tiistai 22. elokuuta 2017

Punaisen kynsilakan salaisuus

Punainen on siinä mielessä jännä kynsilakan sävy etten ennen osannut käyttää niitä. Punainen väri tuntui liian aikuiselta ja huolitellulta. Jossain vaiheessa aloin tutustua tummanpunaisiin kynsilakkoihin. Siitä pikkuhiljaa kaikkiin muihinkin punaisen sävyihin.

OPI Romantically Involved

Punainen ei olekaan niin vakava väri kuin luulin. Perus punainen on aina ajaton. Kesällä voi valita lämmintä ja koralliin taittavaa punaista. Talvella ihastuttavat glitteriset ja kylmemmät punaiset. Viininpunainen, tumma sävy on syksyinen mutta mulle se omin. Olen aina pitänyt tummanpunaisista, hieman murretuista sävyistä.

OPI Romantically Involved

OPI Romantically Involved

OPI Romantically Involved on ehdottomasti kaunis syksylakka. Kamala ajatella että kohta se pirulainen saapuu...kesä menee niin nopsaan! Romantically Involved on hieman murrettu punainen, se ilmestyi 50 Shades Of Grey kokoelmassa. Koostumus on täydellinen, hyvin levittyvä ja kynsinauhoille valumaton. Kaksi kerrosta riittää oikein hyvin. Pigmentti on erittäin hyvä ja lakan kiilto kaunis.

Born Pretty Store BP-L070

Born Pretty Store BP-L070

Koristelussa Born Pretty Storen laatta BP-L070. Siinä on kivoja geometrisia kuvioita jotka ovat tämän hetken suosituimpia leimauskuvioita.

OPI lakat elevenistä. Löytyy minilakkoja, erilaisia settejä, hoitotuotteita ja vanhoja harvinaisuuksia sekä uusia kokoelmia. OPI lakkojen tilaaminen on nykyään hankalaa ulkomailta, siksi olen itse suosinut eleveniä. 

Millainen on sinun suhteesi punaiseen kynsilakkaan? Käykö perinteinen creme vai pitääkö olla kimallusta?

Tuotteet saatuja. Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

28 kommenttia:

  1. Perinteinen käy kyllä. Just eilen näkyi instassa essien uudesta kokoelmasta maistiainen. Ihana punainen heillä tulossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kanssa nähnyt uusia Essieitä, hyvältä näyttää!

      Poista
  2. Kaunis punainen sävy, ja ihana kokonaisuus :)
    Ihan kirkas punainen ei sovi mulle, eikä myöskään oranssiin taittuvat. Ne kylmät sävyt on mun juttu. Just eilen lakkasin PiPo:n (a)live:lla ekaa kertaa, se kun on koko ajan tuntunut syksyiseltä sävyltä. Ja samalla surffasin muitakin punaisia syksyä ja joulua ajatellen, varmaan joutuu hankkimaan muutaman :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulle (a)live ei ollut parhain mahdollinen PiPo, en jotenkin tykännytkään sävystä. Ihana kun syksy tulee ja kaikki ihanat murretut sävyt <3

      Poista
  3. Älyttömän upeat kynnet, mä aloin miettimään näitä kynsiä jo jopa todella kauniin jouluversioina, kun lisäis hippusen kultaa noihin. <3

    VastaaPoista
  4. Mulle punainen kynsilakka on jotenkin vähän blaah.. Muille se kyllä sopii, mutta omilla kynsillä melkein väri kuin väri tarvis vähän lisää jotain.. Tai sit en oo löytänyt vielä sitä mulle täydellistä punaista. Edes Red Square ei ollut niin VAU, kuin toivoin.
    Romantically involved sopii sulle todella kauniisti. Ja koristelut on ihan nappi valinta kaikessa yksinkertaisuudessaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ehkä et ole löytänyt sitä ihan oikeaa punaisen sävyä? Mullakin punainen oli joskus vaikea väri mutta nykyään pidän niistä kovasti. Ja kun miettii, ei taida olla lakkaväriä josta en pidä ;) ?

      Poista
  5. Just luin venäläistä kauneusinsiderblogia jossa oli juttu siitä miten pitää valita oikea punaisen lakan sävy. Siinä tosin oli sellainen teoria että hiusvärin mukaan mentiin pääösin: bruneteille nämä sävyt, punatukkaisille nämä ja blondit sai lakata kaikilla sävyillä 😀 Jotenkin en oo täysin vakuuttunut tästä ideasta, vähän vanhanaikaiselta ja kankealta vaikuttaa.

    Tämä punaisen sävy on kaunis ja sopii sinulle! Upea lakkaus taas kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onpa muuten mielenkiintoinen kuvaus! Mieltäisin että punatukalle sopii lämmin ja oranssiin taittava punainen, se ei taas sovi ihonsävyyni. Vai pitääkö valita luonnollisen tukanvärin mukaan? Jaa-a, hauska ajatella! Mun mielestä pitää käyttää sitä mikä itsestä hyvältä näyttää ;)

      Poista
    2. Mä ymmärsin niin että se luonnollinen "oma" hiusväri oli siinä pääroolissa. Mistään shokkiväreistä tai pastellihiuksista ei puhuttu mitään erikseen. Minustakin se on jokaisen oma asia, mitä lakkaa laittaa kynsiin! Ite on huomannut että toiset sävyt tekee käsien ihosta ikään kuin hieman kirkkaamman ja tasaisemman, osa taas tekee käsistä punakat ja kirjavat.

      Poista
    3. Mulla lämpimät punaruskeat ja malvat tekee käsistä punakan näköiset, niitä pystyn harvoin käyttämään.

      Poista
  6. Oijoi, olipas kiva laatta! Tätä mulla ei ollutkaan, vaikka omistan jo ihan liikaakin näitä geometrisia kuvioita sisältäviä laattoja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin kyllä luullut että sulla jos kellä tämä olisi ;)

      Poista
  7. Onpa kauniit 😍
    Tilasin laattoja Born prettystä, otin tälläisen graaffisenkin.

    VastaaPoista
  8. Mulla on ollut ihan sama juttu punaisen lakan suhteen, vasta nyt pikkuhiljaa osaan sen omilla kynsilläni nähdä :D

    VastaaPoista
  9. Itsellä ei ole yhtään peruspunaista kynsilakkaa. Jonkun punaisen sain joskus Body Shopin joulukalenterista, enemmän se vivahtaa kyllä oranssiin. En ole käyttänyt sitäkään.
    Tuo kuvissasi oleva punainen on upea, yhdistäisin sen tietysti mustan lakan kanssa. Ylläri hei. :D

    VastaaPoista
  10. Mä en oikeastaan juuri muita käytäkään kuin punasia kynsilakkoja :) Oonkin miettinyt, että pitäisi käydä omat lakkakokoelmat läpi ja poistaa sieltä ne muut sävyt, kun niitä niin harvoin tulee käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaan kuvitella että punainen lakka sopii sulle just täydellisesti :)

      Poista
  11. Punainen on ihana väri ❤️. Hienot kynnet teit. Etenkin syksy ja talvi ovat hyvää aikaa käyttää punaista. PiPo: Bordeaux on yksi ikisuosikki. Samoin NCLA:n Red Square. Kun vielä joskus tulisi Fun Lagueriin täydellinen punainen perinteisessä koostumuksessa-se olisi lakkafanin taivas :D Oranssiin taittava Seductive Marmelade on, mutta siitä selvästi punainen tai viininpunaan taittava olisi ihan must!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mites se FUN:in Powerful? Hyvä koostumus mutta holo vähän vaisumpi. Olen samaa mieltä, Bordeaux ja Red Square ovat parhaita punaisia <3

      Poista
  12. Tosi nätit kynnet. :) Minulla kesti aluksi jonkin aikaa totutella punaisiin kynsilakkoihin. Nyt tykkään. :) Mikäköhän olisi hyvä punainen lyhyille kynsille? Jotenkin tuntuu, että punainen sopii paremmin puolipitkille ja pitkille kynsille.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) punainen sopii kyllä lyhyillekin, mä tykkään Essien creme punaisista lyhyillä kynsillä. Näyttää jotenkin nätiltä. Sellainen konstailematon cremelakka. IsaDoran syksyssä on pari ihanaa punaista, ne kannattaa muuten tsekata ;)

      Poista
  13. Tosi upeet! Mulla on ihan samat ajatukset punasesta, että on muka liian aikuismainen ja myös jotenkin jouluinen. Näiden takia hankala käyttää. Välillä meinaan, että nyt lakkaan punaisella mut sit kuitenkaan en koskaa lakkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotkut punaiset kyllä mieltää vähän jouluisiksi :)

      Poista

Kiitos kommentista <3