tiistai 4. heinäkuuta 2017

Teema: Wanhojen viikko - Sokerina pohjalla

Kun tikutin lakkoja, huomasin muutaman sokeri- eli tekstuurilakan paksuuntuneen. Tätä minä olen koko ajan pelännyt koska olen tiedostanut että tekstuurit ja glitterit ylipäätään paksuuntuvat herkästi eivätkö ole välttämättä niin pitkäikäisiä.
Kyllä harmitti että huomasin tämän tapahtuneen parille lempparilakalle :/ onneksi toiseen auttoi ohentaja ja toisella voin lakata vielä viimeisen kerran!

OPI Liquid Sand Magazine Cover Mouse

OPI Liquid Sand lakka Magazine Cover Mouse on toki useamman vuoden vanha. Se ilmestyi Minnie Mouse kokoelmassa. Mutta en vielä soisi tästä luopua. Onneks ohentaja puri vielä tähän ja lakka notkistui jonkun verran. Uudenveroinen se ei enää ole vaan paksu koostumus hieman haittaa lakkaamista. Kyllä tämän silti sai nätisti kynsille. Ehkä käytän loput varpaissa koska meinaa lipsua kynsinauhoille leveän sudin ansiosta.

OPI Liquid Sand Magazine Cover Mouse

Dance Legendin Gamayun meni sitten pilalle. Pullo ei ollut vielä edes puolessa välissä. Tämä on jonkun verran paksuuntunut eikä lakkaaminen ole enää nautinto. Saa vähän taistella että lakka levittyy siististi kynnelle. Tämä kyllä oli harvinaisen hieno hologrammikulta tekstuurilakka!

Dance Legend Gamayun

Dance Legend Gamayun

Salaiset aseeni glitter- ja tekstuurilakkojen kanssa on UNT Ready To take Off-aluslakka. Se siis revitään pois kynneltä ja glitterlakka lähtee mukana pois. Ei hinkkaamista, ei hermojen palamista. Tarkempi postaus tässä! Kun käytät tätä, varjele sormiasi pari tuntia lakkaamisen jälkeen. Näin revittävä aluslakka pysyy tarvittaessa useamman päivän. Mutta jos se ottaa kosteutta liian aikaisin, se kyllä lähtee nopsasti pois. Ja kynnen piti olla puhdas rasvasta tai öljystä ennen tämän laittoa. 

P6080020.ORF

Toinen lemppari on Fabyn Thinner. Eli kynsilakan ohentaja joka sopii kaikille lakoille. Tämä ei sisällä myrkkyjä joten voit huoletta lurauttaa tätä lempilakkasi tai pikakuivattajan joukkoon. On ohentanut hyvin eli toimii kuten pitääkin. 

Mitäs sun tekstuurilakoille kuuluu?


Thinner ja UNT saatu.

26 kommenttia:

  1. Ihanat sokerilakat.
    osa mun tekstuureista on varmasti aika jankkia. Pitäisikin tehdä sama inventaario.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun ne menee niin äkkiä pilalle. IsaDoran sokerilakat on kyllä pysyneet hyvänä!

      Poista
  2. Kääks, mua alkoi nyt kielmättä vähän huolestuttaa mitä vanhoille tekstuurilakoilleni mahtaa todella kuuluakaan. Onneksi ohentajaa löytyy myöskin, mulla on Orlya, jota on viime aikoina vaan löytynyt vähän nihkeästi Ebaysta, joten kiva tietää että on joku toinenkin myrkytön ohjentaja eli tuo Faby. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua harmittaa että niistä ei tule uudenveroisia ohentajalla. Mulla on aika kapeat kynnet ja paksu lakka valuu herkästi kynsinauhoille tai jää liian paksusti kynnelle. Onneksi näitä voi käyttää pois varpaissa ;)

      Poista
  3. Onpas nättejä molemmat. Täytyy tunnustaa, etten ole ikiaikoihin lakannut tekstuureilla vaikka tykkään niistä edelleen ihan älyttömästi. Täytyy korjata tilanne ja samalla tutkia, missä kunnossa ne ovat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ei ole käynyt niin huonosti kuin näille!

      Poista
  4. Varpaan kynsille päätyi eilen OPI Liquid Sand Get Your Number Mariah Carey kokoelmasta. Koostumus on sen verran muuttunut etten enää yrittänyt sormien pitkiin kynsiin, mutta kyllä on nätit varpaat nyt :) Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varpaissa nämä on tosi nättejä ja pysyvät pitkään!

      Poista
  5. Rakastan hiekkalakkoja <3 Aapuwa! Mitenköhän mun hiekkat voi?! Tarttee heti tarkistaa ku pääsen kotiin! Mulla on silleen jännä juttu, et lakkaan hiekoilla lähinnä vain kesällä. Mulla on näitä aika paljon, sillä olin sopivasti ulkomailla reissussa ku KIKO julkaisi omansa ja nehän piti tietty kotiuttaa kaikki :D Lisäksi Zoyalta ja Opilta muutamia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, nyt pelottelin teidän kaikki ja paniikissa tarkastatte omat lakkanne ;) mä lakkaan myös enemmän kesällä. Oon huomannut että talvella kynnet lohkeaa herkemmin hiekkalakkojen kanssa. Varmaan kun ei ole sitä päällyslakkaa suojana :/

      Poista
  6. Samaa katselin omissa tekstuurilakoissa, kun siivosin lakkavarastoja muutama kk sitten. Tekstuureissa on pari ehdotonta lempilakkaani niin hieman ahdistavaa huomata niiden menevän huonoksi niin pian. Toiset tosiaan saa pelastettua toisia ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee paniikki lakata niillä äkkiä pilalle menevillä!

      Poista
  7. Honey Ryder uhkaa paksuuntua, vaikka välillä ohentelen. Jotenkin se on muuttunut myös likaisemman väriseksi, kuin mitä se oli uutena. Ajattelin siirtää sen varpaankynsilakaksi, mutta se ei meinaa kuivua ja lakkaus näyttää likaiselta. Täytyy varmaan hävittää se, mutta kun minä niin tykkäsin siitä.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin Honey Ryderin aika myöhään eli se on vielä ihan kunnossa. Se on ihana kyllä, harmi jos sen menettää :/

      Poista
  8. Just eilen katselin vanhoja swatch-tikkuja ja huomasin kahden kivan tekstuurin kadonneen mystisesti. Samalla mietin onko nää nykyään out? Ei sillä kyllä väliä, en kulje muotivirtausten mukana vaan teen kuten tykkään. Uusissa kokoelmissa ei ole ollut pitkään aikaan, ainakaan en ole huomannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Konad on ainoa jolla oli nyt tekstuureita. Mutta muilla ei ole ollut! Voi ne vähän olla mutta mä kyllä rakastan sokerilakkoja!

      Poista
  9. Voi miten kauniita lakkoja molemmat! Tykkään erityisesti tuosta punaisesta.

    Mulla ei oo niin paljon lakkoja (puhutaan kymmenistä eikä sadoista) että olisi hirmutyö estää kuivuminen pulloihinsa mutta jos totta puhutaan, en jaksa nähdä sitäkään vaivaa että katsoisin välillä, ovatko ok ja kääntelisin pulloja. Sitten toki joskus käy niin että oon aikonut lakata tietyllä lakalla ja se ei olekaan enää toimintakunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niin pitkä penni kiinni noissa ja ne ovat mun harrastus...ei halua että joku ihana menee pilalle!

      Poista
    2. Tottakai! Sun kokoelman aarteista pitääkin pitää hyvää huolta :)

      Poista
  10. Hiekat rules! Ostin tuon Opin kirpparilta, on vielä toimiva. Ihmeen kaupalla myös mariah careytkin pelitti viel talvella.

    VastaaPoista
  11. Ensinnäkin kiitos kivasta teemaviikosta! Kerkesin tänään pitkästä aikaa käydä lukemassa ja luinkin samantien koko viikon postaukset putkeen päiväkahvia juodessa :)

    Mä tykkäsin sokerilakoista yhteen aikaan ihan älyttömästi ja itseasiassa tykkään kyllä vieläkin. Harmillisen moni mullakin tosin on kerennyt paksuuntumaan ennenkuin olen ehtinyt käyttämään loppuun. IsaDorat on olleet ihan parhaita ja OPIt heti kakkosena perässä. Kyllä näitä sais ilmestyä vieläkin vähän useammin uusia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät ja kommentoit ehtiessäsi! On tuntunut muutenkin tosi hyvältä että olette tykänneet teemaviikosta ja kommentoineet tosi ahkerasti :) kannatti puurtaa teemaviikon eteen ja ehdottomasti teen joskus toisenkin teeman ( pitkästä aikaa ).
      Mä rakastan Zoyan Pixie Dusteja, niissä on nätti se glitter. OPI ja IsaDora hiekkikset ihania myös eikä ole aietta niitä unhoittaa ;)

      Poista
  12. Hei! Mistä tuota Fabyn Thinneriä voi hankkia / tilata? Yritin kerran tuloksetta etsiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maahantuojan nettikaupasta Kauneutta.comista mutta on tällä hetkellä loppu :/

      Poista
  13. Ihanat lakat! Mua kans pelottaa et tekstuurit menee pilalle :/ Tähän mennessä yhteen oon joutun laittamaan ohentajaa ja tietty just mun lempparitekstuuriin. Miks aina kaikista kivoimmat asiat menee pilalle/rikki tai jotain :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3