lauantai 29. heinäkuuta 2017

Kun ei osaa lopettaa ajoissa

Born Pretty Storelta on taas tullut uusia testituotteita, niihin piti iskeä heti kyntensä. Uudet koristeet innostavat koristelemaan ja laittamaan kynsiä vähän hienommiksi. Valitsin laattoja ja decaleita, kokeillaan ensin nämä kukkadecalit.

Picture Polish Haven

Jos water decalit eivät ole tuttuja niin ne ovat vedessä irrotettavia siirtokuvia. Näissä oli hyvä laatu ja irtosivat helposti. Nää on myös kivan näköisiä, kuin maalattuja kukkia kynsillä. Vaalea lakka on Picture Polish Haven jonka uhittelin koristelevani pian. Sen verran kalvakka väri että kyllä se vaan on kivempi koristeiden kanssa.

Picture Polish Haven

BPS:lle on tullut uusia niittikiekkoja ja mulle oli laitettu sellainen yllärinä mukaan. Oikein kiva, niittejä tulee käytettyä niin usein. Mietin ensin onko liikaa jos laitan kynsille sekä niittejä että decaleita. Mutta päivän kun näitä taas katseli, ihan kivoilta näyttivät. 

P7110037.ORF

Born Pretty Storen koodillani UML91 10% ale tilauksestasi!


21 kommenttia:

 1. Nätit! Haven oli loppu kun viimeksi tilasin. Pitäis ettiä jotain kuvaa NCLA n lokomon vaaleasta lakasta, jos sais tämmöisen mutta hololla.

  VastaaPoista
 2. Vau! Niitit sopii tähän oikein hyvin. Ei ole mitään liikaa. :) Värimaailma on niin mua, että huokailen täällä poskeeni nojaten. Minä haluan!

  VastaaPoista
 3. Ompa tosiaan nätit decalit! Ja niitit sopii kans hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit kynnet! Ihanan herkät noi kukkadecalit ja toi haven on tosi kaunis kun on koristeltu muttei peitetty liikaa.

  VastaaPoista
 5. Jotenkin just niin sun kynnet. Sopii kuin nenä päähän 👍

  VastaaPoista
 6. Aivan ihanat yksinkertaisen designin kynnet! Ei mitään liikaa, eikä liian vähän. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3