perjantai 4. elokuuta 2017

Täydellinen punainen kynsilakka

Tänään olisi tarjolla kerrassaan herkullisen punaista ja äärettömän laadukasta lakkaa!

Kyseessä on Fabyn verenpunainen lakka The Cherry Orchard. Punaisia lakkoja on maailma pullollaan ja onkin aina hankala löytää täydellistä yksilöä. Lakka ei saa missään nimessä valua kynsinauhoille tai lopputuloksena katastrofi. Koostumuksen onkin oltava helposti lakattava ja sopivan jämäkkä. Fabyn lakka täyttää nämä kriteerit helposti.

Koostumuksen täytyy myös peittää helposti ja jos se tekee sen jo yhdellä kerroksella, ei lakka voi olla muutakuin täydellinen. Tällä oli kerrassaan ilo lakata ja tämä pääseekin heittämällä parhaitten punaisten lakkojeni joukkoon. Jollain tapaa Fabyn sivellin on kynsilleni täydellinen. Se ei ole ihan niin leveä kuin OPI lakoissa, joista muuten pidän mutta menevät mulla helposti kynsinauhoille.

Faby The Cherry Orchard

Fabyn sivellin on tiheä ja harjasten kovuus sopiva, Fabyn lakat harvemmin raidoittuvat. The Cherry Orchardin koostumus ei ole perinteinen creme, vaan enemmän jellymäinen. Hyvin kynnellä liukuva, siksi varmaan helppo lakattava. Kiiltää todella upeasti ilman päällyslakkaakin! Fabyn lakat ovat aina pysyneet hyvin kynsillä. Lomalla en jaksa lakata joka päivä. Tämäkin oli kynsillä neljä päivää ilman paikkaamisen tarvetta.

idkuva

En tosiaan halua vaan kehua blogin kautta saatua lakkaa mutta kun tämä on vaan niin hyvä! Fabyn lakoilla on helppo lakata ja ne kuivuvat nopeasti. Pigmentti on tosiaan omaa luokkaansa, parhaita kokeilemiani. Parempi kuin monessa muussa merkissä, kalliimmassakin. Fabyn lakat maksavat 15 euroa, pullon koko on 15 ml. Ihan edullisesta lakasta ei ole kyse mutta kun laatu on tätä, lakka myös kestää pitkään. Kuten olen itsekin monesti sanonut, ostan mieluummin yhden hyvän kuin useamman huonon.

Faby The Cherry Orchard

Koristeluissa mun lemppareita eli Milvejä. Jos ne ovat tuntemattomia, tarkoitan niillä vedessä liuotettavia siirtokuvia. Milvejä myy Cesars ja aiheita on kymmenittäin, graafisista kuvioista kukkiin, kissoihin ja koiriin. Pidän Milveistä koska ne ovat helppoja asetella kynnelle ja jäävät tasaisiksi eikä niissä ole vaaleita näkyviä reunoja kuten tarroissa. Milvien päälle kannattaa laittaa normaali päällyslakka, pikakuivattajat kuten Inm tai HK Girl sulattavat Milvien kuvioita.

Milv water decals

Fabyn Power on hyvä kynnenkovettaja ilman myrkkyjä. Fabyn lakat ovatkin 5-free ja tuoksu niissä on yllättävän mieto. Tarrojen alla käytän valkeaa lakkaa, tällä kertaa Color Clubin Blank Canvasia

Päällyslakka myös Milvien päällä on Treat Collectionin Fast Drying Top Coat. Treatin lakkoja myy mm. eleven. Punaisten lakkojen kanssa kannattaa olla varovainen, jättävät herkästi väriä päällyslakan siveltimeen. Sivellintä kannattaa pyyhkäistä paperiin ennen päällyslakkapulloon dippaamista, muuten päällyslakkasi ottaa väriä ja sitä tuskin haluat. Mullahan on siitä omat karvaat kokemukset ;D

Suosittelen tutustumaan Fabyn lakkoihin, niitä löydät jälleenmyyjiltä tai maahantuojan nettikaupasta Kauneutta.comista. Tästä näet kaikki Faby postaukseni, sieltä vaan swatcheja selaamaan!

Mitä tykkäät näistä kynsistä? Mulle nämä oli kivoimmat pitkään aikaan!

Käytetyt lakat saatu blogin kautta!

17 kommenttia:

 1. On kyllä mielettömän komea punainen sävy, oh my, oh my:)

  VastaaPoista
 2. Hirmu kauniit 💗 noi milvit on.hienot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä Milvit sopi kivasti tämän lakan kaveriksi :)

   Poista
 3. On kyllä kivat, nuo Milvit ei ole yhtään mun tyyliset ja silti ne näyttää tosi kivoilta! :D

  VastaaPoista
 4. On kyllä todella kaunis punaisen sävy, jotenkin ylväs! Upea 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tajusin kun lähdin että meillähän meni kaksi tuntia! Niin se aika kuluu kuin siivillä hyvässä seurassa ;) kiitos vielä ihanasta meikistä! Olen ihaillut koko ajan taidonnäytettäsi ja heti huomenna aletaan opetella kulmakarvojen meikkaamista ;)

   Poista
  2. Ei sitä ajankulua edes tajua kun juttua riittää 🙂 Hyvä että olin kaukaa viisas enkä bookannut mitään siihen heti perään 😂 Oon niin iloinen että kävit!

   Poista
 5. Upeat on! Ihan seksikkäät 😎

  VastaaPoista
 6. Tämä täytyy pitää mielessä! Mullahan nimenomaan punaista kynsilakkaa kuluu ihan tolkuttomasti, ja aina tulee etsittyä sitä parempaa ja kestävämpää koostumusta. Ihana syvän punainen sävykin tässä. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Fabyn lakat kannattaa pitää mielessä ;)

   Poista
 7. Onpa kyllä mielettömän täyteläinen punainen <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3