sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Heinäkuun suosikit

Kuuta on eletty sen verran että Heinäkuun suosikkituotteet ovat selvillä!

P7020017.ORF

MAC Star Wonder hohtotuote on talvella liian kultainen ja liian ruskea. Erottuu liikaa ihosta. Nyt kun iho on vähän ruskeampi ja on tavallaan lupa käyttää "liikaa aurinkopuuteria", uskallan käyttää näitä ruskeampia hohtotuotteitani.
Toinen kullanruskea korostustuote on Revolutionin Radiant Light Glow. Tämän sävy on jopa hieman prossinen ja muihin vuodenaikoihin en tätäkään osaa käyttää. 

MAC La Salsa huulikiilto on sävyltään ihana pinkki! Olen aika vähän käyttänyt pinkkejä. Tai jos käytän, käytän vai tätä. Cremesheen kiiltojen koostumus on hyvä ja hyvin huulilla pysyvä. Tuoksu on mieto ja muutenkaan eivät ole halpiksen tuntuisia, silloin tuote ei ala kyllästyttää liian nopeasti.

essence My Must Haves poskipunapaletti on miellyttänyt pehmeän luonnollisilla sävyillään. Mukavaa idea täyttää paletti omilla napeilla. Näissä on sopiva pigmentti joka luo iholle luonnollisen lopptuuloksen. Koralliin taittavat sävyt ovat mun kesäsävyjä, talvella ihan nou nou näin viileälle iholle. Tässä vois olla ideaa käyttää joku poskipuna joskus loppuunkin! Napit ovat sopivan pieniä :) osan näistä sain blogin kautta ja osan ostin itse.

P7020011.ORF

Kaipaan kesäiholleni jotain raikasta ja jotain kevyttä. Yves Rocherin Sebo Végétal sarja on ollut mulle mieleinen ja tämä geelivoide eritoten. Alussa ei tultu ollenkaan toimeen ja meinasin jo antaa tämän miehelleni. Meikin alla tämä kupruilee jos laittaa liian paksusti mutta ohuelti levitettynä oikea unelmavoide. Raikastaa ja tuo iholle mattaisuutta. Tuntuu rauhoittavan ihoa, tämä onkin rasvoittuvan sekaihon tuote. Tämä toimii sekä päivävoiteena sekä illalla jos iho ei ole hirmu janoinen. Talvella varmasti liian kevyt mutta nyt onkin kesä!

P7020006.ORF

Swatchailin alkukuusta Color Clubin lakkoja. Coated One Coat -kokoelma yllätti positiivisesti kesäväreillään ja huikean hyvällä pigmentillään. Nämä kolme lakkaa eli Age Of Aquarius, Jackie Oh! ja East Austin ovat THE varvaslakat tänä kesänä. Ja ne ovat ihan sikakirkkaita ja hienoja!!

Mitä tuotteita sun Heinäkuun suosikeista voisi löytyä?

Color Clubin lakat saatu maahantuojalta. 

6 kommenttia:

  1. Näitä on aina mielenkiintoista lukea!
    Kivoja suosikkeja :) Erityisesti lakat ja MACit säväytti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luen kans mielelläni suosikeista. Saapi aina uusia ideoita ja himotuksen kohteita ;)

      Poista
  2. Noi lakat kiinnostaa minuakin 😉

    VastaaPoista
  3. Nuo poskipunasävyt näyttää tosi kivoilta! Mä en ole vielä mitään tuotteita Essenceltä kokeillut, mutta myönnän, että nuo poskipunasävyt alkoi nyt piiikkuisen houkuttamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on siitä kivoja että ovat pieniä, loppuvatkin joskus. Ja sävyt on yllättävän ihania ja pehmeitä poskilla, täydellisiä arkisävyjä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3