keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Täydellinen seerumi kesäiholle

Seerumit ovat minulle yksi tärkeimpiä asioita ihonhoidossa. Käytän niitä talvella enemmän ja kesällä vähemmän jos ollenkaan. Tuntuu että liian kuumalla ei halua kerrostaa iholle liikaa voidetta. Siispä seerumin täytyy olla ohut eikä se saa imeytyä iholle liian pitkään. Laitan kuitenkin aina päälle vielä yövoiteen.

Lavera Hydro Effect seerumi

Tulen vähän myöhässä tämän Laveran seerumin kanssa, moni kauneusbloggaaja on jo tästä kirjoitellutkin. Hydro Effect seerumi on innovatiivinen uutuus suojaamaan ihoasi ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Luomulevä, aloe vera ja hyaluronihappo kosteuttavat ihoa sekä ehkäisevät ennenaikaista vanhenemista.

Lavera Hydro Effect seerumi

Seerumi sopii kaikille ihotyypeille. Jos kaipaat raikasta tunnetta ihollesi, tämä voisi olla sinun juttusi. Minä ihastuin tähän kevyeen mutta kosteuttavaan tehopakkaukseen.  Iho jää ihanan sileäksi ja pehmeäksi. Minulle tärkeää on se että seerumi imeytyy nopeasti mutta toki sen täytyy hoitaa hommansakin. Tykkään myös jos seerumi sopii meikin alle, joskus naama saattaa olla aamullakin kuivan tuntuinen.

Lavera Hydro Effect seerumi

Tuoksu on mukavan raikas ja mukana erottuu häivähdys kurkkupastillia. Pumppupullo on toimiva ja hygieeninen, yhdellä pumppauksella seerumia tulee juuri sopivasti. Tämä on melko ohutta mutta ei juoksevaa. Ihanaa että Laveralta löytyy nyt seerumia ja vieläpä kaikille sopivaa. Lavera on kyllä lempimerkkejäni luonnonkosmetiikassa, pidän hinta-laatusuhdetta oikein mainiona.

Lavera Hydro Effect seerumi

Tämän hinta on n. 20 euron luokkaa. Seerumia saat ostettua mm. Hyvinvoinnin Tavaratalosta joka on omakin lempparikauppa luonnonkosmetiikan osalta ;) toimituskulut vain 2 euroa pakettiautomaattiin, voimassa 23.7 asti!

Mikä on sun lemppariseerumi näin kesällä?

Tuote saatu maahantuojalta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

15 kommenttia:

  1. Juurikin tämä! Ihana tuote <3 Olen käyttänyt tätä nyt nelisen kuukautta ja näin kesällä aamuisin laitan vain pelkän seerumin enkä lainkaan kosteusvoidetta. Talveksi pitäisi varmaan löytää joku tuhdimpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen kanssa että talvella tulee käyttöön joku muu. Mutta ihan mahtavaa löytää kesällekin joku seerumi joka on ihanan kevyttä mutta kosteuttavaa ;)

      Poista
  2. Mun suosikkeja tällä hetkellä on the Ordinaryn niacinamide ja retinol-seerumi<3
    Tää Laveran seerumi on meinaus-listalle eli meinaan hankkia kuhan kerkiän;)

    VastaaPoista
  3. Tää on tosi ihana seerumi, loistava hinta/laatusuhde.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laveran tuotteissa on aina hinta/laatusuhde kohdillaan :)

      Poista
    2. Ei aina. Omat ostokseni ovat olleet ennemmin huteja, kuten huulipuna (leviää pitkin naamaa), luomivärit (eivät levity nätisti), appelsiinidödö (ei pidä kolmea minuuttia kotoa bussipysäkille). En voi ostaa kasvotuotteita koska kaikissa on linaloolia, jolle olen allerginen. Omat ostokseni ovat siis olleet kalliita, koska ovat olleet käyttökelvottomia. Ainoastaan after sun oli sellainen, josta minulla ei ole mussuttamista ollenkaan :) No joo, tietty se ettei sitä voi käyttää kasvoille linaloolin vuoksi.

      Poista
  4. Kiitti vinkistä, meinaan ostaa tämän testiin! Kuulosti lupaavalta tuotteelta :) Mä tykkään kans laveran tuotteista, juurikin hyvä hinta-laatu-suhde

    VastaaPoista
  5. Oma lempiseerumini on ehdottomasti Evolven hyaluronihapposeerumi. Voittamaton hinta-laatusuhde. Pullossa on 200 mh hyaluronihappoa ja sisältää mm. granaattiomenauutetta. Aivan loistotuote.
    Mutta nyt sun päivityksissä on joku häikkä. Ne eivät tule Blogloviniin. Luen aina sitä kautta blogit ja eilen huomasin uuden postauksesi CesarsShopin jakamana. Tänäänkään Bloglovinissa ei ollut mitään niin tulin koneelle katsomaan oletko blogilomalla vai onko kyseessä joku häiriö. Nyt kun katson Bloglovinin kohdalta blogiasi, ei ole päivityksiä kahteen päivään. Vai onko mulla joku vika puhelimessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin Bloglovinia, ensin se näytti uusimpana maanantain postauksen. Säikähdin ja kirjauduin niin sitten mulla näkyi kaikki, tämänaamuinenkin? Jos häikkä jatkuu niin kerro mulle!

      Poista
  6. Tänään tuli postaus ja näkyi puuttuvatkin. Kirjautuminen tai mikä lie auttoi.

    VastaaPoista
  7. Raikkaus kuulostaa hyvälle, harvemmin tarviin talvellakaan voiteita joten seerumeita menee 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai talvellakaan? Apua :D no et ehkä jos sun ei tarvii niillä öljyilläkään kerrostaa...ei minunkaan iho ennen ollut näin kuiva!

      Poista

Kiitos kommentista <3