tiistai 1. elokuuta 2017

Miksi yönaamiota pitäisi käyttää?

Yö on iholle parasta levon ja uudistumisen aikaa. Joskus jokin yövoide tuntuu liian paksulta ja toivoisi sen imeytyvän nopeammin. Ainakin itsellä on ollut ajatuksena ettei halua illalla liian rasvaista voidetta joka yöllä hikoilee kasvoilla. Vähän hassu ajatus nyt kun on tutustunut ajatukseen kerrostettavista hoitotuotteista ja yönaamiosta. Kuivaihoinen saa yönaamioista enemmän irti, joitakin voiteita kun voi käyttää myös yönaamiona. Näin voit jättää vaikuttavat aineet imeytymään yöksi, kuin että pesisit tavallisen illalla käyttämäsi naamion kymmenen minuutin päästä pois. 

Yönaamiot ovat tuote johon olen päässyt mukaan vasta joku tovi sitten. Yönaamio on tuote jolla voi välillä korvata yövoide. Sen tehtävänä on kosteuttaa, uudistaa tai kuoria ihoa yön aikana. Yönaamion käyttöä kannattaa harkita jos iho on kuivan tuntuinen ja tuntuu ettei yövoide aina riitä. 

Pixi yönaamio

Pixi Nourishing Sleep Mask on parabeeniton ja eläinkokeeton. Yönaamiossa kavahdan ajatusta rasvaisesta, paksusta, tyynyliinaan hankautuvasta voiteesta. Pixin yönaamio on kaukana siitä. Koostumus on ihanan kepeä ja täydellinen nuoremmalle iholle. Se ei rasvoita vaan imeytyy ihoon kevyen yövoiteen tavoin.

Pixi yönaamio


Kevyt ulkomuoto kuitenkin hämää, tämä yövoide hellii ihoasi nukkuessasi. Kevyet kukkais- ja hedelmäöljyt hyalurinohapon ohella hoitavat ihoa. Kesällä ihoni ei ole kovinkaan kuiva mutta olen käyttänyt tätä silloin tällöin. Laitan aina puhtaalle iholle kasvo-/miselliveden jälkeen. Saas nähdä mitä ihoni tuumaa tästä talvella, silloin nassu on paljon kuivempi. Jotkut käyttävät ilmeisesti seerumia ennen yövoidetta, voi olla että otan sen omiin rutiineihin mukaan. 

Pixi kokemuksia

Mulla on ollut aiemmin Lumenen Bright Now yönaamio/-voide joten Pixi on vasta toinen käyttämäni. Aika hauskaa että minäkin pääsin tähän yönaamiotrendiin vasta nyt mukaan ;)

Kuuluuko yönaamio sinun kauneusrutiineihisi? Vai alatko vasta kiinnostua sellaisen käytöstä?

Pixi Nourishing Sleep Mask ja muut ihanat Pixi-tuotteet elevenistä

elevenissä on menossa kiva kampanja; 1.- 4.8. Ihonhoitotuotteet: 20% alennus 50 euron ostoksesta. Pääset ostoksille linkistä tai mainosbannerista ;)


Postaus sisältää mainoslinkin. Pixin naamio saatu blogin kautta.

18 kommenttia:

  1. Jep, olen oppinut itsekin käyttämäään yönaamioita vasta viimeisen puolentoista vuoden aikana. Eniten tykkään nykyisin Lumenen geelinaamiosta. Tuota Pixiäkin olen kokeillut, muttei jäänyt mitenkään erityisenä mieleen ja hintakin on aika korkea pikkuruisesta tuubista. Olen monet kerrat meinannut kokeilla muitakin Pixin ihonhoitotuotteita, mutta aina on sitten unohtunut. Pitää varmaan tsekata elevenin tarjontaa...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsekkaile, tuo tarjous on neljä päivää voimassa. Saa nähdä kuinka pitkään tämä tuubi sitten kestää :) Pixin ihonhoitotuptteista ei ole enempää kokemusta mutta kosmetiikasta kyllä, tykkään kovasti merkistä.

      Poista
  2. En ole koskaan käyttänyt mitään yönaamioita, ehkä pari kertaa elämässä naamiota yleensäkään.
    Jotenkin yönaamio tuntuu turhalta, levottomana nukkujana se on parin tunnin sisällä kaikki tyynyliinassa! :D Mutta olisihan se ihanaa hemmotella ihoa...
    Lärvi on muutenkin niin rasvainen, että aika kevyttä voidetta voi/tarvitsee illalla laittaa. Onneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en nyt kesällä käytä joka päivä rasvaa, ei vaan tarvii. Tätäkin yönaamiota hyvin harvakseltaan. Mutta tästä voi sanoa että on niin ohutta ja nopeasti imeytyvää ettei varmasti lähmää :) minäkin nukun kyljelläni yleensä.

      Poista
  3. EN omista yönaamioita. Muutenkin on vähän laiskasti tullut kesällä naamioita käytettyä.. Saati kosteusvoidetta yöksi. Talvella sit rasvaillaan ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talvella kyllä panostetaan :) laitan kyllä kesällä illalla kaikkea mutta meikin alle en joka päivä.

      Poista
  4. Mä oon just saanut tän samaisen tuubin loppuun ja tykkäsin kovasti. Aion ostaa toisen!

    VastaaPoista
  5. Taisin kommentoida aiempaan postaukseesi Pixin kuorivastakasvovedesta, josta tykkaan itsekin kovasti. Halusin kysaista sinulle, etta voisiko se sopia herkalle sekaiholle? Yleisesti ottaen pystyn vaihtelemaan tuotteita aika hyvin, mutta valilla ihoni reagoi esim. vahvasti hajustettuihin tuotteisiin. Mainitsit myos, etta tama naamio olisi hyva nuoremmalle iholle... 35+ vuotiaalle ei ehka siis sovellu, vai? Olisi kiva kuulla omat mietteesi asiasta, ostan tuotteita yleensa muiden suositusten ja kayttokokemusten perusteella, ellen sitten ole saanut kokeilla tuotetta itse. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itse 35 ja tämä sopii minulle kesäkäyttöön. Talvella kuivuuteen taipuvainen sekaihoni tarvitsee tuhdimpaa rasvaa. Ja se kasvovesi on hyvä satunnaisessa käytössä, ehkä 2-3 kertaa viikossa on hyvä tai harvemmin. Mun iho parkkiintuu ja tuntuu röpelöltä jos en käytä kuorivia tai kirkastavia kasvovesiä tavallisen kasvoveden rinnalla.
      Eli oman ihon mukaan, se kasvovesi ei ole liian rajua herkälle iholle. Tämä yönaamio sopii kyllä +35 iholle, lähinnä hain sitä että nuorempi iho ei ole välttämättä niin kuivuuteen taipuva kuin ikääntyvä iho. Tämä on kevyemmän puoleinen yönaamio ja sitähän voi käyttää sitten useammin +35 iholle :)

      Poista
  6. Mun ehdoton suosikki on Madaran SOS Hydra mask. Se tekee ihmeitä kasvoille, varsinkin kun oma ilme on useinkin aika nuutunut johtuen klo 5-6 alkavista työpäivistä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä laittaa muistiin, mulla on tuota SOS sarjaa kaapissa odottamassa talvea ;)

      Poista
  7. Hih, mä en tällaisena kuivempi ihoisena korvaa ikinä yönaamioilla yövoidetta vaan vedän nää vielä yövoiteen päälle. Talvella saatan käyttää jopa joka yö, näin kesällä 2-3 kertaan viikossa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä oletkin ihan HC-käyttäjä ;D mulla ei ole selvästikään niin kuiva nassu kuin sulla :)

      Poista
  8. Mulla sama juttu kuin Jonnalla, munkin on pakko laittaa yönaamio seerumin ja hoitovoiteen ylle, muuten naama kuivahtaa :D Tosin ei mulla olekaan kuin Misshan yönaamio, mutta kokeilin sitä talvella pelkästään sellaisenaan ja huomasin sen olevan aivan liian kevyen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Misshan tuotteet on mulla ikuisella ostoslistalla :)

      Poista
  9. Hah, pitäisi varmaan opetella tämäkin rutiini! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3