keskiviikko 2. elokuuta 2017

Kolmivaiheista hoitoa epäpuhtaalle iholle

Neutrogenan oranssi sarja uudistuu elokuussa ja tuo markkinoille kolmivaiheisen ihonhoitorutiinin epäpuhtaalle iholle. Uusi sarja kantaa nimeä Spot Proofing. Minuakin kiinnosti millainen se kolmiosainen rutiini on ja ennenkaikkea kestääkö ajoittain kuiva mutta rasvoittuva ihoni näitä. Tuotteet sopivat epäpuhtaalle iholle säännöllisesti käytettäväksi tai muillekin ihotyypeille satunnaiseeen käyttöön, jopa herkälle iholle. 

Neutrogena Spot Proofing

Uusi sarja sisältää viisi eri tuotetta. Kolme askelta parempaan ihoon ovat päivittäinen puhdistus, syväpuhdistus ( kuorinta ja naamio ) sekä kosteutus. Uusi Spot Proofing sarja vähentää finnejä ja auttaa ihoa ylläpitämään omaa suojausta, jolloin siitä tulee vastustuskykyisempi näpyille. Moni epäpuhtauksista kärsivä laiminlyö viimeisen tärkeän vaiheen; kosteutuksen. Spot Proofing sarjassa on kevyt ja öljytön kosteuvoide joka ei tuki ihoa. Sarja onkin ensimmäinen tuotesarja finnejä vastaan joka on hellävarainen, hoitava ja suojaava. 

Neutrogena Visibly Clear

Päivittäiseen puhdistukseen kuuluvat salisyylihappoa sisältävät Daily Wash - puhdistusgeeli ja Purifying Tones - kasvovesi. Puhdistusgeelin erityisen tehokas koostumus vaikuttaa epäpuhtauksiin syvältä. Se pesee meikit iholta hyvin pois eikä tunnu kuivattavalta. Tuntuu pureutuvan syvälle, minusta Neutrogenan putsarit ovat kerrassaan parasta! 
Alkoholiton kasvovesi poistaa epäpuhtaudet, lian ja talin sekä ehkäisee uusien finnien syntymistä. Viimeistelee puhdistuksen ihoa ärsyttämättä eikä tunnu liian tujulta. Tästäkin tykkään satunnaisesti käytettynä, ihan joka ilta en tätä käytä. Mun iholla ei epäpuhtauksia näy mutta jos laiminlyön  puhdistusta tai unohdan käyttää näitä tehotuotteita, silloin iho alkaa villiintyä.

Neutrogena Spot Proofing

Syväpuhdistuksesta huolehtivat Smoothing Scrub - kuorintavoide ja 2 in 1 Wash-Mask - puhdistusnaamio. Molemmat syväpuhdistavat tuotteet lupaavat vähentää finnien syntymistä ensimmäisestä päivästä lähtien ja parantaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Näitä voi käyttää päivittäin tai muutamana kertana viikossa. Kuorinta on yllättävän hellävarainen koska se sisältää rakeita aika harvakseltaan. Ne eivät ole ollenkaan raapivia joten tätä kuorintaa uskaltaa käyttää useimminkin. Tuoksu näissä kaikissa tuotteissa on miellyttävän mieto ja tämänkin koostumus ihanan pehmeä, ei tunnu ollenkaan että käyttäisi ns. nuorison finnituotteita.  

Wash Mask sopii päivittäiseen puhdistukseen tai 5 minuutiksi kasvoille jätettäväksi naamioksi. Naamiona tämä onkin hurjan tehokas! Mentholia sisältävä naamio tuntuu iholla viileältä ja tehokkaalta. Iho oli kyllä todella puhdas ja nenäkin loisti puhtauttaan, nenässä ne enimmät mustapäät itsellä asustavat. En kuitenkaan koe naamiota liian tujuksi satunnaisesti käytettynä, tämä on kyllä oikein loistava ja monikäyttöinen tuote! Puhdistustuotteena en mentholin takia itse käytä, silmäni ovat niin arat voimakkaille tuoksuille ja mentholi on itselle yksi pahimpia silmille. 

Neutrogena Oil-free Moisturiser

Ihoa kosteuttaa Oil-free Moisturiser - kosteusvoide.
Aamuin illoin käytettävä kevyt, öljytön kosteuvoide kosteuttaa ja tekee ihosta pehmeän ihohuokosia tukkimatta. Se auttaa häivyttämään finnien jättämiä jälkeä tehden ihosta tasaisemman ja raikkaamman näköisen. Voide on miellyttävän raikasta ja kevyen oloista. Olen kärsinyt epäpuhtauksista enemmänkin ja uskon että tämä voide olisi ollut silloin todella hyvä. Minäkin rankaisin ihoani liian vahvoilla tuotteilla ja unohdin kosteutuksen. Voi kun olisi silloin tiennyt enemmän! Tämä voide jää satunnaiseen käyttöön, kesällä varmasti parempi.

Oletko sinä tykästynyt Neutrogenan tuotteisiin?

Sarjan tuotteet 6,99 e. Neutrogenaa löydät apteekeista, tavarataloista ja hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. Tuotteet myynnissä elokuussa 2017. 

10 kommenttia:

 1. Neutrogenan se vanhempi versio oranssin linjan 2 in 1 -putsarista oli aikoinaan mun luottotuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla tätä uutta versiotakin :) ihan huippu!

   Poista
 2. Neutrogenalta löytyy kyllä ihan huippuluokan tuotteita epäpuhtaalle iholle :)

  VastaaPoista
 3. Olen tykästynyt niihin, mitä ei Suomessa myydä. :p Nää Suomessa myytävät ovat liian kuivattavia omalle iholle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle nää on ollut sopivia satunnaisesti käytettynä, ei minunkaan iho näitä koko ajan kestäisi :)

   Poista
 4. Tuota naamiota voisin kokeilla, koska mulla on nyt käytössä toinen Neutrogenan vastaava tuote ja olen sen jo lähes tyhjäksi puristanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neutron naamiot on aivan ihania ja hurjan tehokkaita :)

   Poista
 5. Livboxissa tuli joskus sellanen greipille tuoksuva void josta tykkäsin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua alkoi tökkimään, se greippisarja on sellainen josta en niin välitä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3