torstai 13. heinäkuuta 2017

Ùberihanat rustiikkiset kynnet

Pidän Ùberchicin laatoista koska tuntuu että niistä löytyy aina jotain uutta! Mulla on varmasti yli puolet laattojen kuvioista leimaamatta. Ovathan ne kalliita ja vähän hankalasti saatavilla mutta hienoja ovat. Toimivat moitteetta ja ongelmitta. Omia olen tilannut Hypnotic Polishilta ja hyvällä tuurilla ostanut Facebookin Kynsikoristekirpparilta.

Myös A England lakat ovat mieleeni. Aina sitä ajattelee että niillä pitäisi lakata useammin. Nyt päätin kaivella muutaman yhteensopivan lakan esiin leimausten kaveriksi. Olin nimittäin valinnut rustiikkisen leimauskuvion Ùberin 5-01 laatasta. Halusin ehdottomasti leimata sen mustalla.

P6250079.ORF

Aluslakkana Trind Nail Repair jota käytän nykyään enemmän satunnaisesti. Trindin päällä NCLA First Base joka on huippuhyvä aluslakka! Kynnellä hennosti kiilltävä, enemmän satiinipintainen lakka. Sopii erinomaisesti kaikkien lakkojen kanssa käytettäväksi. Tämän päälle kynsilakka levittyy keskimääräistä paremmin ja tämä myös kuivuu äärettömän nopeasti.

P6250110.ORF

P6250090.ORF

Lakoiksi valitsin Her Rose Adagion. Se on neutraali nude, taitaa häivähdellä vaaleanpunaista ja ruskeaa. Kostealla meikkisienellä tuputin päälle luumunruskeaa Sleeping Palacea. Ja leimat vaan päälle.

P6250105.ORF

Päällyslakkana NCLA Gelous? Käytän tätä leimausten päällä koska varovasti levitettynä ei sotke leimoja. Geelipinta on hyvin kynttä suojaava ja mikä parasta, tämä tuo lisää elävyyttä lakkaan, kirkastaa glitterhiput ja on mitä mainioin holojen tai metallisten lakkojen päällä. Plussaa myös siitä että tätä saa Cesarin lisäksi Sokoksesta ja Emotioneista. Helposti saatavilla, itse kun en oikein jaksa tilata mistään ulkomailta ja joskus tarvii äkkiä hyvän päällyslakan.

P6250123.ORF

A England lakat / CesarsShop, saatu
Konad tuotteet / CesarsShop, saatu
NCLA alus- ja päällyslakat / CesarsShop, saatu

Toivottavasti tykkäät näistä yhtä paljon kuin minäkin ;)

24 kommenttia:

 1. Upea ja silmiäni miellytävä väriyhdistelmä! Tuo leimauksiesi taso on niin kadehdittavaa! :)
  Olen muuten laittanut Trindiä nyt kuukausia joka lakkauksen alle. Vihdoinkin näkyvissä positiivisia tuloksia liuskottumien suhteen (kahdessa kynnessä ongelmat pääosin). Kiitos vinkistä! <3 Lyhytpinnaisena odotin tietysti tuloksia about viikossa (hahaha)...
  Uskaltaako tuota muuten käyttää jatkuvasti kynnellä? Kynsinauhoja toki varon lakatessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) vaikka enhän minä nyt mikään master leimaaja ole! Ihan mahtavuutta kuulla että se sittenkin toimii! Vaikkakin hitaasti. Mulla se antoi tuloksia ihan parissa viikossa. Kyllä sitä uskaltaa käyttää jatkuvasti, kannattaa vähän seurata kynsien kuntoa.
   Nyt kesällä mun kynnet on superhyvässä kunnossa ja käytän Trindiä ehkä kerran viikossa. Syksyä kohti alan käyttää useammin mutta varon etteivät kynnet mene liian kovaksi. Ihan yleispätevää ohjetta en uskalla antaa koska tuntuu toimivan eri tavoin toisilla. Mutta itse en siitä luovu, se on koko ajan hätävarana ja satunnaisen säännöllisessä käytössä. Oliko taas mahdollisimman epäselvästi selitetty ;) öljy sen kanssa on tärkeää, itse öljyän joka päivä.

   Poista
  2. Kiitos tiedosta! :)
   Vaihdan itse lakat vain kerran viikossa ja silloin laitan aina öljyt pintaan.
   Ehkä kohta uskaltaa jättää Trindin vähemmälle käytölle. Ihanaa kun vihdoin tuloksia!

   Poista
  3. No niinpä, olen tosi iloinen sun puolesta <3

   Poista
 2. Aivan ihanat värit, ja nuo leimaukset on upeat <3
  Vasta tilasin tuon Her Rose Adagion itselle (Cecarilta se oli loppu) kun piti kokeilla tilausta Hypnotic Polishilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tää on ihana lakka, yksi mun lemppareita A Enkulta :) kimaltaa nätisti!

   Poista
 3. Voi huokaus nämä on kauniit! Aivan ihanat! ♡

  VastaaPoista
 4. Nää kynnet on ihan mielettömän upeat! 😍 wau!

  VastaaPoista
 5. Todella tyylikkäät kynnet :)

  (Saksalaisen ü:n saa, kun klikkaa näppäimistöstä ensin sitä nappulaa, jossa on ^¨ -merkit ja heti perään u)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3