maanantai 3. heinäkuuta 2017

Teema: Wanhojen viikko - She Walks In Beauty

Lupaamani teemaviikko keskittyy kynsiin. Viikkoon ei ole luvassa kosmispostauksia mutta toivottavasti jaksatte silti käydä lukemassa. Seuraavalle viikolle onkin sitten swatch-postauksia, Jeffree Staria, ajatuksia kynsiblogeista yms. kaikkea kivaa! 

Tikutin joku aika sitten osan lakoistani. Projekti etenee koko ajan ja nyt olenkin huomannut mikä hyvä puoli projektissa on. Tulee käytyä lakat kunnolla läpi ihan pullot avaten. Minähän sekoitan usein lakkojani mutta se ei paljasta jos joku on paksuuntunut.
Projektin edetessä löysin valitettavasti useamman pilalle menneen lakan :( yksi näistä oli A England She Walks In Beauty. Halusin yrittää lakata sillä vielä viimeisen kerran. Samalla keksin pitää teemaviikon jossa käytän Wanhoja lakkojani. Tai sellaisia joilla olen halunnut lakata mutta en vaan ole ehtinyt!

She Walks In Beauty on kyllä ollut minusta aina nätti lakka. Ja olen mä sitä käyttänytkin. Mutta en kyllä nyt lähiaikoina ja tämän siitä sitten saa. Edes ohentaja ei enää purrut tähän, on mennyt paksummaksi. Saa tällä vielä lakattua osan kynttä mutta koko kynsille turha yrittää.

A England She Walks In Beauty

Onneksi tämä ei ole mitenkään uniikki lakka vaan hyvin paljon kopioitu ihanuus. Ainakin Cucciolla ja NCLA:lla on tästä kopio. Taitaa olla myös essencellä? Kellä vielä? Tämä kulta-pinkki glitterlakka on ihana ja kyllä minua vähän harmittaa tämän pilalle meneminen. Saa nyt nähdä ostanko uutta tilalle, en kyllä varmaan kun ei tätäkään loppujenlopuksi tule kuin niin harvoin käytettyä.

Kynnet lakkasin IsaDoran syyskokoelman 2016 Dolce Rosella. Se on yksi harvoja persikoita jotka sopivat mulle. Siinä on vielä kultaista hohtoa joten ei ole ihan tylsä lakka. Eikä tämä ole ihan puhdas persikka vaan hieman nudemainen, ruskeaan taittava. Peittää kahdella kerroksella, hyvälaatuinen lakka jos sattuu jossain eteen. Muistaakseni kausituote oli!

IsaDora Dolce Rose

P6070055.ORF

Käytin myös NCLA:n kynsiwrappeja jotka ovat olleet vähän unholassa. Monesti on pitänyt käyttää mutta kun se aina jää siihen pitäisi-asteelle. Toisaalta en halua avata kaikkia arkkeja kerralla koska muistan jostain lukeneeni että nämä ei ikuisuuksia säily. No nää on avattu talvella ja näissä ei ole mitään vikaa. Liimasin tarrat ihan paljaalle kynnelle aluslakan päälle. Leikkasin kynsisaksilla ylimääräistä reunoilta pois ja laitoin päällyslakkaa. Tutorial kynsiwrappien käyttöön tässä

Vinkkaan muuten vielä tässä Cesarin tarjouksesta wrappeihin liittyen!

19691219_10155602083743919_10257148_n

Ostaessasi NCLA kynsilakan Sokosesta, Emotionista tai Cesarista, saat kaupan päälle NCLA wrappiarkin. Kun ostat Cesarista kaksi tai useamman NCLA lakan, saat valita koko wrap valikoimasta haluamasi arkin kaupan päälle! Arkin arvo on kuitenkin 17,90 e joten tämä tarjous on hyvä! Nyt kannattaa kyllä hankkia viimeistään ne kesäholot NCLA:lta ;)

Tarjous voimassa heinäkuun loppuun tai niin pitkään kuin wrappeja riittää. 

P6070010.ORF

Aluslakkana Color Clubin keratiiniia sisältävä CC-aluslakka. Tästä lisää sitten kun enempi testailen. Päällyslakka NCLA Gelous? joka on kyllä mainio ja ihan täydellinen noitten wrappien kanssa. 

Tämä viikko tulee siis olemaan pelkästään kynsiä! Onko se hyvä vai huono juttu? Saa nähdä myöhemmin kun katson kävijämääriä ;) tiedän että osaa teistä kiinnostaa kynnet ja osaa pelkästään meikit ja muut kosmisjutut :) mutta miltä viikko kuulostaa? 

Tuotteet saatu blogin kautta, CC-aluslakka ostettu itse.

33 kommenttia:

  1. Kynsijutut ovat oikein tervetulleita! :)
    Viikonloppuisin en jaksa blogeja lueskella kännykällä, joten näin viikolla aina sitten koluan kirjoituksen läpi.
    Mukavaa alkua viikolle! Joko lomaa on näkyvissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, tänään laskin aivan itse sen...eli neljä päivää lomaan :DD Mukavaa viikkoa, milloin sulla loma?

      Poista
    2. Kivaa, kohta pääset rentoutumaan! Kunhan noi kelitkin tuosta vähän paranisi. Tosin loma on loma, vaikka sataisi ämmiä taivaalta. :)
      Pidän lomia pätkissä, tälläkin viikolla pari päivää. Meillä ei ole töissä niin tarkkaa, voin vaikka aamulla ilmoittaa että pidän lomaa. Mies ei pidä koskaan kunnolla lomaa (yrittäjä), joten tämä on hyvä ratkaisu ja pidän siitä.

      Poista
    3. Se on kiva jos tuo tyyli toimii sulla :) mä kaipaan sen kolme tai neljä viikkoa täyttä nollaamista.

      Poista
  2. Ihanat kynnet <3 Minä jaksan ainakin seurailla pelkkiä kynsiäkin :D

    VastaaPoista
  3. Musta on ainaki kiva nähdä näitä postauksia! Tuosta lakkojen paksuuntumisesta.. Mulla on yks OPIn kultahitulalakka kirkkaalla pohjalla ja yks päivä bongasin et se on vuotanu korkin välistä vaaleenpunasta tahmaa läpi. Vieläkään en ymmärrä mitä tossa on tapahtunu ku koko lakassa ei oo mitään vaaleenpunasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :(( ärsyttävää. Tuntuu että OPI glitterit on kyllä herkkiä menemään paksuiksi, muutamia joutunut heittämään pois. Niitä Pure- ja kultalakkoja olen ravistellut ettei niille tapahtuisi pahoja :/

      Poista
  4. Wau, mielettömän upeat kynnet! <3

    VastaaPoista
  5. Voih, aika on kyllä tuollaisten glitter-lakkojen pahin vihollinen :(

    VastaaPoista
  6. Hyvä teema idea. Tosi kauniit kynnet.

    VastaaPoista
  7. Ihana kesäkynnet! <3 Mulla on sama persikoiden kanssa vaan todella harvat sävyt sopivat, useat liian vaaleat saa näyttämään nakkini ihan kumman näköisiltä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla on se että liian lämpimät vetävät sormet ihan punaisiksi ;D

      Poista
  8. Meinasinpa kirjoittaa ihan samaa kuin Jonna, todellakin siis ihanan kesäiset kynnet :D

    VastaaPoista
  9. Onpa ihana, tai kesäinen lakkaus! Minä niin tykkään katsella sun kynsikuvia! :)

    VastaaPoista
  10. Ihana teema viikolle! <3 <3 Odotan tosi innoissani - eikä haittaa, vaikka on vaan kynsiä :)))

    VastaaPoista
  11. Kynsien perässä olen tänne aikoinaan eksynyt, joten ehdottomasti ihana teemaviikko tulossa! Toi persikkalakka on muuten ihan mielettömän kivan värinen!

    VastaaPoista
  12. Kauniit kynnet <3 ! Kiva näin lomalla lueskella ja ihastella näitä teemaviikon kynsijuttuja, ihan täydellistä ajanvietettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mun pitää vielä odotella kolme päivää lomaa :)

      Poista
  13. Kaunis lakkaus ja tosi kiva teemaviikon idea (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3