhteen :D Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  3. Olen käyttänyt varmaan joskus 15 vuotta sitten, koko ajan on kuitenkin mielessä ottaa "uusinta", kunhan vaan kaikelta testaamiselta ehtisin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kyllä sama ongelma, kaapit täynnä kaikkea : D kesällä voiteita kuluu vähemmän mutta eiköhän se taas ala ilmojen kylmetessä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3