keskiviikko 16. elokuuta 2017

Pitkästä aikaa, Belly Flop

Väriä vaihtavat kynsilakat ovat kyllä kesäajan helmiä. Totuus on ettei näillä tule oikein muulloin lakattua. Olen koko kesän ajatellut että pitäisi, pitäisi...kunnes kuulin Cesarin Sadulta että Color Clubin thermoja on tulossa uusi kokoelma. Silloin päätin että lakataanpa Belly Flopillakin!

Color Club Heat Index

Belly Flop on se hienoin lakka Heat Index kokoelmasta. Kokoelman swatchit tässä. Ovat siis väriä vaihtavia lakkoja, kynnen kärjet muuttuvat eri värisiksi lämpötilan vaihtelun mukaan. Periaatteessa lämpimässä lakka on vaaleampi kynsipedistä ja kärjistä tummempi. Belly pitää lämpötilan vaihtelun koko ajan päällä kynsillä, pullossa se on koko ajan kylmä eli violetti.

Heat Index oli kokoelmana hieno, tykkäsin eniten viiden lakan efektistä ja vain kaksi oli miedompaa värinvaihtelultaan. Koostumus on jänskä, tämäkin violetti vaihtaa sitä väriä samalla kun lakkaat! Suosittelen kahta paksua kerrosta ja päälle pikakuivattaja. Nämä kuivuvat yllättävän hitaasti. 

Color Club Belly Flop

Mulla on aluslakkana Color Clubin CC-aluslakka. Se sisältää keratiinia jonka uskon olevan hyväksi kynsilleni. Ei ole liuskoittumia eikä kynnet tunnu liian kovilta. Öljyän kyllä jokaikinen päivä.

P7210041.ORF

Ûberchic 8-02

Halusin tehdä leimat jostain uudesta Ûberchicin 8-sarjan laatasta. Valitsin laatan 02 jossa oli tälläistä "jatkuvaa" kukkakuviota. Näin leima ei ole joka kynnellä ihan samanlainen.
Leimauksessa käytin Color Clubin 24° Belowia joka on ainut lämpimänkultainen leimauslakkani. Muut ovat aika kylmiä! Päällyslakka leimauksen päällä on Konad Top Coat, kynsilakat kuivatin ennen leimoja Inm Out The Doorilla ( ei kuvassa ). Se ei sovi leimojen päälle, siksi vielä Konadia.

Mitä tykkäät näistä kynsistä, löytyykö sulta Belly Flopia?

CC-aluslakka ja Ûberin laatta ostettu itse.

22 kommenttia:

 1. OMG, onpa upea lila ja kärjet kruunaan kaiken<3

  VastaaPoista
 2. Oi, ompa upea!! Tämä on kyllä parempi väri kuin yksikään niistä uudemmista. Ja leimauksen on hienot!
  Tämä täytyy laittaa hankintalistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tämä on nätti lakka, hienoin tuosta viime vuoden kokoelmasta. Väri vaihtuu ihan kunnolla!

   Poista
 3. Upeat upeat upeat! -HH

  VastaaPoista
 4. Näistä en ole hankkinut yhtään. Belly Flop näyttää juuri sellaiselta, mitä olisin toivonut Feelin Myselfin olevan. Vaikka tykkään kyllä vähän enemmän Feelin Myselfin vaaleasta sävystä. Eroaako nää Mood Change -lakoista muuten kuin sävyjen puolesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mood Changeissa on paljon parempi koostumus. Muutoin eivät eroa, sama idea ja toimintatapa on :)

   Poista
 5. Upea lakka, sävyiltään olisi ihan minua :)

  VastaaPoista
 6. Kyttäsin tätä Belly Flopia jossain vaiheessa tosi pitkään Cesarsilta, oli aina loppunut. Mutta vihdoin sen itselleni sitten kuitenkin sain ja joo, tämä on kyllä tosi ihana lakka! <3 Täytyykin kaivaa se taas esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ihanimmat loppuu aina heti. Mutta onneksi sait omasi <3

   Poista
 7. Kivat kynnet. Nämä Heat Indexit olivat menneet täysin ohi viime vuonna. :o Kävin lukemassa tänään esittelysi niistä. Näiden ja aikaisemmin tässä kuussa esittelemäsi Mood Change -lakkojen väliltä tykkään enemmän jälkimmäisistä. Siinä on ihania värejä. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 8. Upeat! Ja näyttävät paljon työlläämmiltä tehdä 😊

  VastaaPoista
 9. Mä rakastan thermolakkoja ♡ Tällä hetkellä mun kynnet on liian lyhyet, että lämpötilanvaihtelu näkyisi kunnolla kärjissä, mutta ehkä vielä joskus... :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3