torstai 20. heinäkuuta 2017

Uskomattoman ihanat

Muistan kun vajaa vuosi sitten sain ensimmäisen NCLA lakkani. Se oli Out Of This World. Otin siitä kuvia ulkona auringossa ja rakastuin lakkaan samantien. Tiesin että haluan näin upeita holoja lisää! Mikään muu hololakka ei ole vetänyt näille vertoja. Holotus on ihan uskomatonta ja se piirtyy esiin pullon ollessa ihan auringossa. Se värien välke ja pullossa muodostuva sateenkaarimainen aaltoileva lineaariholo! Se täytyy nähdä itse!

NCLA Iridescent Dreams

NCLA Iridescent Dreams

Jos minun pitäisi valita yksi merkki jota käytän loppuikäni, se voisi olla NCLA. NCLA tarjoaa erittäin hyvät kynsienhoitotuotteet, äärettömän hyvän aluslakan ja monipuolisen päällyslakan.

NCLA Nail polish

First Base aluslakka suojaa kynttäsi värjääntymiseltä, auttaa kynsilakkaa kiinnittymään paremmin kynnelle ja pysymään pidempään. Pidän sen mattaisesta jäljestä, hyvästä levittyvyydestä ja nopeasta kuivumisesta. 

NCLA holos

NCLA Iridescent Dreams

Gelous päällyslakka antaa upean kiillon, geelimäisen ja kestävän pinnan sekä sopii leimausten päälle. Tällä combolla NCLA lakkani ovatkin pysyneet keskimäärin kolme päivää yhtään kärjistä lohkeamatta. Sitten saattaa jo tulla kulumista ja kärkiä on paikattava. Mutta kiilto on ennallaan eikä lakka ole lähtenyt kulumaan riekaleina pois. 

NCLA Iridescent Dreams

NCLA Holos

NCLA:n mahtavin puoli on värivalikoima. En ole edes laskenut montako eri värilakkaa löytyy Cesarista. Sokoksella niitä on 23. Tämä Iridescent Dreams kuuluu Sokoksella ja Emotioneissa myytäviin sävyihin. Upea liila hologrammilakka jossa kaunis kultainen hohde. Koostumus on täydellinen, levittyy nätisti, kuivuu hyvin nopeasti ja peittää kahdella kerroksella. 

Ùberchic 5-03

Ûberchic laatan kuvio 5-03 on täydellinen tuplaleimauksiin. Koska vihaan mustan leimauslakan siistimistä kynsinauhoilta, suojaan ne Glisten & Glown lateksisuojalla. Sangrian tuoksuinen lateksi säästää lähes kokonaan siistimisen vaivalta. Leimauksessa käytin valkeaa ja mustaa Konad leimauslakkaa

Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL

Vinkkaan muuten vielä tässä Cesarin tarjouksesta NCLA lakkoihin liittyen!

19691219_10155602083743919_10257148_n

Ostaessasi NCLA kynsilakan Sokoksesta, Emotionista tai Cesarista, saat kaupan päälle NCLA wrappiarkin. Kun ostat Cesarista kaksi tai useamman NCLA lakan, saat valita koko wrap valikoimasta haluamasi arkin kaupan päälle! Arkin arvo on kuitenkin 17,90 e joten tämä tarjous on hyvä! Nyt kannattaa kyllä hankkia viimeistään ne kesäholot NCLA:lta ;)

Tarjous voimassa heinäkuun loppuun tai niin pitkään kuin wrappeja riittää. 

Käytetyt lakat saatu blogin kautta. 

16 kommenttia:

 1. Ja jälleen tosi nättejä lakkoja. :) Mä olen myös hirmuisesti tykästynyt tähän sarjaan. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla kesti viisi päivää NCLAn holo ja vielä siinäkin vaiheessa lakkapinta oli kärkiä myöten miltei virheetön eikä sen puolesta olisi tarvinnut poistaa. Laatu on kyllä todella hyvää! Ja nätti lakkaus tämäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hyvin kyllä pysyvät, minusta nämä holot jopa paremmin kuin cremet ja muut :)

   Poista
 3. Todella kaunis lakkaus! Mä oon ihastellut muilla noita NCLA holoja, jotka kyllä on upeita, mutta jokin on mulla henkilökohtaisesti jäänyt puuttumaan yhteyden syntymisessä merkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan että kun yhtä kokeilet niin se on menoa ;) mullakin se lähti siitä ekasta holosta!

   Poista
 4. Tosi ihanat kynnet ja kaunis lakka. :)

  VastaaPoista
 5. Nämä ovat varmasti upeita kesäkäytössä, kun värit pääsee auringossa koko loistoonsa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mutta upeita talvellakin koska ovat kimaltavia shimmerlakkoja himmeässä valossa ;)

   Poista
 6. Ihanat nämäkin :)
  Mulla on tuo lakka vielä odottamassa, mutta kun on monta muutakin vielä kokeilematta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tämän ei pitäisi antaa odottaa, on se niin hieno <3

   Poista
 7. Ihana hololakka! Hmm... olen jo pitkän miettinyt että pitäis hommata hyvä myrkytön/vhämyrkkyinen aluslakka ja toki myös tän merkin värilakkoja tekee mieli testata. Ehkäpä pitää pistää tilausta menemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Cesarin sivuilla on kyllä mistä valita, näitä on siellä paljon isompi valikoima kuin Sokoksella ja Emotionissa :)

   Poista

Kiitos kommentista <3