lauantai 8. heinäkuuta 2017

Teema: Wanhojen viikko - Neonvalojen loisteessa

Yksi parhaita kesälakkakokoelmia on Color Clubin Pastel Neon. Tämä kokoelma ilmestyi kaksi kesää sitten ja on yksi upeimpia CC-kokoelmia kokonaisuudeltaan. Lakat ovat jotenkin niin hellyttävän söpöjä mutta todella näyttävän näköisiä. Mielettömän upeita pastellisia NEON sävyjä, sellaisiin muuten harvemmin törmää!

Color Club Under The Blacklight

Tässä mun swatchit kokoelmasta. Tämän päivän kynsille päätyi kokoelman Unter The Blacklight joka on ihana kelta-vihreä crellylakka. Neuvon levittämään näitä lakkoja paksulti, peittävän tuloksen pitkiin kynsiin saa 2-3 kerroksella. Jotkut käyttävät alla valkeaa lakkaa mutta minusta se on vähän turhaa.

Color Club Cesarsshop

Tykkään paljon Maijun blogista josta jää mieleen paljon upeita ideoita. Nämä leimadecal ruusut olivat sellaiset jotka tahdoin itsellekin. Ruusut löytyvät Ùberchic 6-03 laatasta. Tein niillä leimadecalit käyttäen mustaa Konadin leimauslakkaa. Värittelin ruusut Essien lakoilla Sunday Funday ja On The Roadie. Päällyslakkana NCLA Gelous? 

Aluslakka Color Club Oxygen GRO2 johon olen ihan rakastaunut. On parantanut mun kynnet ja kynsissäni ei_ole_yhtään_liuskoittumaa! Kynnet ovat joustavat, kirkkaat ja ottavat pituutta aiempaa helposti. Että jos haaveilet terveistä ja pitkistä kynsistä niin vastaus on Oxygen ;) sehän lupaa parantaa kynsien kuntoa happiteknologian avulla jolloin on mahdollista kasvattaa pidemmät kynnet. Lunastaa kyllä lupauksensa. Pidän myös aluslakan geelikoostumuksesta.

Color Club Under The Blacklight

Leimadecalit pehmensivät kivasti aika räväkän väristä lakkaa. Decalit olivat saaneet olla vähän pienemmät mutta näillä nyt mennään. Tykkäsin kynsistä kyllä oikein kovasti. 

Mitä tykkäät näistä?

Osa tuotteista saatu blogin kautta.

12 kommenttia:

  1. Tykkään kyllä. Kivan pirteät

    VastaaPoista
  2. Tykkään tuosta neonsävystä tosi paljon! Muutenkin kaikki keltaisen sävyt viehättää just nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltaiset on ihania, niissä ei oikeastaan ole vivahdetta josta en tykkäisi ;)

      Poista
  3. Mun huomion vei nuo decalit. Todella hienot! Pastel Neon on ihanan kirkas, mutta olen aika varma, ettei sovi mun ihonväriin ollenkaan.
    Kesällä tulee käytettyä neonlakkoja. Ihanaa kun on aurinkoista ja kirkkaat lakat kynsillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihanaa että aurinko paistaa, mun loma alkaa huomenna ja toivon että saisi nauttia hyvistä keleistä :)

      Poista
  4. Tykkään, yllättävänkin hyvin käy punaiset ruusut pastelliin, tosi kiva yhdistelmä.

    VastaaPoista
  5. Nää on hienot! En olisi itse osannut yhdistää ruusuja tuohon väriin. Luen tänään kaikkia vanhoja väliin jääneitä postauksia kun vietän junassa 6h yhteensä. Yleensä luen sun postaukset ensimmäisien joukossa mutta joskus vaan jotain jää lukematta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuudessa tunnissa ehtii kyllä lukea paljon :) Mukavaa reissua, mihin olet matkalla?

      Poista
    2. Junalla Seinäjoelle arvostelemaan elukoita näyttelyyn Jurvaan. Toinen tuomari ajoi harhaan ja tuli yli tunnin myöhässä. Siitä seurauksena myöhästyin junasta 10 min ja tuli ylimääräinen 3h odotus Seinäjoella. Aina ei mee putkeen. Tai menisi edes joskus. Eilen keitin vettä ja laitoin kahvinporot pressopannuun. Ja sen perään kaadoin päälle aamun smoothiemarjat. Osan marjoista sai pelastettua. Olin lähdössä hoitamaan asioita ja ajattelin kiireessä suihkaista hajuvettä. Onnistui mutta osuin myös Bohon hajuvesipulloon,joka hajosi suihkun lattialle. Eikä sitä enää valmisteta. Niih 😫

      Poista
    3. Eikä ole edes maanantai! Jospa tämä päivä sujuisi vähän paremmalla onnella :)

      Poista

Kiitos kommentista <3