sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Urban Decay Naked Smoky

Olen niin myöhässä Smokyni kanssa että itse palettia en enempää esittele. On varmasti tuttu kaikille ja google tarjoaa hyvät swatchit. Itsehän inhoan swatchien tekemistä pitkillä kynsillä joten onpa hyvä kun joku muu hoitaa sen homman puolestani ;DD ostin siis itselleni lahjaksi Naked Smokyn ja Electricin. Tilasin ne Sokoksen verkkokaupasta silläkin uhalla että paketointi on luokattoman huonoa.

P2200059.ORF

P2200060.ORF

Naked Smokyn rasia on tyylikäs. Napsahtaa hyvin auki ja savukuvioinen kansi on niin kaunis. Mukana tulee kaksipäinen sivellin jonka isommalla päällä häivytellään ja pienemmällä päällä tehdään tarkempaa jälkeä.
Smoky paletissa on 12 väriä vaaleasta mustaan. Koostumus vaihtelee matasta glitteriin. Pääosin paletissa on mattaa ja satiinia. Palettia ei kannata säikähtää, smoky ei aina tarkoita tummaa meikkiä. Tällä saa hyvinkin kevyttä jälkeä, värit todellakin häivyttyvät ja sulautuvat toisiinsa helposti. Minulle se on laadun tae, paletilla meikkaamisen pitää olla helppoa ja värit eivät saa kadota luomelta kun niitä häivyttelee.

Olen siis tositosi tyytyväinen ostokseeni. Kyllähän se ihkutus ja massahysteria minuun tarttui; Smoky piti saada koska kaikki muutkin...mutta kyllä minulle ( ja varmasti muillekin ) merkkaa se että palettia tulee myös käytettyä. Onhan tämä oikeasti ikupeli, värejä on niin monta ettei tule tuhrattua vaan parin sävyn kanssa. Paletissa on niin monta vaihtoehtoa. Kivaa kun on yksi violettinen sävykin...

P2200095.ORF

...jota käytin tässä meikissä! Luomen sisä- ja ulkonurkassa violettinen Smolder. Keskellä luomea Dirtysweet. Banaanivarjostuksessa Whiskey jota häivytin kulmakarvoihin asti Thirteenillä. Ihan kulmakarvojen alapuolelle High.

P3050002.ORF

P3050005.ORF

Tämä oli tosiaan ihan ensimmäinen Smoky räpellykseni ja olin että wau mitä jälkeä! Tykkäsin meikistä tosi paljon ja se syntyi aika äkkiä! En kehu taitojani vaan kehun palettia jolla on helppo ja nopea luoda näyttävämpikin meikki.

P3050033.ORF

P3050045.ORF

Kulmat Anastasia Beverly Hills ja huulissa NYXin pullistavaa kiiltoa. ABH ja NYX tuotteet löydät elevenistä.

P3050004.ORF

Aika moni on Smokyn jo hankkinut, mitä olette siitä tykänneet? Kiinnostaako nähdä lisää Smoky meikkikuvia?

20 kommenttia:

  1. Kaunis on meikki ja paletista olen samaa mieltä; aivan loisto hankinta, rahat eivät todellakaan hukkaan mene jos tuohon sijoittaa :) Ja ehdottomasti meikkejä lisää - katsotaan saisinko minäkin joskus jostain meikistä kuvat räpsäistyä.. :D

    VastaaPoista
  2. Huokaisin ihastuksesta kun näin tämän fbssä. Ihan törkeen nätti meikki!
    Omaan makuuni smokeyssä on liian siniset sävyt..? Naked 3 olis enempi mun värinen. Odottelen alennuksia :D

    VastaaPoista
  3. Upean meikin olet loihtinut!! ? Tuota palettia olen himoinnut hetken jo, en vaan pysty perustelemaan miksi sen tarvisin... Mutta ehkä se joskus vielä kotiutuu minullekin ?

    VastaaPoista
  4. Lupaan kuvata lisää Smoky meikkejä. Olisi kiva nähdä sinunkin versiosi, mitä paletilla saa aikaan :) rahat tässä ei mennyt hukkaan, eihän meikkejä parempaa sijoitusta olekaan ;))

    VastaaPoista
  5. Kiitos Marjo! Nuo harmaat ja siniharmaat on mullekin vähän outo kohta. Mutta ovat kivoja kuin sekoittelee vähän muuhun. Naked 3...se on Nakuista ihanin ja siihen kantsii panostaa. Minäkin sain kaverilta vinkin että ystävänpäivän viikonloppuna oli -20 pinnan ale verkkokaupassa :) olisi mennyt muuten ohi!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Mari! En minäkään tarvinnut mutta UD fanina halusin paletin kokoelmaani...ja kyllähän tämä on kätevä eikä pahanhintainen näin monesta luomiväristä ;)

    VastaaPoista
  7. Kaunis meikki! Mä niin tahtoisin tän paletin mutta järki huutelee unohtamaan ja vilkaisu taas tämänkin kuukauden kosmetiikkaostoksiin kauhistuttaa. Ehkä joskus:)

    VastaaPoista
  8. Mullakin tämä oli koko ajan ehkä joskus-listalla. 20 prossan ale kuitenkin oli niin hyvä että ratkesin :) Kiitos, tällä tulee nättiä jälkeä :)

    VastaaPoista
  9. !!!
    Kyllä tää Smoky on pakko hankkia vielä tämän vuoden aikana! Ihana meikki!

    VastaaPoista
  10. Ooh en malttaisi odottaa mitä sinä sillä saat aikaan!!

    VastaaPoista
  11. Oijoi! Tämä näyttää niin hienolta! Tuo kultainen sävy in IHANA! Sitten joskus, kun olen ensin oppinut laittamaan luomiväriä, niin ehkä voisin tällaisen...

    VastaaPoista
  12. Kiitos :) opettelemalla oppii joten ota vaan luomiväri osaksi arkimeikkiä :)

    VastaaPoista
  13. Oih, aivan ihana meikki! Kyllä se hyvä meikkaajakin vaikuttaa noin nättiin lopputulokseen, älä turhaan vähättele taitojasi ;) Mulla ei vielä(kään) ole Smokeya, en tiedä tuleeko koskaan hankittuakaan. Välillä tätä Sokoksella silittelen, mutta reaktio on aina vähän "njääh" :/ Musta on tullut tylsä ;)

    VastaaPoista
  14. No voi kiitos Martina <3 jos siitä ei tule pakko hankkia -fiilistä niin ei kannata ostaa. Mulla oli kyllä heti pakko saada, Naked paletit on paljon kivempia kuin Shadow boxit :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3