perjantai 7. heinäkuuta 2017

Heinäkuun Bette Box

Ihanaa että mun Bette tuli ajoissa ja sain sen viikonlopuksi! Heinäkuun Bette Box on festariteemainen. Sisältä oli todella mieluinen ja sisälsi myös hyviä näytteitä.

Bette Box Heinäkuu

Heinäkuun Bettebox

Lumene Lähde Pure Arctic Hydration kosteuttava ja raikas kasvosuihke

Mielenkiintoinen tuote! Suihke lupaa iholle kosteutta meikkiä sotkematta. Tätä voi suihkuttaa aamuin ja illoin ennen kasvovoidetta. Tai päivällä meikin päälle. Kokeilen kyllä mielelläni kasvoveden tapaan käytettynä. 100 ml / 19,90 e.

Garnier Skin Active Micellar

Garnierin misellivesi on ennestään tuttu ja huipouhyväksi havaittu tuote. Sopii hyvin festareille taai mökille mukaan meikin poistoon. Tosi hyvä matkakoko 125 ml / 3,95 e.

Body Boom kahvikuorinta
Just aamulla törmäsin näihin Instassa! Kahvipohjainen kuorinta taistelee selkuliittia ja venymäarpia vastaan. Tasoittaa epätasaista ihonsävyä ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Näitä saa Sokoksista ja Oletkaunis.fi -verkkokaupasta. Näytekoko 30 g. 200 g / 18,90 e.

Heinäkuun Bette Box

Essence The Gel kynsilakka
Essencen pitkäkestoiset geelipintaiset kynsilakat ovat tykättyjä. Näissä on kyllä hyvä suti jolla lakka levittyy tosi hyvin. Mun lakka on vihreänturkoosi Island Hopping. 8 ml / 1,99 e.

Herbina Antiperspirant 48 h

Herbinan roll-oneissa on uusi raikas ulkoasu. Alkoholiton 48 h suoja. Soft Cashmere tuoksuu kyllä hyvältä, tulee käyttöön! 50 ml / 2,20 e

Pepsodent White Now CC

CC hammastahna on kiinnostanut ja olenpa joka toivonut sellaisen tulevan boxissa. Joten käyttöön tulee :) mietin vaan onko näissä mitään erilaista tavan hammastahnaan verrattuna vaan pitääkö CC olla joka paikassa mainittuna :) 75 ml / 4,70 e.

Mukana myös hyvänkokoisia näytteitä. Narciso tuoksunäyte, Compeed rakkolaastari, Garnier vartaloemulsio ja L'anzan shampoo & hoitoaine!

Bette Box

Boxissa siis 5 täysi-/myyntikokoa ja 5 näytekokoa.
Kaikenkaikkiaan erittäin hyvä boxi vaikka onkin pääosin markettituotteita. Arvo on n. 35 euroa ja pelkästään Lumene ylittää maksetun hinnan. Oman boxin pääset tilaamaan tästä linkistä.

Heinäkuun Bette, mitä tykkäsit? Oliko sisällössä vaihtelua?


Mainoslinkin kautta ostaminen tuo bloggaajalle pienen komission. Boxi saatu blogin kautta.

26 kommenttia:

  1. Olisipa ollut surkea boxi! Onneksi jäi tämä kuukausi välistä. Toivottavasti elokuulle osuu kivempia tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi etteivät osuneet sinun makuusi :) ehkäpä ensi kuussa sitten!

      Poista
  2. Mä en olisi innostunut näistä oikeastaan mistään muusta kuin rakkolaastarista ja kahvikuorinnasta :D Hammastahnoissa mulla on omat vakkarit ja samoin myös omat luottodeot, jotka tiedän toimiviksi. Tuota Herbinaa kyllä testasin ja ihan ok oli, mutta ei kuitenkaan päihittänyt mun suosikkikolmikkoa :) Mä taidan muutenkin olla ehkä enemmän Jolie Boxin kohderyhmää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jolie Box on mulle liian kallis :/ muuten sekin kiinnostaisi. Pitääkö tuo dödö hyvin?

      Poista
  3. Mä sain just boksin ja kirjoitin siitä blogiin. Lumenen suihke oli mulle se houkutin, koska sen kerrottiin olevan mukana ja sain alekoodin, joten taisin maksaa boksista vain 12,90 e :)

    VastaaPoista
  4. Oi mua olis kiinnostanu toi kahvikuorinta tosi paljon! Tuoksuttelin niitä just Emotionissa. Ihana tuoksu, mutta yllättävän tosi vahva. Lumenen suihke on ihana, puhdistuksen jälkeen, meikin päälle tai päivän mittaan :) Ja super-riittoisa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että on hyvä. Käytän varmasti puhdistuksen jälkeen juurikin :) kahvikuorintoja on tulossa lisääkin ensi viikolla ;) se banaani tai kookos olisi ollut kivempi tuoksu kuin tämä mutta kelpaa tämäkin.

      Poista
  5. Mua ei ole kyllä oikeastaan yhtään kaduttanut, että aikoinaan lopetin boxin tilaamisen, kun ei nämä sisällöt ole sen kummoisemmiksi muuttunut. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika markettipainotteinen on mutta Lumene sekä luonnonkosmetiikan uutuus pelastavat paljon tässä boxissa :)

      Poista
  6. Todella pettynyt boksin sisältöön, jälleen kerran. Hammastahnasta näkee jo punaista (onko tällä porukalla ideat loppu?!?) ja misellivesi sisältää vaaralliseksi luokiteltua polyaminopropyl biguanidea. Jälkimmäisen kohdalla kasvoi kunnon tatti otsaan, että näinkö huonosti boksiporukka on uutisia lukenut >:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PHMB ei ole kiellettyjen ainesosien listassa sitten 3.10.2016 :) ja se on Incissä viimeisenä. Sen enempää syöpäjuttuun en ota kantaa koska henk.koht sitä mieltä että syövän saa ennemmin tupakanpoltosta kuin misellivedestä :)
      Tällä kertaa hammastahna oli omalta osalta toivottu ja hei olihan se uutuus CC-tahna ;)

      Poista
  7. Toi Lumenen suihke on ihana. Mulla on toinen pullo kierroksessa ja ihan mieluusti otin seuraavan varastoon odottelemaan vuoroaan. Tulee etenkin meikittöminä päivinä suihkittua iholle, jos yhtään tuntuu kiristelevän.

    Hammastahna ei osunut (en voi käyttää) ja kynsilakan väri oli huti. Muuten oli kyllä tosi kiva boksi. Etenkin Lanzan shampoonäytteen otin vastaan ilomielin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kokeilen L'anzan näytteet erittäin mieluusti ❤️ Mikä väri sulla oli kynsilakassa?

      Poista
  8. odotan omaani mut näytti hyvältä

    VastaaPoista
  9. Tää oli ihan jees boksi, en itse tilannut. Lumenen suihke ja kahvikuorinta olivat mielenkiintoisimmat tuotteet 😊

    VastaaPoista
  10. Olin tooooooodella innoissani kun sain tän boksin! <3 Ihana! Ainoastaan kynsilakan sävy on eri. :)
    xx

    VastaaPoista
  11. tykkäsin! tilasin, kun alekoodilla sai hintaan 12,90 ja tiedossa oli etukäteen lumenen suihke, ovh 19.90. ajattelin, että kaikki muu on stten tavallaan extraa kun suihke jo maksoi boxin hinnan takaisin. :)
    mutta oli kyllä mieleinen sisältö. sain ihanan pehmeän oranssihtavan sävyn kynsilakasta. tosi kaunis kesäsävy! kahvikuorinta kiinnostaa ja juuri garnierin misellivesi on edelleen testaamatta vaikka muita misellivesiä on tullutkin käytettyä. tuoksunäyte oli ihana, rakkolaastari hyvä ja hammastahnaa ja dödöähän tarvii aina. lanzan laadukkaita tuotteita testaan myös mielelläni. eli kaikki käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu! Se korallin värinen lakka oli nätti mutta ei tämäkään paha ole. Lumenen suihke kiinnosti kyllä ihan eniten ja tosiaan kaikki muukin tulee käyttöön :)

      Poista
  12. Hei kysyit mitä variaatioita oli. Kynsilakoissa ollut eri väreja,itse sain mustan:( Herbinan dödössä myös näköjään pieniä eroja: omani oli Herbina Fresh Cotton missä sellainen hento puuvillan tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, mulle olisi se musta kelvannut ennemmin! Mustille on aina käyttöä :) onneksi nuo lakat on niin halpoja että mieleisen raaskii sitten ostaa. Onneksi mulle ei tullut Fresh Cottonia, ei olisi minun makuuni ;)

      Poista
  13. Mulla oli eri sävyinen lakka, ja kahvikuorinta oli kookoksen tuoksuinen(?), mutta muuten samanlainen boxi :) Kynsilakkaa luulin aluksi ruskeaksi, mutta kokeiltaessa huomasinkin sen olevan tosi kivan sävyinen tumma viininpunainen. Ja kahvikuorinta oli ehdottomasti suosikkituote! Tosi kiva boxi kaiken kaikkiaan, ja odottelen innolla elokuun ylläreitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsilakkaa on kyllä ollut tosi monen väristä. Kahvikuorinta oli kyllä kiva, se kookos on varmasti parempi kuin tämä Original :)

      Poista

Kiitos kommentista <3